Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

TALEPLERİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A İLETTİLER

TALEPLERİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A İLETTİLER
Sınırlı Sorumlu Çerkezköy Yeni Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Tevrat Kocaoğlu ile Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, ilçede yeni sanayi sitesinin oluşturulması ile ilgili taleplerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletti. Esnafın kanayan yarasının bir an önce çözülmesi gerektiğini ifade eden Kocaoğlu ve Zümbül, çözüm isteklerini Erdoğan’a ilettiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çerkezköy’de miting düzenledi. Onbinlerce vatandaşın katıldığı mitingde Sınırlı Sorumlu Çerkezköy Yeni Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Tevrat Kocaoğlu ile Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, taleplerini de Erdoğan’a ilettiler. Kocaoğlu ve Zümbül, cumhurbaşkanlığı yetkililerine ilettikleri yazıda; “Çerkezköy esnafları olarak şehrimize hoş geldiniz. Bizler esnaflar olarak şehrimizde olmayan küçük sanayi sitesi için değerli cumhurbaşkanımızdan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızda bekleyen kamu yararına olarak belirlenmiş arazimiz için müjde vermenizi talep ediyoruz” denildi.

“ÇÖZÜM BEKLİYORUZ”

Sınırlı Sorumlu Çerkezköy Yeni Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Tevrat Kocaoğlu, sorunlarının bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini ifade ederek; “Sayın cumhurbaşkanımıza talep ve isteklerimizi ilettik. Şehrimizde bulunan siyasi parti temsilcilerimiz ve bizleri temsil makamında bulunan büyüklerimizden de konuyla ilgili adım atılmasını talep ediyoruz. Çerkezköy, Kapaklı ve Saray bölgesini çok rahatlatacak olan bu sanayi sitesinin bir an önce yapılması elzemdir. Konuyla ilgili çözüm bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

GİRİŞİMLERİMİZ SÜRECEK

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül de; “Şehrimizin en büyük sıkıntılarından birisi de sanayi sitesi. Daha önce belediye, kaymakamlık ve valilik oluruyla belirlenmiş alanlar var. Bu alanların kamu yararı adına şehrimizde küçük sanayi sitesinin yapılması için taleplerimizi daha önce yetkililere iletmiştik. Sayın cumhurbaşkanımıza da konuyla ilgili taleplerimizi ilettik. Hem esnaf hem de vatandaşlar olarak beklentilerimiz ilçemize sanayi sitesinin kazandırılması. Esnafımızın kanayan yarası olan sanayi sitesinin ilçemize kazandırılması için girişimlerimiz sürecektir” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!