Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

TURHAN: “SİZİN BAŞARINIZ, KAPAKLI’NIN GURURUDUR”

TURHAN: “SİZİN BAŞARINIZ, KAPAKLI’NIN GURURUDUR”
Tekirdağ Süper Amatör Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Kapaklıspor’a hayırsever iş adamları Gürkan Turhan ve İlhan Turhan tarafından kahvaltı programı düzenlendi. Düzenlenen programda konuşan İşadamı İlhan Turhan, sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olduklarını ifade ederek; “Sizlerin gerçekleştirdiği başarılar, bizlerin gururudur. Bize bu gururu yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’ne şampiyonluk parolasıyla çıkan ve yoluna emin adımlarla devam eden Kapaklıspor futbolcuları ve yönetimi hayırsever işadamları Gürkan Turhan ve İlhan Turhan tarafından düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Keyfi Yeşilçam Kafe’de düzenlenen kahvaltı programına Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban, SATİVES Dernek Başkanı Erol Buz ve Yönetimi, Kapaklıspor teknik ekibi ve oyuncular katılım sağladı. Programda konuşan Kapaklıspor Teknik Direktörü Cengiz Vural, kendilerine destek veren herkese teşekkür ederek; “Son 5 haftaki periyottayız. Sağolsun ilçedeki esnaflarımız ve dostlarımız kulübümüze katkı sağlıyor. Onların bu desteği ile biz de sahaya çıkacağız ve tüm gücümüzle son 5 haftada 5’te 5 yapacağız. Bugün de kahvaltı vererek bizlere destek olan İlhan ve Gürkan Turhan’a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“SİZİN BAŞARINIZ KAPAKLI’NIN GURURUDUR”

SATİVES Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Turhan Emlak ve Otomotiv sahiplerinden İlhan Turhan da Kapaklıspor’a şampiyonluk yolunda başarılar dileyerek; “Hepinize öncelikle afiyetler diliyorum. Sizin başarınız Kapaklı’nın, bizlerin gururudur. Daha nice başarılar diliyoruz. Biz her zaman bir ağabeyiniz olarak yanınızdayız. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin” İfadelerini kullandı.

“HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM”

SATİVES Dernek Başkanı Erol Buz da oyuncuları başarılarından dolayı tebrik ederek; ‘’Yıllardan beri Kapaklı’dayız ve Kapaklı için mücadele ediyor, bir şeyler yapmayı düşünüyoruz. Yaklaşık 6 yıl önce Kapaklıspor’un aktif olarak yönetimindeyiz. O gün futbolcu kardeşlerimizin kaynaşması için bir kahvaltı programı tertip etmiştik. Bugün de aynı geleneği sürdürüyoruz. Hepinizi tebrik ediyorum. Kapaklımızı Süper Amatör Ligi’nde çok güzel temsil ediyorsunuz. İnşallah şampiyon olursunuz ve göğsümüzü kabartırsınız’’ dedi. Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban da kısa bir konuşma gerçekleştirerek hayırseverlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından kahvaltı ikramına geçildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!