Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

OCAK AYI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

OCAK AYI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR
Kapaklı Belediyesi tarafından Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilecek kültür sanat etkinlik programı belli oldu. Ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlikler kapsamında yetişkin ve çocuk tiyatrosu, yetişkin ve çocuk sineması, sergi ve karne şenliği programları gerçekleştirilecek.

“BENİMLE DELİRİR MİSİN?” OYUNU SAHNELENECEK

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek Ocak Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri yetiştin tiyatrosu ile başlayacak. Ünlü oyuncular Necmi Yapıcı ve Nihan Durukan Yapıcı’nın rol aldığı “Benimle Delirir Misin?” adlı yetişkin tiyatrosu 12 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’da sahnelenecek. Oyuna, 13 yaş ve üzeri vatandaşlar katılabilecek.

“İKİMİZE BİR DÜNYA” FİLMİ GÖSTERİLECEK

Etkinlikler, 14 Ocak Cuma günü saat 15.00’da “İkimiz Bir Dünya” adlı yetişkin sinemasının gösterilmesiyle devam edecek. Sait Faik Abasıyanık'ın ilk romanı Medarı Maişet Motoru adlı eserinden Yeşilçam'ın efsane senaristi Safa Önal tarafından senaryolaştırılan ve yönetmen koltuğunda Yılmaz Atadeniz’in oturduğu filmde başrolleri Erkan Meriç ve Yağmur Aydan paylaşırken kadroda kendilerine Melisa Toros, Köksal Engür, Zeki Şen, Orhan Alkaya gibi önemli isimler eşlik ediyor. Burgazada’da geçen film, emekli memuru Ali Rıza Efendi, Berber Dimitri ve Ali Rıza Efendi’nin kızı Melek’in öyküsünü anlatıyor.

EMEK SEPETİ ÜRETİM ATÖLYESİ SERGİSİ AÇILACAK

Ocak Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Emek Sepeti Üretim Atölyesi’nde kursiyerler tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünlerin sergisi de gerçekleştirilecek. 18-21 Ocak tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezi Balo Salonu’nda açık kalacak sergiyi vatandaşlar 13.00-17.00 saatleri arasında ziyaret edebilecek.

“ENTRİKALI DOLAP KOMEDYASI” ERGENE’DE SEYİRCİYLE BULUŞACAK

Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübü tarafından ilçemiz başta olmak üzere Çerkezköy ve Diyarbakır’da da sahnelenen ve seyirciden büyük ilgi gören “Entrikalı Dolap Komedyası” Ergene’de seyirciyle buluşacak. Oyun, 21 Ocak Cuma günü saat 20.00’da Ergene Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİKLER

Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklara özel birçok etkinlik düzenlenecek. 24 Ocak Pazartesi günü saat 14.00’da “İksir” adlı çocuk sineması, 25 Ocak Salı günü saat 14.00 ve 16.00’da da “Karlar Ülkesi Kış Partisi” adlı çocuk tiyatrosu geleceğimizin teminatı çocuklarla buluşacak. 28 Ocak Cuma günü saat 14.00’da ise “Köstebekgiller Perili Orman” adlı çocuk sineması gösterilecek.

KARNE ŞENLİĞİ DÜZENLENECEK

27 Ocak Perşembe günü saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasında da karne şenliği programı düzenlenecek. Şenlik kapsamında çocuk tiyatroları, çocuk atölyeleri, bin bir surat yapımı, VR sanal gereklik istasyonu, X-Box Kinect istasyonu, yüz boyama ve sosis balon, maskot ve kostümlü animatörler gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler çocuklarla buluşacak. Etkinlik kapsamında çocuklara pamuk şeker, popcorn ve balon dağıtılacak.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!