Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

MEZUNİYET TÖRENİNDE KARAGÖZ'DEN ORTAOKUL MÜJDESİ

MEZUNİYET TÖRENİNDE KARAGÖZ'DEN ORTAOKUL MÜJDESİ
Çerkezköy’de hayırsever Müjgan-Serkan Karagöz çifti tarafından eğitime kazandırılan anaokulunda minik öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı. Mezuniyet töreninde konuşan Hayırsever Serkan Karagöz, minik öğrencilere başarılı bir yaşam diledi. Öte yandan Engelliler Özel Eğitim ve Uygulama Okulu'nda öğrenci sayısının az olduğu için başka bir okula taşınacağından bahseden Karagöz, orada yapılacak yenileme çalışmaları ile bir ortaokul oluşturma hedefinden bahsetti. Konuyu valiliğe ilettiklerini belirten Karagöz, bu yaz çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

Çerkezköy Müjgan-Serkan Karagöz Anaokulu’nda mezuniyet töreni yapıldı. İlkokula başlayacak öğrenciler, sevinç yumağı oluşturdu. Mezuniyet töreninde konuşan Hayırsever Serkan Karagöz; “Bizim çocuklarımız, hepimizin çocukları. Dolayısıyla onların mutluluğu, Karagöz ailesi olarak bizleri mutlu edecektir. Bizler yıllardır bölgemizde eğitime hizmet etmeye çalışıyoruz. Bunun için el ele verdik, gönül gönüle verdik. Bizim sınıflarımız çok büyük değil ama bizim için mutluluk sevinci burada öğrenim gören 10-15 öğrencimiz. Bazı okullarda 30-35 kişi var. Ama 15 kişinin aldığı eğitimle 30 kişinin aldığı eğitim bambaşka. Hocalarımıza, burada görevli herkese gönülden teşekkür ediyorum. Sevgili eşim de burada öğretmenlik yapıyor, en iyi eğitimi vermeye çalışıyorlar. Sizler şimdi ilkokuldan sonra ortaokula gideceksiniz. Çıktığınız yolda başarılar diliyorum. İnşallah burada daha fazla mezun veririz” ifadelerine yer verdi.

ORTAOKUL YAPILACAK

Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Okulu hakkında da bilgi veren Karagöz, şu müjdeyi verdi; “Orada öğrenci sayımız az olduğu için öğrenciler başka bir okula taşınacak. Biz de orayı daha verimli hale getirmek için hızla büyüyen ve her yıl göç alan ilçemize bir ortaokul kazandırmak istiyoruz. Konuyu valimizle paylaştık, olumlu karşıladı. Dolayısıyla bu yaz içinde çalışmalara başlayacağız” ifadelerine yer verdi. Tüm tadilat işlemlerini ve yenileme çalışmalarını üstlenen Karagöz, eğitime yatırım yapmaya devam ediyor. Çerkezköy'de yapılacak okulun 24 derslikli olacağını ifade eden Karagöz, eğitime yatırım yapmaya devam edeceklerini kaydetti. Karagöz'ün konuşmasının ardından öğrencilere karneleri dağıtıldı ve çeşitli eğlence aktiviteleri düzenlendi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!