Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

SATRANÇ SPORCULARI BAŞARIYA DOYMUYOR

SATRANÇ SPORCULARI BAŞARIYA DOYMUYOR
27 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında Tekirdağ’da düzenlenen Tekirdağ Satranç Küçükler İl Birinciliği yarışmalarında Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri büyük başarılar elde ettiler.
MUSTAFA ÇETİN

Tekirdağ’da yapılan turnuvada 8 Yaş Genel Kategorisi’nde ilk üç derece de Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından geldi. 8 Yaş Genel Kategorisi’nde Arda Kumral birinci, Mustafa Ege Azimli ikinci, Poyraz Becerik ise üçüncü oldu. 9 Yaş Genel Kategorisi’nde ise yine Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Utku Esiroğlu birinci, Batuhan Yağız Kebir ikinci olurken; 9 Yaş Kızlar Kategorisi’nde de sporcumuz Zeynep Sinay Öztürk birinci oldu.

TURNUVAYA DAMGA VURDULAR

Ayrıca 11 Yaş Genel Kategorisi’nde Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Yiğit Emre İldiz ikinci ve Bartu Arı üçüncü olurken; 12 Yaş Genel Kategorisi’nde ise Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Ege Yiğit Çelik birinci ve Yağız Efe Deniz de ikinci oldu.

ŞİMDİ SIRA TÜRKİYE KÜÇÜKLER ŞAMPİYONASI’NDA

Tekirdağ’da yapılan Tekirdağ Satranç Küçükler İl Birinciliği yarışmalarında rakiplerine büyük üstünlük kuran Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 27 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek olan Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda ilimizi temsil etmeye hak kazandılar.

ŞAMPİYONA ÖNCESİ BÜYÜK MORAL

Tekirdağ’daki turnuvaya adeta damga vuran Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, elde ettiği bu başarıların yanı sıra, 14-15 Ağustos tarihlerinde Yalova’da düzenlenen ELO Turnuvası’nda da kürsüdeki yerlerini aldılar. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Ege Yiğit Çelik Açık Kategori’de 6 tam puanla şampiyon olarak Türkiye Şampiyonası öncesi umutlarımızı daha da arttırdı.

"GÜVENİMİZ VE İNANCIMIZ TAM"

Tekirdağ’da düzenlenen turnuvada Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının elde ettiği dereceler ve takım halinde şampiyon olması nedeni ile büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İnşallah Konya’da yapılacak Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda da Çerkezköy’ü ve Tekirdağ’ı başarı ile temsil edecekler. Turnuvada sporcularımıza başarılar diliyorum. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Takımımıza güvenimiz ve inancımız tam” dedi.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!