Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

ÖZDEN: “TÜM SAMSUNLU HEMŞERİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

ÖZDEN: “TÜM SAMSUNLU HEMŞERİLERİMİZİN YANINDAYIZ”
Çerkezköy Samsunlular Dernek Başkanı Mehmet Özden; “Pandemi öncesi olduğu gibi pandemi süreci ve sonrasında da Samsunlu hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu günlerde tedbiri elden bırakmamalı, sosyal mesafe kuralına uymalı, maske kullanmalı ve bir süre daha birbirimizden uzak kalmalıyız. Süreci hep birlikte atlatacak, özlediğimiz güzel günlere geri döneceğiz” dedi.
MUSTAFA ÇETİN

Çerkezköy Samsunlular Dernek Başkanı Mehmet Özden, dernek faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu. Özden, Çerkezköy’deki Samsunlulara en iyi hizmeti vermek amacıyla yola çıktıklarını ifade ederek; “Tüm Samsunlu hemşerilerimizin yanındayız” mesajı verdi.

“İNŞALLAH ESKİ NORMALİMİZE KISA ZAMANDA DÖNERİZ”

2020 yılında tüm dünyanın yeni tip Koronavirüsü ile mücadele ettiğini ve ülkemizde de alınan tedbirlerle sürecin kısa sürede atlatılması dileğinde bulunan Özden; “Pandemi süresi boyunca derneğimiz kapalı kaldı. 1 Haziran itibariyle işletmemiz açıldı. Fakat şimdilik durağanlık var eski hareketlilik yok. Biz, bu süreçte gerekli tedbirleri aldık ve hemşerilerimizin sağlığının korunması amacıyla çalışmalarımıza başladık. Maske kullanımı ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak derneğimiz düzenlendi. Dezenfekte çalışmalarını düzenli olarak devam ediyor. İnşallah kısa zamanda bu süreci atlatır ve eski normalimize yeniden döneriz” ifadelerine yer verdi.

“PANDEMİ SONRASI MEVLİD PROGRAMI DÜZENLEMEK İSTİYORUZ”

Salgın nedeniyle bu yıl düzenlemeyi planladıkları etkinlikleri iptal etmek zorunda kaldıklarını sözlerine ekleyen Özden; “Salgın sürecinin atlatılmasının ardından yine etkinliklerimiz sürecek. Bu süreçte hayatını kaybeden insanlarımız için mevlid programı düzenlemeyi düşünüyoruz. Süreci tamamen atlattığımız zaman da piknik organizasyonu olabilir. Bunların dışında her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz iftar programını bu yıl gerçekleştiremedik. Bunu da telafi etmek ve hemşerilerimize farklı bir etkinlikle karşılamak istiyoruz” diye konuştu.

“TEHDİT HALA DEVAM EDİYOR”

“Süreci hep birlikte atlatacağız” diyen Özden; “Bu süreçte hemşerilerimizden beklentimiz sosyal mesafe kurallarına uymaları ve maske kullanmaları. Hala daha tehdit devam ediyor. Normal hayata dönüş olmadıX bununla alakalı hemşerilerimiz dikkatli olsunlar. Tedbiri elden bırakmasınlar. Bu süreci hep birlikte atlatacağız. Birlikte kazanacağız”

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!