Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÖMER KARADENİZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ÖMER KARADENİZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Çerkezköy ve Kapaklı’nın sevilen siyasetçilerinden olan Ömer Karadeniz, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın yapılacak olan seçimlerinde adaylığını resmen açıkladı. Oda üyelerinin Oda imkanlarından daha fazla yararlanmasını sağlamak amacıyla çeşitli projeleri olduğunu belirten Karadeniz, vizyoner bir yönetim anlayışıyla Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olduğunu ifade etti.

ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Açıklamasında ilk olarak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Karadeniz, konuşmasına şu sözlerle devam etti; “Ocak 2022 tarihi itibariyle ülkemizde bulunan çeşitli meslek gruplarını temsil eden odaların seçim süreci başlamış bulunmaktadır. Birçok meslek odamızın seçim takvimi belli olmasına rağmen henüz ticaret ve sanayi odalarımızın seçim takvimi belli değildir. Ancak, seçim takvimi belli olmamasına rağmen, ticaret ve sanayi odalarımız için de seçim atmosferine girmiş bulunmaktayız. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamız bölgemizin en önemli meslek ve ticaret odalarından biridir. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası; Çerkezköy, Kapaklı ve Saray gibi uç önemli ilçemizdeki ticaret ve sanayi erbabını bünyesinde bulunduran bir odadır. Bu meslek odamızın bünyesinde Türkiye'nin enleri diyebileceğimiz önemli sanayi ve ticaret firmalarımız bulunmaktadır. Bu nazarla Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, ekonomik olarak bölgenin kalbi durumundadır. Kıymetli arkadaşlarım, Ticaret ve Sanayi erbabımızın yurtiçinde ve yurtdışında işlerini kolaylaştırmak için Oda mensuplarımızın geliştirmiş oldukları projelere kolay kaynak ve destek bulmaları için, üyelerimizin sektörlerinde yaşadıkları sıkıntıları ilgili birimlere iletip çözüm bulmak için, üyelerimizin ilgili makamlarla koordinasyonunu sağlamak için, Her üyemizin sıkıntısını ve problemini tek tek dinlemek ve çözmek için, üyelerimizin kapasitelerini geliştirmeleri için, Yurtiçinde ve yurtdışında yapılacak fuarlara katılımlarını kolaylaştırmak için, vizyoner bir oda yönetimi oluşturmak için, önümüzde yapılacak olan ilk oda seçiminde, yapmış olduğumuz ve yapmaya devam ettiğimiz istişareler sonucunda bir liste çıkararak oda yönetimine talip olduğumuzu burada, huzurlarınızda ilan ediyorum ve tüm çalışan gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

“KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Açıklamasının sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karadeniz, listeleri belirlediniz mi? Sorusuna; “Bildiğiniz muhtemel potansiyel aday arkadaşlarımın birçoğuyla görüştük, görüşüyoruz. Bizim bugün yaptığımız bir irade beyanı. Biz oda yönetimine talip olduğumuzu ilk açıklayan adayız. Biz toplumun geniş kesimleri ile herkesle görüşüyoruz, ancak listeler için çok daha erken. Çünkü; henüz oda seçim takvimi belli değil. Bu sene içinde olabilir, kalabilir ama seçimler ne zaman olursa olsun biz bir liste oluşturarak bu seçimlere gireceğiz. Oluşturulmuş bir listemiz yok çünkü liste için çok daha erken. Biz yolun başındayız. Biz kazanabilecek ve vizyoner bir liste ile seçime gireceğiz ve seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Burada şahıslar önemli. Listenin kalitesi, listenin temsil kabiliyeti ve listenin vizyonerliği de önemlidir. İnşallah biz bunu da başaracağız” ifadelerine yer verdi.

“HERKESLE YOL YÜRÜMEK İSTİYORUZ”

Daha önce adaylığını açıklayan isimlerle görüştünüz mü?, ittifak düşünüyor musunuz? Sorusuna Karadeniz; “Bizim kapımız herkese açık. Bu konuda söyleyecek sözü olan kim varsa bize hepsini dinlemek istiyoruz. Gerekirse onlara da yer vermek istiyoruz ve bu yolu beraber yürümek istiyoruz. Biz kimseye rağmen yola çıkmış değiliz. Biz herkesle beraber yol yürümek istiyoruz. Daha önce resmi olarak açıklayan isim bilmiyorum. Bir arkadaşımızla ilgili birkaç basında çıkan haberler oldu. Zannedersem o da resmi açıklama niteliğinde olmadığı için o kişi ile de herhangi bir görüşmemiz olmadı. Ama sizin bildiğiniz ismi geçen birçok arkadaşla görüştük görüşüyoruz, görüşmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“DEFTERİ KAPATMIŞ DEĞİLİM”

Siyasete devam edecek misiniz? Sorusuna Karadeniz; “Biz bu konuda defteri kapatmış değiliz. Biz herkese açığız. Şimdi bizim geçmişte bir siyasi kimliğimiz olabilir ama şu an siyaseti düşünmüyorum. Oda siyaset üstü bir yer. Siyasi düşünce ve insanların mensup olduğu meslek kuruluşu dolayısıyla biz bunu işi siyaset üstü olarak düşünüyoruz öyle görüyoruz. Çalışmalarımızı da öyle yürüteceğiz. Her siyasi görüşe mensup insanların içinde bulunduğu bir ortam Çerkezköy ticaret ve sanayi odası ve Çerkezköy ticaret ve sanayi odasının Başka bir özelliği daha 3 ilçemizi de kapsayan bir oda. Dolayısıyla bu oda seçimleri kesinlikle siyaset üstü bir mecrada yürütülmesi gerekiyor. Biz de o hassasiyete dikkat edeceğiz. O çerçevede yürüteceğiz. Benim hiçbir o noktada bir parti ile temasım yok. İnsanlar gelip benim ile görüşmüş olabilirler ama o noktada bir talep, bir görüşmem olmamıştır” şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!