Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

OPTİMED’DEN GAZETECİLER GÜNÜ’NE ÖZEL PROGRAM

OPTİMED’DEN GAZETECİLER GÜNÜ’NE ÖZEL PROGRAM
Çerkezköy ve Çorlu’da faaliyet gösteren Özel Optimed Hastanesi, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle program düzenledi.

Özcanlar Köfte Çorlu şubesinde düzenlenen kahvaltı programına, Çorlu, Çerkezköy ve bölge basını bir araya geldi. Kahvaltıya, Çerkezköy Optimed Hastanesi Genel Müdürü Prof. Dr. Ayhan Arslan, Çorlu Optimed International Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Nevzat Koç, Çerkezköy Optimed Hastanesi Başhemşire Sevda Sümbül, Çorlu ve Çerkezköy kurumsal pazarlama personeli, Çorlu, Çerkezköy ve bölgede faaliyet gösteren basın mensupları katıldı.

AYHAN ARSLAN TEK TEK İLGİLENDİ

Kahvaltıda basın mensuplarıyla tek tek sohbet eden Çerkezköy Optimed Hastanesi Genel Müdürü Prof. Dr. Ayhan Arslan,”Optimed Hastanesi olarak bölgede uzun yıllardır faaliyet gösteriyoruz. Kurulduğumuz günden beri bölgemizdeki Çerkezköy, Kapaklı, Saray, Ergene, Lüleburgaz ve Çorlu’da yazılı, görsel ve işitsel basın mensubu arkadaşlarımızla hep iyi ilişkiler kurmaya özen gösterdik. Onları da bir arada tutma misyonu ile sürekli birlikte çalışmalar yürütmeye çalıştık. Kahvaltıya katılan basın mensuplarımız Optimed ailesi adına büyük bir şans ve gurur kaynağı olmuştur. Basın mensubu arkadaşlarımızı toplarken bu ilkelerdeki çalışan arkadaşların da bir arada olmasına destek olmaya çalışmaktayız. Bugün de burada böyle güzide bir kalabalığı bir arada görmek ailemiz adına büyük bir şans ve onur kaynağı. Bu durumdan da ben hepimiz adına çok keyif ve gurur duyuyorum. İyi ki geldiniz. Saray’dan ve Lüleburgaz’dan da davetimize katıldınız” diye konuştu.

GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Konuşmasına şu sözlerle devam eden Arslan, “Bu daveti 24 Aralık’ta açılan yeni şubemiz Çorlu’da yapmak istedik. Gerçekten o tarihte hastanemizin çok güzel bir açılışı oldu. Bu açılışta da gösterdiğiniz teveccüh için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz. Açılışımız öncesinde ve sonrasında da yeni sağlık kuruluşumuza güzel bir teveccüh oldu. Bölgede vatandaşlara doğru haberciliği tarafsız ve ilkeli bir şekilde sunmaya gayret gösterdiğiniz için de hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Optimed olarak da bundan sonra yine olumlu bir şekilde iyi ilişkilerle beraber iş birliği içinde devam edeceğimize inanıyorum. Çalışan gazeteciler gününüz kutlu olsun” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!