Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÖZCAN: “DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

ÖZCAN: “DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan; “Çalışacağız. 3 yılımız var. Bu 3 yılı verimli değerlendireceğiz. Hakkını vereceğiz. Milletimizi kucaklayacağız. Anlatacağız ve takipçisi olacağız” dedi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Özcan, yapılan çalışmalarla ilgili Yaztepe’ye bilgi verdi, esnafın da sorunlarını dinledi.

“HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan yaptığı konuşmasında; “Bu salgın hastalıktan biz de nasibimizi aldık. Kongremizde yer alamadım. Biz de hastalığı atlatmamızın ardından çalışmalara başladık. İlçelerimizde esnaflarımızla, odalarımızla görüşüyoruz. Esnafımızı, vatandaşımız dinliyoruz, taleplerini alıyoruz. Tekirdağ’da 3 tane milletvekilimiz var. Bir tanesi TBMM Başkanımız sayın Mustafa Şentop hocamız. Bizler milletvekillerimizle bilgi paylaşımı yaparak, sorunları çözmeye çalışıyoruz. Teşkilat Başkanımız sayın Erkan Kandemir’in bir toplantısı oldu bizle. Bizden talepleri almamız istendi. Biz de burada ilçelerimizi dolaşıyor ve sorunları dinliyoruz. Görüşleriniz bizim için önemli. Çok farklı sektörlerde iş yapamayan esnaflarımız oldu. Böyle olduğu için ekonominin çarkları dönmemeye başladı. Bazı problemler oluştu. Hem ekonomiyi idare etmek hem de insanlarımızın dertleriyle dertlenerek, bu pandemiyi en az zararla aşmamız gerekiyor. Bu işi beraber yönetmek zorundayız. Bizler her hafta bu tarz programlar yapıyoruz. Talepleri ve istekleri dinleyeceğiz. Bizim aldığımız feedbackler bakanlıklara iletiliyor. Sorunlara çözüm bulunuyor. Biz sahada olmadığımız zamanda da sosyal medyadan ve telefondan vatandaşlarımıza ulaşıyoruz” dedi.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Esnafların pandemi döneminde desteğe ihtiyacı olduğunu belirten Özcan; “Ama şimdiye kadar hiç ihtiyacı olmayanlar bu dönemde biraz daha ihtiyaç duydu desteklere. Biz onlara ulaşma çabasındayız. Çalışacağız. 3 yılımız var. Bu 3 yılı verimli değerlendireceğiz. Hakkını vereceğiz. Milletimizi kucaklayacağız. Anlatacağız ve takipçisi olacağız”

“ŞU AN YETERLİ PLASMANIMIZ VAR”

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Muzaffer Yaztepe de yaşanan sıkıntılarla ilgili yaptığı açıklamada; “Şu anda bir sıkıntımız yok. Yeni yıllarda plasman yüzünden sıkıntı yaşıyoruz ama bu yıl onu yaşamadık. Mevcut plasmanımız var ve bu bize yetiyor. Taleplere en kısa sürede cevap veriyoruz” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!