Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“ÜSTÜN MÜHENDİSLİK TEKNOLOJİSİ İLE EN İYİ HİZMETİ VERİYORUZ”

“ÜSTÜN MÜHENDİSLİK TEKNOLOJİSİ İLE EN İYİ HİZMETİ VERİYORUZ”
Çerkezköy ve Kapaklı bölgesinde 1996 yılından bu yana faaliyet gösteren Karmavent Havalandırma sistemleri, bölgede lider olma özelliği ile işletmelere, esnaflara, sanayicilere ve birçok yurtiçi ve yurtdışı firmalara hizmet veriyor.

Firma bünyesinde havalandırma kanallarının yanı sıra TSE’li havalandırma bacası, havalandırma fanları, menfez grupları,  imalat ve taahhüt işlemlerini gerçekleştiriyor. Bunun yanı sıra, iklimlendirme cihazları; klima santralleri, chiller soğutma üniteleri, vrf klima sistemleri, elektrostatik filtreli mutfak egzoz fanları, ısı geri kazanım üniteleri, evaporatif soğutucular, duman tahliye fanları, kanal fanları, çatı fanları, salyangoz fanlar, hücreli fanlar, pano klimaları ve esnek hava kanalları bayilikleri ile bölgede oldukça geniş kapsamlı hizmet veriyor. Endüstriyel mekanların, havalandırma tesisatı projelendirmesi, mühendislik danışmanlığını gerçekleştiren Karmavent,  periyodik bakım ve kontrol hizmeti de veriliyor. Karmavent firması Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Irmak, üstün mühendislik teknolojisi ile halka arz edilen ürünler ile kalite ve ucuzluğu aynı anda müşteriye sunduklarını söyledi.

SEKTÖRÜN LİDERİ KONUMUNDA

Bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nda da fark yaratan firmalardan olan Karmavent’in önümüzdeki yıllarda uluslararası arenada da sahne alacağının altını çizen Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Irmak; “Bizler, kalite politikası deyince içinde barındırdığı tüm detaylar üzerinde yoğunlaşmanın ve süreklilik göstermesi gereken bir sürecin bilincinde, şirket kültüründe yer alan belirlenmiş ve doğru algılanmış vizyonumuz sayesinde geleceğin lider firmalarından biri olmaya devam etmeyi hedefliyoruz. Kalite politikamızın temel taşlarından biri olan ürünlerimizin yarattıkları değerler ve sağladıkları getiriler göz önüne alındığında, düşük maliyet, en aza indirgenmiş hata oranıyla, rakiplerinden daha hızlı hareket edebilen, zamanında üretimiyle bilgisini ve enerjisini verimli kullanımıyla arttıran, yeni teknolojik yatırımlara verdiği değerle ürün kalitesini arttıran, ekip ruhuna inanan, saygılı, gerekli bilgi ve beceriyle donanmış, yenilikçi, yaratıcılığı şirket yönetimiyle desteklenen, iş ahlakı ve dürüstlüğünü içine sindiren, doğru anlaşılan müşteri istek ve beklentilerini, sunduğu bilinçli hizmetle yerine getiren, kalitenin kontrollü ve geliştirilebilir ve sürdürülmesi gereken bir proses olduğu sorumluluğunu taşımaktayız ki bu da bizim kalite politikamızın temel hedefidir” dedi.

“EN İYİ HİZMETİ SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Mimar Sinan Mahallesi 147. Sokak No:8/1’de faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Irmak, sektörde lider firma olarak en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini kaydetti. Irmak; “Binaların, birer sağlıklı yaşam alanları olabilmeleri ve istenilen konforun elde edilebilmesi, mekanik tesisat sistemlerinin tasarım, malzeme seçimi, uygulama ve işletim süreçlerinin bir bütün olarak doğru planlanmasından geçmektedir. Bizler de kalitenin ve aynı zamanda uygun fiyat politikamızın devamlı oluşundan dolayı halkımızdan ve çalıştığımız firmalardan memnuniyet almaktayız. Aldığımız bu olumlu geri dönüşler ileride atacağımız adımların da güvencesi olmaktadır. Bizler en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!