Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

ÖZEL İNSANLARLA BİR ARAYA GELİNDİ

ÖZEL İNSANLARLA BİR ARAYA GELİNDİ
Kapaklı Kent Konseyi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği ile kahvaltıda bir araya geldi. Programa katılan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, engelli bireylerin hayatın daha çok içerisinde yer alması için var gücüyle çalıştıklarını ifade etti.
MUSTAFA ÇETİN

Kapaklı Kent Konseyi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği ile kahvaltıda bir araya geldi. Bülent Ecevit Parkı Sosyal Tesislerde düzenlenen programa Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Sevgi Aksoy ve davetliler katıldı.

"DAHA YAŞANABİLİR KAPAKLI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Kahvaltı programında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, dezavantajlı grupta olan vatandaşların hayatın her alanında olmalarını gerektiğini vurguladı. Başkan Çetin, “Kapaklı ilçe olması ile beraber, devlet yatırımlarını da arkasına alarak bir dizi hizmetleri sizlere getirmeye gayret ediyoruz. Pandemi döneminde ayrı kaldık, ama normalleşme sürecine girdik ve bir araya gelebiliyoruz. Kapaklı Kent Konseyi ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarımızla bir Kapaklı bilinci oluşturmaya gayret ediyoruz. Daha yaşanabilir Kapaklı için çalışmalar yapıyoruz ve her geçen gün daha güzel neler yapabiliriz diye düşünüyoruz. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz, bunu size hissettirmek için kahvaltılarda, yemeklerde çoğu zamanda birebir olarak beraber olmaya çalışıyoruz.” Dedi.

“SİZLERLE YAN YANA, OMUZ OMUZA YÜRÜMEK İSTİYORUZ”

“Kapaklı çalıştayı yapacağız, bununla birçok konuyu daha fazla gündeme getireceğiz” diyen Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Hem siyasiler, hem muhtarlar, hem dernekler hem de sizin gibi STK’ları bu çalıştaya dahil edeceğiz. Sizlerin beklentisi nedir, çocuklarımızın, kardeşlerimizin istekleri nedir bunları konuşacağız ve uygulayacağız. Sizlerin birçoğu Yöresel Ürünler Merkezimizdeki kurslarda çok güzel ürünler ortaya çıkarıyor. Bunların satışlarının yapılacağı tezgahları da yapıp, sizlere katkı sağlayacak projelere daha çok önem vereceğiz. Biz sizleri aramızda daha çok görmek istiyoruz. Sizlerle yan yana, omuz omuza vererek yürümek istiyoruz.” diye konuştu. Konuşmaların ardından soru cevap yapılan kahvaltı programı fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!