Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

MURAT BAŞKAN YENİ SEZONDA DA ‘DEVAM’ DEDİ

MURAT BAŞKAN YENİ SEZONDA DA ‘DEVAM’ DEDİ
Bölgesel Amatör Lig’de liglerin başlamasına kısa bir süre kala 1911 Spor Kulübü Başkanı Murat Yiğit Aslan, kulüp tesislerine açıklamalarda bulunarak yeni sezonda da devam edeceklerini kaydetti. Aslan; “Ligde biz de varız” diyerek, gövdesini taşın altına koymaya hazır olduklarını belirtti.

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta bu sezon Tekirdağspor, Çorluspor 1947, Serdivanspor, Kazımpaşa Birlikspor, Hendekspor, Hendek Dereköyspor, Bilecik 1969 Spor Kulübü, Arifiye Kalaycıspor, Bayburt 1918 Spor Kulübü, Vefa Spor Kulübü, Bahçelievlerspor, Modafenspor, Küçükçekmece Sinopspor ile aynı grupta yer alan temsilcimiz 1911Çerkezköyspor’ da Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan önemli açıklamalarda bulundu.

“LİGE KATILACAĞIZ”

Önceki akşam kulüp tesislerinde kulüp tesislerinde yöneticilerle birlikte açıklama yapan 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, “Son açıklamamızda devam edip etmeyeceğimiz konusunda kamuoyundan bir süre istemiştik. Aday çıksaydı kulübü arkadaşlarımıza bırakacaktık. Bu süre zarfında kulübe sahip çıkan olmadı. Bizde geçen yıl olduğu gibi kulübümüzün faal kalması ve ligden düşmesine gönlümüz elvermediği için lige katılım kararı aldık. Teknik heyet ve birçok oyuncu ile anlaşma sağladık. Anlaşma sağladığımız oyuncuları önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşıp hazırlıklarımıza başlayacağız. Çerkezköy halkından beklentimiz bizim gibi duyarlı olmalarını, destek olmalarını, yanımızda olmalarını, maçlarımızı takip etmelerini istiyoruz” dedi.

“KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Kongre kararı aldıklarını ifade eden Aslan, “Yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımızla birlikte kongre kararı aldık. Yönetime dahil olacak arkadaşlar var ve onları ekleyeceğiz. Ayrıca yönetimde yer almak istemeyen arkadaşlarımız da bulunuyor. Yolumuza da kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

"BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANCIMIZ SONSUZDUR"

Basın mensuplarının “Zor bir grupta yer alıyorsunuz. Takım olarak hedefleriniz nelerdir?” sorusu üzerine konuşan Aslan, “Bizim takım olarak geç kalmamızın nedeni kulübe aday çıkar diye bekledik. Biz bu takımı kayyuma gitmesin diye geçen yıl aldık. Aday çıkmayınca bizde yeniden kolları sıvayıp mütevazi bir takım kurup yolumuza devam etme kararı aldık. Gerçekten zor bir gruba düştük. Bizim bütün rakiplerimize saygımız var. Grubumuzdaki rakiplerimizden korkmuyoruz. Takımı kurup, aile olup maçlarımıza devam edeceğiz. Başarılı da olacağımıza inancımız sonsuzdur” diye konuştu.

SANAYİCİLERE VE İŞ İNSANLARINA DESTEK ÇAĞRISI

Sanayicilere ve iş adamlarına da çağrıda bulunan Aslan, “1911 Çerkezköyspor büyük bir camiadır. Çerkezköy ise emeğin kentidir. Burada ekmek yiyoruz ve burada doyuyoruz. Burada yaşayan herkesin takımına sahip çıkması gerekiyor. Bu takım 200 nüfuslu ilçenin takımıdır. Bu takımı kurmadan önce Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay ile görüşme sağladık. Kendisi de geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda takımıza desteklerini esirgemeyeceğini ve gerekli desteği vereceği sözünü verdi. Buradan kendisine de teşekkür ediyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!