Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

SAĞLIK ÇALIŞANLARI PİKNİKTE BULUŞTU

SAĞLIK ÇALIŞANLARI PİKNİKTE BULUŞTU
Sağlık-Sen Tekirdağ İl Temsilciliği tarafından Çerkezköy ve Kapaklı'da görev yapan sağlık çalışanları ve ailelerine yönelik piknik organizasyonu düzenledi.

Sağlık-Sen Tekirdağ İl Temsilciliği tarafından İkizgöller Mesire Alanı’nda Çerkezköy ve Kapaklı'da görev yapan sağlık çalışanları ve ailelerine piknik organizasyonu düzenlendi. Yapılan piknikte, sağlık çalışanları ve aileleri gönüllerinde eğlendiler.

TEŞEKKÜR ETTİ

Sağlık-Sen Tekirdağ İl Başkanı Hamza Öksüz piknikte yaptığı konuşmasında; “Bu organizasyonu sağlamakta bizlere sonsuz destekte bulunan Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin'e teşekkür ediyorum. Bugün çok yoğun çalışma saatlerinin ardından bir nebze olsun moral, motivasyon depolamak için bir araya geldik. Hem cefakar sağlık çalışanlarımıza hem de onların vefakar ailelerine pandemi dönemindeki sabırları için teşekkür ediyorum” dedi.

“5 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA HASTANE”

Hamza Öksüz'ün ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de; “Bugün ilçemizde sağlık çalışanlarımızı eğlenmesine vesile olduysak ne mutlu bize. Maalesef önceki gece bir trafik kazası olayının ardından Kapaklı Devlet Hastanemizdeki sağlık çalışanlarımıza yönelik bir şiddet girişimi olayı yaşandı. Ben bir kez daha geçmiş olsun demek istiyorum, maalesef bu tür cehaletle karşı karşıya kalabiliyoruz. Kapaklı Belediyesi olarak her zaman sağlık çalışanlarımızın yanında olduk bundan sonrada beraber olacağız. İnşallah bir kaç yıl sonra Kapaklı'da yeni Devlet Hastanemizin inşaatı tamamlanacak ve fiziki olarak daha kullanışlı, daha modern 5 yıldızlı otel konforunda hastanemizde hizmet vereceksiniz” diye konuştu.

“MASKEDEN DE KURTULACAĞIZ”

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Yel de yaptığı konuşmasında; “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ile başta olmak üzere hükümetimiz tıpkı siz sağlık çalışanlarımız gibi yoğun bir mesai harcadı. Çok şükür bugün normalleşmenin ilk adımlarını atmış bulunuyoruz. Hükümetimiz, inşallah kısa süre içerisinde yerli aşının da müjdesini verecek. Aşılama işlemlerinin de tamamlanmasını ardından ülke olarak maskeden de kurtulmuş olacağız. Ben bugün burada bulunan sağlık çalışanlarımıza ve ailelerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Yel ile Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'e teşekkür hediyesi takdim edildi. Piknik organizasyonunda sağlık çalışanlarının çocuklarının çuval ve sandalye kapmaca oyunu renkli anlara sahne oldu. Programa; AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Sağlık-Sen Tekirdağ İl Başkanı Hamza Öksüz, 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, sendika temsilcileri ve sağlık çalışanları katıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!