Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

SÜLEYMAN SOYLU’DAN TEKİRDAĞ’A MÜJDE

SÜLEYMAN SOYLU’DAN TEKİRDAĞ’A MÜJDE
Ankara’da birçok bakanlıkta temaslarda bulunan ve ilgililere ihtiyaç ve taleplerini ileten, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, İl Başkan Yardımcısı ile İlçe Başkanları’nın en son durağı İçişleri Bakanlığı oldu. Burada Bakan Süleyman Soylu ile bir toplantı gerçekleştiren Tekirdağ heyeti, birçok müjde ile bakanlıktan ayrıldı.

KAPAKLI’YA YENİ EMNİYET BİNASI YAPILACAK

İlk olarak Kapaklı’ya yeni bir emniyet binası yapılması yönündeki taleplerini Bakan Soylu’ya ilettiklerini belirten İl Başkanı Mestan Özcan, bu talebin Bakan Soylu tarafından olumlu karşılandığını aktardı. Emniyet binası ile birlikte Karaağaç Mahallesi’ne yeni bir jandarma karakolu yapılması için de en kısa zamanda çalışmalara başlanacağı bildirildi.  

EREĞLİ YENİ HÜKÜMET KONAĞI’NA KAVUŞUYOR

Açıklanan bir diğer müjde ise Ereğli’de depremde hasar görmüş Hükümet Konağı’nın çok hızlı bir şekilde yıkılarak; Kaymakamlık binası ve Emniyet Müdürlüğü binasını da barındıran bir kompleks inşaatının yapılması yönündeydi. Bu konudaki taleplerinin de Bakan Soylu tarafından olumlu karşılandığını belirten Mestan Özcan, gerekli değerlendirmelerin ardından, çalışmalara derhal başlanacağını açıkladı.

ÇORLU İÇİN GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILACAK

Mestan Özcan Bakan Süleyman Soylu’nun Çorlu’ya ayrı bir önem verdiğini belirterek, iki hafta içerisinde Çorlu’da geniş kapsamlı bir güvenlik toplantısı yapılacağını ve Çorlu'nun tüm sorunlarının bu toplantıda ele alınacağını açıkladı. Söz konusu güvenlik zirvesinde Çorlu’da güvenlik hizmetlerinin daha da arttırılması ve ilçenin huzur yönünden daha da iyi olması için önlemlerin alınması yönünde kararlar alınacak.

MALKARA’YA YENİ EMNİYET BİNASI MÜJDESİ

Mestan Özcan Malkara İlçesi’ndeki emniyet binasının fiziki kötülüğünün Bakan Soylu’ya iletildiğini, Soylu’nun ise bu konuyla derhal ilgileneceklerini söylediğini aktardı. Mestan Özcan: “Sayın Bakanımız hızlıca bir çalışma yapılması, gözden geçirilmesi, yeni yer tespiti ve bina çalışmalarının yapılması talimatlarını verdi.”

HAYRABOLU’NA KAYMAKAMLIK VE EMNİYET BİNASI YAPILACAK

Mestan Özcan’ın açıkladığı son müjde ise Hayrabolu İlçesi’ne Emniyet Müdürlüğü ve Kaymakamlık binasının aynı yerde olduğu bir kompleksin yapılacağını yönündeydi. Bu taleplerini de Bakan Soylu’ya ilettiklerini söyleyen Özcan, Bakan Soylu’nun çalışmalara derhal başlanacağını söylediğini aktardı.

Bunlarla birlikte Tekirdağ’ın 11 ilçesinin güvenlik hizmetleri hususlarında ihtiyaçları giderilerek, bu konuda her ilçe için ayrı ayrı ayrıntılı çalışmalar yapılacak. Ankara temasları sonrası konuşan İl Başkanı Mestan Özcan şunları kaydetti; “Hamdolsun Ankara’daki ziyaretlerimiz bizim için oldukça verimli geçti. Şehrimiz için birçok bakanlıktan aldığımız ve birbiri ardına açıkladığımız onlarca müjdeyi hemşehrilerimizle paylaştık. Son olarak İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile bir görüşmemiz oldu. Kendilerine ilçelerimizin ilgili sorunlarına tek tek ilettik. Sağ olsunlar hepsini ayrı ayrı dinleyerek hiçbir isteğimizi geri çevirmediler. Biz de bu hayırlı haberlerle şehrimize dönüyoruz. Yorulmadan, gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz İnşallah. Bütün bu müjdeleri almamızda emeği geçen, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Meclis Başkanımız Sayın Mustafa Şentop hocamıza, şehrimiz Milletvekilleri Sayın Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül’e ve emeği geçen diğer herkese şükranlarımı sunuyorum. Memleketimiz için hayırlı olsun.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!