Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

VALİ AZİZ YILDIRIM'DAN KAPAKLI’YA ZİYARET

VALİ AZİZ YILDIRIM'DAN KAPAKLI’YA ZİYARET
Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı'yı ziyaret ederek açılış ve incelemelerde bulundu. Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile protokolün eşlik ettiği Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Ünite ve Servisi’nin açılışını gerçekleştirdi. Akabinde Vali Yıldırım, Çocuk Akademisi ve Gündüz Bakımevi ve ÇOSB Kapaklı Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.
MUSTAFA ÇETİN

FİZİK TEDAVİ ÜNİTE VE SERVİSİ AÇILDI

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın Kapaklı programı kapsamında ilk ziyareti Kapaklı Devlet Hastanesine oldu. Burada Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, Başhekim Op. Dr. Levent Alper tarafından karşılanan Vali Yıldırım, 15 yataklı ve günde 75 hastaya ayakta tedavi işlemi uygulayacak kapasiteye sahip Fizik Tedavi Ünite ve Servisi’nin açılışını gerçekleştirdi.

ÇOCUK AKADEMİSİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ İŞAATINI İNCELEDİ

Kapaklı Devlet Hastanesi’ndeki açılışın ardından Vali Yıldırım ve beraberindekiler inşaat çalışmalarında sona gelinen Çocuk Akademisi ve Gündüz Bakımevinde incelemelerde bulundu. Kapaklı Belediyesi tarafından projelendirilen ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in girişimleri neticesinde Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığınca (YİKOB) yürütülen Çocuk Akademisi ve Gündüz Bakımevinde çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Yıldırım, kısa süre içerisinde tamamlanıp, Kapaklı’ya kazandırılacağını ifade etti.

ÇOSB KAPAKLI DEVLET HASTANESİ 2023’TE AÇILACAK

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın Kapaklı programı ÇOSB Kapaklı Devlet Hastanesi inşaatında bulunduğu incelemeler ile sona erdi. Burada ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’dan inşaat çalışmalarının son durumu hakkında bilgi alan Vali Yıldırım, hastanenin 2023 yılında tamamlanarak hizmete sunulacağını ifade etti.

“HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın ziyaret ve incelemeleri ile ilgili genel bir değerlendirmede bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Valimiz Sayın Aziz Yıldırım, Kaymakamımız Sayın Bayram Sağır ve protokolümüzün katılımıyla Kapaklı Devlet Hastanemiz içerisinde Fizik Tedavi Ünite ve Servisi’nin açılışını gerçekleştirdik. 2021 yılı içerisinde yaklaşık 250 bin hastaya hizmet veren hastanemizin fiziki iyileştirmelerini sağlamak amacıyla desteklerimizi sürdürüyoruz. 15 yataklı ve günde 75 hastaya ayakta tedavi işlemi uygulayacak kapasiteye sahip Fizik Tedavi Ünite ve Servisi’nin hayırlı olmasını diliyor, bu vesile ile tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

Çocuk Akademisi ve Gündüz Bakımevi inşaatının büyük oranda tamamlandığını belirten Başkan Çetin, “İsmetpaşa Mahallemizde 2 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip Çocuk Akademisi ve Gündüz Bakımevinin içerisinde uyku odaları, sınıflar, oyun alanları, resim ve müzik atölyeleri yer alacak. İnşallah çok yakın bir zamanda kentimize kazandıracağımız bakımevimizde çocuklarımız güven içerisinde eğitim alabilecekler.” diye konuştu.

“İNŞALLAH 2023 YILINDA KENTİMİZE KAZANDIRACAĞIZ”

Başkan Çetin açıklamasını şu ifadelerle tamamladı: "Yoğun girişimlerimiz neticesinde protokolünü imzaladığımız ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından ilçemize kazandırılacak olan ÇOSB Kapaklı Devlet Hastanesi inşaat alanında Sayın Valimiz ile birlikte Bölge Müdürümüz Mehmet Özdoğan’dan bilgi aldık. Bölge Müdürümüzün bilgilendirmesinin ardından Sayın Valimizin de ifade ettiği gibi inşallah hastanemizi 2023 yılında kentimize kazandıracağız. Ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı Sayın Valimize teşekkür ediyorum.” dedi.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!