Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

SARI LİSTE FABRİKA AÇILIŞINA KATILDI

SARI LİSTE FABRİKA AÇILIŞINA KATILDI
Çerkezköy TSO Başkan Adayı Ahmet Çetin ve ekibi bugün açılışı yapılan Fabrıkeröffnung Kapaklı fabrikasının açılış törenine katıldı.

Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, Ejot Tezmak Bağlantı Elemanları Teknolojileri Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin Fabrıkeröffnunk Kapaklı adlı fabrikasının açılış törenine katıldı. Ekibiyle birlikte açılışta boy gösteren Ahmet Çetin, “Yeni yatırımlar, yeni istihdamlar, yeni pazarlar demek. Bölgemizde yapılan bu yatırım ve fabrikalar göğsümüzü kabartıyor. Kapaklımıza hayırlı olsun.” dedi.

AÇILIŞA BAKAN YARDIMCISI BÜYÜKDEDE DE KATILDI

Fabrıkeröffnunk Kapaklı bugün düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile birlikte Çerkezköy TSO Başkan Adayı Ahmet Çetin de katıldı. Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin ekibiyle birlikte katıldığı fabrika açılışında Tezman Holding Ceosu, Erol Tezman, Genel Müdür Andreas Dadel ile bir araya gelerek fabrikanın hayırlı olması temennisinde bulundu. Ahmet Çetin, açılış esnasında Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ile de uzun sohbetlerde bulundu.

BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN

Başkan Adayı Ahmet Çetin, bölgemize yapılan yatırımların, bölgedeki istihdama katkısı ve bununla birlikte yeni pazarların açılmasında önemli bir katkısı olduğunu vurguladı. Çetin, “Yeni yatırımlar, yeni istihdamlar, yeni pazarlar demek. Bölgemiz ülkemizin önemli bir üretim üssü. Bu yapılan yatırımlarla birlikte yeni açılan fabrikalar daha fazla göğsümüzü kabartıyor. Üretim üssü olan bölgemizin gücünü daha da perçinliyor. Bu bakımdan  Ejot Tezmak Bağlantı Elemanları Teknolojileri Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin yeni fabrikası olan Fabrıkeröffnunk Kapaklı bölgemize hayırlı olsun.”diye konuştu.

ESNAF, TÜCCAR VE SANAYİCİ BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

Fabrika açılışının ardından Çerkezköy TSO üyelerini ziyaret eden Başkan Adayı Ahmet Çetin, yeni hizmete giren fabrikaya atıfta bulunarak, “Bugün Türkiye’nin üretim üssü olan bölgemizde yeni bir fabrikamızı hizmete açtık. Bu bizi gururlandırdı. Ekibimle birlikte iş başına geldiğimizde ticari hayatımızı da sanayimizle birlikte kalkındırmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Fabrikalarımızın açılması gibi, ticaretimizi de yurt çapında ve uluslararası boyutlarda olması bizim temel hedefimiz. İnşallah, hep birlikte bunu başaracağız. Esnafımızla, tüccarımızla, sanayicimizle, birlikte kazanacağız.”diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!