Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

POTANIN PERİLERİ, EDİRNE ENGELİNİ FARKLI GEÇTİ

POTANIN PERİLERİ, EDİRNE ENGELİNİ FARKLI GEÇTİ
Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde A Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Edirne DSİ Kadın Basketbol Takımını 77-58 yenmeyi başararak liderliğini sürdürdü.

Edirne’de oynanan karşılaşmaya Baş Antrenör Ercan Çete yönetimindeki Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı karşılaşmaya Neva Kaya, Hava Kaya, Buse Başak, Ceren Taşer, Gamze Gül Karakuş, Fulya Yaman, Dilara Sever, Şeydanur Şahin, Nursima Üzümcü, Sevda Atabay ve Kübra Yavaş kadrosuyla çıktı.

YİNE FARKLI KAZANDIK

2022-2023 Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nin 3’nci haftasında Edirne DSİ Kadın Basketbol Takımı ile karşı karşıya gelen Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı baştan sona üstün oynadığı müsabakayı 77-58 kazanarak üst üste 3. galibiyetini aldı.

MUHTEŞEM PERFORMANS

Potanın perileri, ligin üçüncü maçında da deplasmanda iyi bir mücadele sergileyerek karşılaşmadan galip ayrılmasını bildi. Mücadelede iyi bir oyun sergileyen temsilcimizde 4 oyuncu çift haneli sayılara ulaşmayı başardı, Buse Başak 12, Fulya Yaman 16, Ceren Taşer 13 ve Nursima Üzümcü 19 sayı atarak, maçın en skorer oyuncusu oldu. Takım olarak son derece güzel bir maçı geride bıraktıklarını belirten Baş Antrenör Ercan Çete, “Kızlarımızın performansından dolayı çok mutluyum. Her maç büyük bir özveri ile sahaya çıkan ve Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil eden potanın perileri oynadığı üç maçın üçünü de kazanmasını bilerek yoluna emin adımlarla devam ediyor. Hedefimiz altılı finallere kalarak şampiyon olmak” açıklamasını yaptıktan sonra 17 Aralık Cumartesi günü saat 18.00’da Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde Kırklareli Fen Bilimleri Kadın Basketbol Takımı maçına tüm taraftarları davet ederek, potanın perilerine destek olmaya çağırdı.

"BAŞARILAR DİLİYORUM"

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde A Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı oynadığı 3 maçın üçünü de kazandığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde A Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımımızın başarıları bizleri gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Altılı final yolunda emin adımlar ile ilerleyen potanın perilerine başarılar diliyorum” dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!