Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ŞAMPİYONLUĞU YEMEKTE KUTLADILAR

ŞAMPİYONLUĞU YEMEKTE KUTLADILAR
Tekirdağ 1. Amatör Ligi C grubunda Şampiyon olan ve Play Offlarda elde ettiği başarı ile Süper Amatör Lige çıkmaya hak kazanan Kızılpınarspor ailesi, yemekte bir araya gelerek şampiyonluğu kutladı.

Geçtiğimiz sene Süper Amatör Ligi’nin kapısından dönen Kızılpınarspor, istediği hedefe bu sene ulaştı. Play Offlarda elde ettiği başarı ile Süper Amatör Lige çıkmaya hak kazanan Kızılpınarspor yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular yemekte bir araya geldi.

“TUTUNAMAZ DENEN KIZILPINARSPOR BU SENE SÜPER AMATÖR’E YÜKSELDİ”

Burada bir açıklama yapan Kızılpınarspor Kulüp Başkanı Birol Öztürk, “Geçen sene yapamadığımızı hayırlısıyla bu sene yaptık. Geçen sene direkten dönmüştük. Bu işin başında bir grup Kızılpınarlı genç 4 yıl önce bir yola çıkalım, takım kuralım dediler. Onlara teşekkür ediyorum. O inanmış gençler bugün bizim buralara gelmemize sebep oldular. Bundan sonraki süreçte aynı inançla daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Önceki sene 1. Amatör’de tutunamaz denen Kızılpınarspor bu sene Süper Amatör’e yükseldi. Bir işi yapıyorken en iyisini yapmak lazım. İsmail hocaya bu yönde güvendik. Sağ olsun o da bizleri yanıltmadı. Tüm teknik ekibe çok teşekkür ediyorum. Bu takımda en ufak bir huzursuzluk oluşmamasının sebeplerinden bir tanesi de iyi takım kaptanlarının olması. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Ben bu takımın takviyelerle Süper Amatör’de de güzel işler yapacağına inanıyorum. Şimdiye kadar takım kurma işine karışmadım. İsmail hocamızın istediği futbolcuları kadromuza dahil ettik. İnanmış kadromuz varını yoğunu gece gündüz ortaya koydu.” dedi.

“2 SEZON ÖNCE SÖZ VERMİŞTİK”

Başkan Öztürk’ün ardından konuşan Teknik Direktör İsmail İnan, “2 sezon önce söz vermiştik. Geçen sene son anda direkten döndük, şanssızlıktı. Geçen sezon aynı hataları yapmamak için bu işi kaldırabilecek futbolcularla yola çıktık. Ekonomik koşullarda başkanımız da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Okan hocama ayrıca teşekkür ediyorum. Her zaman yanımda oldu. Her zaman söyledim. Bu sene müthiş keyif aldım. Teknik, taktik, karakter, dürüstlük, çalışkanlık, iyi futbol… müthiş keyif aldım. Herkesin ayağına, yüreğine sağlık. İyi ki böyle bir takımla yola çıkmışım. Bu duyguyu yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Takım iskeletini büyük ölçüde koruyarak takviyeler yapacağız. Hiçbir futbolcumuz bizimle görüşmeden bir yere söz vermesin. Gitmek isteyen olabilir ama biz bu yola bu takımla çıktık, takım iskeletini özellikle korumak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

“İNŞALLAH KIZILPINARSPOR’U 3. LİG’DE, 2. LİG’DE DE GÖRÜRÜZ”

Kızılpınarspor’un daha iyi yerlerde olması gerektiğini ifade eden Kulüp yöneticisi Osman Er, “Ben, 25 yaşında Kızılpınarspor’da görev alaya başladım. Şu anda 55 yaşındayım. Çok iyi günlerimiz oldu. Zamanında Kızılpınar için savaşmadığımız kimse kalmadı. Kızılpınar, şu anda bulunduğu yerde yerden daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. İnşallah Kızılpınarspor’u 3. Lig’de, 2. Lig’de de görürüz. Biz bunu istiyoruz. Profesyonel ligde bir Kızılpınarspor görmek istiyoruz. Tabi artık genç yönetici arkadaşları da aramızda görmek istiyoruz. Biz burada onlarla birlikte çalışıp, onlara ağabeylik yaparız.” dedi.

“HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Duygularını aktaran bir diğer yönetici Okan Bitmez, “Tüm arkadaşlarımız zaten çok güzel şeyler söyledi. Süper Amatör’e çıktığımız için çok mutluyum. Bu yönetici arkadaşlarım, abilerim, teknik heyet ve siz futbolcu arkadaşlarımla birlikte olmak gerçekten çok güzel. Ben herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!