Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

SANAYİ KOOPERATİFİNDEN ERKAN ZÜMBÜL’E TAM DESTEK

SANAYİ KOOPERATİFİNDEN ERKAN ZÜMBÜL’E TAM DESTEK
Çerkezköy’de geçtiğimiz aylarda kurulan ve kısa sürede 350 üyeye ulaşan Yeni Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, düzenlediği kahvaltı programında Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Erkan Zümbül’e desteğini açıkladı.

Çerkezköy Yeni Karma Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından kahvaltı programı düzenlendi. Düzenlenen programa Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Erkan Zümbül de katıldı. Yaklaşık 350 kişinin katıldığı programda sanayi esnafı Erkan Zümbül’e desteğini açıkladı.

“YER HAZIR”

Kahvaltı sonrası Kooperatif Başkanı Tevrat Kocaoğlu, konuşma gerçekleştirdi. Çerkezköy’de yeni sanayi sitesi için de yerin Pınarça’da hazırlandığını ifade eden Kopperatif Başkanı Tevrat Kocaoğlu; “Çerkezköy’de yeni yapacağımız sanayi sitesi için yer belli oldu. Güçlü bir yönetimle birlikte gittiğimiz yerlerden olumlu cevaplar aldık. Daha güzel, daha iyi şeyler olacağına inanıyorum. Yakın zamanda aramıza diğerleri de katılacak. Çünkü bu iş bir topluluk işi. Birlikte güzel işler başaracağız. Konuyla ilgili olarak Belediye başkanımız sayın Vahap Akay’la görüştük. Kendisi de durumu çok olumlu karşıladı. Şu an dosya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda. Dosya inşallah kısa sürede onaylanacak. Sayın belediye başkanımız bize çok yardımcı oluyor. Eğer Koronavirüs’e yakalanmasaydı. Bu hafta içinde Ankara’ya gidecekti. 200 dönümlük yer Pınarça’da sanayi esnafımıza kazandırılacak. Yaklaşık 1000 dükkanın olduğu sanayi bizim olacak. Bunun için de biz hazırlıklarımızı tamamladık. Üyelik aidatlarını da ivedi bir şekilde yatıralım ve süreci hızlandıralım” ifadelerine yer verdi.

ERKAN ZÜMBÜL’E DESTEĞİNİ AÇIKLADI

Sonrasında Erkan Zümbül’e desteklerini açıklayan Kocaoğlu; “Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Erkan Zümbül, bizim ortağımız, üyemiz. Oda bizim yanımızda olsun istiyoruz. Ben size Erkan Zümbül’e oy atın diye istemem ama mevcut başkan bize destek olmadı. Şu an 350 üyemiz var. Neden bizden biri olmasın. Erkan Zümbül’e istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz. Biz bir yere gittiğimizde Erkan Zümbül’le birlikte gidebiliriz” dedi.

“ÇOK YAKINDA SANAYİ SİTESİNE KAVUŞACAĞIZ”

Burada bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Erkan Zümbül de; “Çerkezköy Trakya’nın sanayi kenti. Burada biz kooperatifimiz ses getirdi. Başkanımız da konuyla ilgileniyor. Yer hazırlandı. 2 yıl önce onaylandı. Meclisten geçti. Ben mevcut meclis üyesiyim. Çok yakında sanayi sitemize kavuşacağız” diye konuştu.

“ESNAF ODASI’NDA BİR SESİMİZ OLACAK”

Kooperatif yönetiminden Osman Arat’ın da Erkan Zümbül’le birlikte olduğunu sözlerine ekleyen Kooperatif başkanı Tevrat Kocaoğlu; “İstediğiniz zaman Erkan Zümbül’e ulaşabilirsiniz. Mevcut başkan bizi engellemeye çalıştı. Karar sizin. Haftaya seçimimiz var. Hepiniz davetlisiniz. Erkan Zümbül’ü kazandıralım. Odada da yerimiz olsun. Hepimiz için bu seçim. Hepinizin mevcut arkadaşları var. Bakkalı var, berberi var. Osman Arat Başkan Yardımcısı olacak. Kendisi Başkanvekilimiz olacak. Bir başkanvekili istiyorsak Osman abi için gücümüzü gösterelim. Esnaf Odası’nda bir sesimiz olacak” şeklinde konuştu.

“GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ”

Kooperatif Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arat da; “Benim daha önce böyle bir düşüncem vardı. Kooperatifimiz için, sanayimiz için, Çerkezköy için bu sürece girecektim. Sonrasında Erkan başkan geldi. Düşüncesini söyledi. Biz de onunla birlikte yol yürümeye karar verdik. İnşallah güzel işler başaracağız. Katılımın yüksek olması önemli. O yüzden herkesi 16 Ocak’ta yapılacak seçimlere bekliyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!