Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“MİLLET İRADESİNİN ÜSTÜNDE HİÇBİR GÜÇ YOKTUR”

“MİLLET İRADESİNİN ÜSTÜNDE HİÇBİR GÜÇ YOKTUR”
İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Erseçkin mesajında, tüm çocukların bayramını kutladı. Her yeni doğan çocuğun daha mutlu ve daha huzurlu bir Türkiye için umut olduğunu ifade eden Erseçkin; “Bu özel ve güzel günde, milli egemenliğimizi simgeleyen 23 Nisan bayram kutlamalarını salgın nedeniyle gerçekleştiremesekte çocuklarımızın gülüşlerinin yaşadığımız her yeri dolduracağı güzel bir ülke için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

DÜNYANIN İLK VE TEK ÇOCUK BAYRAMI
23 Nisan’ın dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olduğunu belirten Erseçkin; “Tarih boyunca bağımsızlığından asla taviz vermemiş yüce Türk Milleti, Kurtuluş Savaşı’nda 7 düvele meydan okumuş ve zaferlerle dolu tarihine bir Zafer daha eklemiştir. Ankara’da Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde “Ya İstiklal Ya Ölüm” diyerek başlanılan Kurtuluş Savaşı’ndan da zaferle ayrılan ordumuz Mustafa Kemal Paşa başkanlığındaki meclis tarafından sevk ve idare edilerek İmparatorluğun küllerinden, yeni bir Cumhuriyet Devleti’nin temelini atmışlardır. Meclisimizin kuruluşuna gelen bu günü Atatürk, 23 Nisan 1924'te '23 Nisan' gününün bayram olarak kutlanmasına karar vermiştir. Bu tarihten 5 yıl sonra 23 Nisan 1929’da bayram çocuklara armağan edilmiştir. Uluslararası boyuta taşınılan 23 Nisan dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olarak kutlanılan gün olmuştur” dedi.
“TÜM ÇOCUKLARIMIZ MUTLU OLSUN DİYE ÇALIŞIYORUZ”
Mesajına şu sözlerle devam eden Erseçkin; “Çocuklarımız bu milletin geleceğidir. Ne mutlu bizlere ki milli iradenin bayramını çocuklara armağan eden bir ecdadımız var. Yükselen Türkiye’nin en büyük umudu da gençlerimiz ve çocuklarımızdır. İYİ PARTİ olarak biz, 23 Nisan’larda sadece bir kesimin çocukları bayram yapsın diye değil, 81 ilimizde yaşayan tüm çocuklar mutlu olsun diye çalışıyoruz. Güzel ülkemizin tüm çocuklarının kahkahaları sokakları, parkları doldurunca biz hedefimize ulaşmış olacağız. Tüm çocukların mutluluğunu hedeflemek, ülkenin refah ve huzur içinde olması demektir” ifadelerine yer verdi.
“TEK YÜREK İSTİKLAL MARŞI’NI OKUYACAĞIZ”
Tüm vatandaşları saat 21:00’de İstiklal Marşı okumaya davet eden Erseçkin; “Salgın önlemlerine denk gelen 101. yılda, 83 milyon tek yürek olarak saat 21.00'de balkon ve pencerelerden İstiklal Marşı'nı okuyacağız. Tüm vatandaşlarımızı saat 21:00’de İstiklal Marşı’nı okumaya davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızın bayramını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatan uğruna şehit düşen tüm mehmetçiklerimizi saygı ve minnetle anıyorum. 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!