Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

ÖZCAN: “SORUNLARI ÇÖZEMİYORLARSA O KOLTUKLARDA OTURMASINLAR”

ÖZCAN: “SORUNLARI ÇÖZEMİYORLARSA O KOLTUKLARDA OTURMASINLAR”
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan: “Şimdi çöp Tekirdağ için büyük problem oldu. Karşımızda sorunları yönetemeyen bir Büyükşehir var. Sorunların çözümünü bizim bulmamızı istiyorlarsa o koltuklarda oturmasınlar” dedi.
MUSTAFA ÇETİN

Hayrabolu’da düzenlenen Ak parti İl Başkanlığı istişare toplanışında konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan son günlerde kamuoyu gündemine düşen Büyükşehir Belediyesi çöp berteraf tesisinin yeri hakkında açıklamada bulundu.

“SORUNLARI BİZİM ÇÖZMEMİZİ İSTİYORLARSA O KOLTUKLARDA OTURMASINLAR”

Büyükşehir belediyesi eleştirilerde bulunan Özcan; “Şimdi çöp Tekirdağ için büyük problem oldu. Karşımızda sorunları yönetemeyen bir Büyükşehir var. Sorunların çözümünü bizim bulmamızı istiyorlarsa o koltuklarda oturmasınlar” dedi.

“GELİŞMİŞ ŞEHİRLER ÇÖP PROBLEMİNİ 10 YIL ÖNCE ÇÖZDÜ”

Eleştirilerine devam eden Özcan; “Buralarda çöp belediyeler için iyi bir gelir kapısıdır. Belediyeler çöp gelirlerinden yüzde 70 oranında pay alıyor. Bizde ise bu oran yüzde10’da seyrediyor. Tekirdağ Büyükşehir belediyesinin doğru zamanlarda doğru kararlar alamamak gibi bir zaafı var. Şu anda tüm vatandaşlarımız işlerini güçlerini bıraktılar sizin beceremediğiniz çöp sorunu ile uğraşıyorlar. Beceremiyorsanız o koltuklardan kalkın ve bize bırakın” ifadelerine yer verdi.

“ÇTSO BAŞKANI SANAYİ İLE Mİ YOKSA ÇÖP SORUNU İLE Mİ UĞRAŞSIN?”

Büyükşehir Belediyesi’nin görevinin çöp sorununu çözmek olduğunu dile getiren Özcan: “Bugün artık kanaat önderleri tek tek açıklama yapmaya başladı. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan Çorlu’da ticaretle mi, sanayi ile mi, gelişmişlikle mi uğraşsın yoksa sizin beceremediğiniz çöp sorunu ile mi? Tekirdağlılara zulüm ediyorsunuz. Neden bu çöp sorununu bugüne kadar çözmediniz. Büyükşehir belediyesinin meselesi bunu çözmek. Biz bu konularda size bilgilendirecek fikirler verebiliriz, sizlere çözüm önerilerimiz olabilir. Potansiteli çok yüksek bir şehir de yaşıyoruz, sayın Büyükşehir belediye başkanı belki 3 noktada bu çöpleri toplamanız doğru olabilir. Öneride bulunabiliriz, çözemeyecekseniz, size bu konuda aklımızla tecrübemizle zekamızla ve gün görmüşlüğümüz ile size bir yol haritası çizebiliriz” diye konuştu.

 

 

 

 

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!