Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÜLKÜ OCAKLARI ÇERKEZKÖY ŞUBE BAŞKANI ŞENGÖZ OLDU

ÜLKÜ OCAKLARI ÇERKEZKÖY ŞUBE BAŞKANI ŞENGÖZ OLDU
Ülkü Ocakları Çerkezköy Şube Başkanlığı’nda devir teslim töreni yapıldı. Mevcut Başkan Yavuz Kemal Yazar’ın yerine yeni başkan Zafer Şengöz oldu. Devir teslim törenine katılan Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Ülkü Ocakları Çerkezköy Şubesi’nde devir teslim töreni yapıldı. Mevcut Başkan Yavuz Kemal Yazar’ın yerine yeni başkan Zafer Şengöz oldu. Devir teslim törenine MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetimi, Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu ve ülkücüler katıldı.

“YARIN SİZLERİN ELİNDE”

Devir teslim öncesi Zıvalıoğlu kısa bir konuşma yaptı. Selamlama konuşmasının ardından ülkücülere seslenen Zıvalıoğlu; “Ülkü Ocakları gençlerimizi yarınlara hazırlamak adına eğitim amaçlı kurulan bir kuruluş. Bugün yaptığımız çalışmaların yarının Türkiye’sinde ne faydalar sağlayacağını hep birlikte göreceğiz. Geçtiğimiz günlerde Gara’da yaşanan hadisede, onlara ‘PKK’ diyemeden terör örgütü diyerek geçiştirmeye çalışanlar oldu. Yine aynı şekilde Ülkü Ocakları üzerinde oynanan farklı farklı oyunlar oldu. Bu meselelere Cumhur İttifakı’nın müttefiki olan liderimiz ve sayın cumhurbaşkanımızın sahip çıktığı ocağın temsilcileriyiz. Yarına sizleri yetiştirmek üzere sizleri gayret içerisinde yetiştiren bir kuruluşuz. Bundan dolayı böylesine müstesna bir kuruluşta il başkanlığı yapmış olmaktan gurur ve onur duyuyorum. Aynı şekilde bugün yapacağımız devir teslimle yeni göreve seçilen arkadaşlarımız da aynı onur ve gurur içerisinde” ifadelerine yer verdi.

“BİZLER KENDİLERİNDEN RAZIYIZ”

Yazar’a teşekkür eden Zıvalıoğlu, konuşmasının devamında; “Birlikte çalışmalıyız, gayretli çalışacağız. Bizler kendilerinden razıyız. Sizlerin de hakkını helal etmelerini istiyoruz başkanımıza. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

“TEKRAR BİR ARAYA GELECEĞİZ”

Katılanlara teşekkür eden Zıvalıoğlu; “İnşallah ilerleyen günlerde, Korona belasından kurtulacağımız günlerde daha güzel bir şekilde bir araya geleceğiz” ifadelerine yer verdi.

“ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN”

Çerkezköy Ülkü Ocakları eski başkanı Yavuz Kemal Yazar da; “Her ülkü ocak başkanının hayali olduğu gibi tertemiz bir şekilde görevimizi tamamladık ve başardık. Allah hepinizden razı olsun. Zafer başkanımıza başarılar diliyorum” dedi. Yeni başkan Zafer Şengöz de kendilerini göreve layık görenlere teşekkür etti. Sonrasında Kur’an ve Türk Bayrağı Zafer Şengöz’e teslim edildi.

“HEPİNİZE GÜVENİYORUZ”

Son olarak konuşan Zıvalıoğlu, gençlere güvendiğini ifade ederek; “Tekirdağ Ülkü Ocaklarının yarının en lokomotif ülkü ocakları olacağına eminiz. Bundan sonra da bayrağımızı daha yükseklere çekecek bir Çerkezköy hayal ediyoruz, umut ediyoruz. Bu kaçınılmazdır, elzemdir. Yarının Türkiye’sini bizler inşa edeceğiz. Yarının Türkiye’sinin tüm sorumlulukları bugünün ülkü ocakları olarak bizlerdedir. Bu tarihi misyon bizim üzerimizdedir. Liderimizin ortaya koyduğu bir feraset düzeni var. Aynı şekilde sayın genel başkanımızın ülkü ocaklarına yeniden katmayı düşündüğü inovasyon mücadelesi var. Ülkü ocakları gençlerin her platformda yetişmesi için ortaya koyduğu eğitim mücadelesidir. Ve buna biz il başkanlığımızda gayret göstererek ilçelerimizde de uygulamayı düşünüyoruz. Bu büyükşehirin en büyük ülkü ocağı Çerkezköy olacaktır. Sizlerin sahip çıkmasını istiyoruz. Darılma, gücenme olmadan hep birlikte davamıza sahip çıkmalıyız. Ülkü ocaklarını yarınlara hep birlikte taşımalıyız. Sahip çıkacağız. İhanet ya da hakaret içerisinde olanlara da en sert şekilde cevabını vereceğiz. Hepinize güveniyoruz. Sizler geleceğimize sahip çıkacaksınız. Hakkınızı helal edin”

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!