Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

UYUYAN DEV UYANDI, 7 MAÇTA 7 GALİBİYET!

UYUYAN DEV UYANDI, 7 MAÇTA 7 GALİBİYET!
TFF Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden 1911 Çerkezköyspor, ilk yarının son mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde Vefaspor’u konuk etti. Maçtan önce 6 maçta 6 galibiyet alan Çerkezköyspor, mücadeleyi 2-1 kazanarak, ilk yarıdaki son 7 mücadelesinden de 3 puanla ayrıldı.
MUSTAFA ÇETİN

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya 1911 Çerkezköyspor Mert Eren, Mehmet Önecek, Hıdır Sürme, Süleyman Can, Bora Tezcan, Ömer Kaya, Yusuf Özkan, Barış Can Karadeniz, Fırat Işık, Atakan Kanay, Hüseyin Yavuz Usta kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Vefaspor ise karşılaşmaya Süleyman Kasap, Mustafa Berk Piriştine, Alparslan Bağımsız, Melih Rahman Nişancı, Musa Akarslan, Yılmaz Çoşkunçay, Emre Babuşcu, Hüseyin Kaya, Mehmet Akgün, Bartu Kurtuldu, Muhammed Emin Yamag kadrosu ile çıktı.

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Karşılaşma öncesi 1911 Çerkezköyspor oyuncuları ‘Mustafa Dost Kalbimizdesin’ pankartı ile sahaya çıkarak geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden takımın emektar malzemecisi Mustafa Dost’u andı. Taraftarı önünde maça istekli başlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor 17’inci dakikada Ömer Kaya’nın golüyle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz kalan dakikalarda kontrollü oyun ortaya koyarken, konuk ekip Vefaspor ise 29’uncu dakikada Bartu Kurtuldu ile beraberlik golünü buldu. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci devresinde 1911 Çerkezköyspor galibiyet golü için sağlı sollu ataklar geliştirdi. Rakip kaleyi abluka altına alan temsilcimiz bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Son dakikalar büyük çekişmeye sahne olurken, 85’inci dakikada 1911 Çerkezköyspor penaltı kazandı. Topun başına geçen tecrübeli kaptan Fırat Işık topu ağlara göndererek 1911 Çerkezköyspor’u karşılaşmada bir kez daha öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz karşılaşmanın kalan dakikalarında kontrollü oynadı. Son dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

“BU AİLENİN BAŞARISI İÇİN BURADAYIZ”

Karşılaşmanın ardından konuşan 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Memduh Fidan, “Takım olarak arzulu istekli çalıştık, oyuncularımızdan sahada çok değerli geri dönüşümler aldık. Biz bir aileyiz bu ailenin başarısı için buradayız.  Emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. İlk yarının hikayesi sonlandı. İnşallah daha güzel hikâyeler yazmak istiyoruz. Tüm futbolcu kardeşlerimi kutluyorum” dedi.

“LİGİ ÜST SIRALARDA TAMAMLAMAK İSTİYORUZ”

1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Yiğit Aslan da karşılaşmanın ardından açıklama yaparak, “Tüm futbolcu kardeşlerimi gösterdikleri üstün başarıdan dolayı kutluyorum. Lige kötü başlamamıza rağmen ilerleyen haftalarda toparlandık. Teknik Direktörümüz Memduh Fidan yönetiminde son yedi maçın hepsini kazanarak ligin ilk devresini hedeflediğimiz noktada tamamladık. Ligin ilk devresi tamamlandı. Ligin ikinci devresinde de bu mücadelemizi sürdürüp ligi üst sıralarda tamamlamak istiyoruz” dedi.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!