Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

MART AYI MECLİS TOPLANTILARI TAMAMLANDI

MART AYI MECLİS TOPLANTILARI TAMAMLANDI
Kapaklı Belediye Meclisinin Mart ayı olağan toplantısı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ikinci oturumla tamamlandı.

Komisyon raporlarının görüşülerek karara bağlandığı toplantıda konuşan Başkan Çetin, “Yıldızkent Kavşağı’nda 1 haftalık bir gecikme olacak ama en nihayetinde tamamlanarak halkımızın hizmetine açılacaktır. Tamamlanması için yetkili müteahhitle görüştüm. Ciddi eforlar sarf ediyorlar. Müteahitlerimiz bu konuda duyarlı davranıyor” ifadelerine yer verdi.

KOMİSYON KARARLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Açılış ve yoklama ile başlayan oturum İmar Komisyonu raporlarının görüşülmesiyle devam etti. İlk olarak İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan 31.01.2023 tarih 44466 sayılı İmar Planı Değişikliği Talebi konulu yazısını içeren komisyon raporu görüşüldü. İnönü Mahallesi 919 numaralı adada bulunan parsel sahipleri tarafından sunulan İmar adasında kat artışı yapılması talebinin daha ayrıntılı incelenebilmesi için komisyon çalışmalarının devam etmesine yönelik oy birliğiyle alınan karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan 22.02.2023 tarih 45646 sayılı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü İmar Planı Tadilatı Talebi konulu yazısını içeren komisyon raporu görüşüldü. Komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan 23.02.2023 tarih 45702 sayılı Plan Notu Değişikliği Talebi konulu yazısı ile ilgili komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Mart ayı meclis toplantısının ikinci oturumu İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan 23.02.2023 tarih 45707 sayılı 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği konulu yazısı ve ekinde yer alan Plan paftaları ile Plan açıklama raporunun görüşülmesiyle devam etti. Komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi. İmar Komisyonu raporlarının görüşülerek karara bağlanmasının ardından Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşüldü. Hatay ili Altınözü Belediyesi ile kardeş kent ilişkisi kurulmasının uygun olduğuna yönelik komisyonca oy birliğiyle alınan karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi. Komisyon raporlarının karara bağlanmasının ardından oturumu sonlandıran Başkan Çetin, alınan kararların hayırlı olmasını diledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!