Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

VATANDAŞLAR ALBAYRAK’TAN MEMNUN

VATANDAŞLAR ALBAYRAK’TAN MEMNUN
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi tarafından yapılan son ankette, yüzde 59,1 oy oranı ile Türkiye'nin en beğenilen büyükşehir belediye başkanları arasında 2. sırada yer aldı ve yükselişini sürdürdü.
MUSTAFA ÇETİN

Yaptığı hizmet ve yatırımlarla Tekirdağlı vatandaşların güvenini kazanan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi tarafından en son yapılan `Başarılı Belediye Başkanları' anketinde önemli bir başarıya imza atarak, 30 büyükşehir belediye başkanı arasında 2'nci sırada yer aldı.

İKİNCİ SIRAYA YERLEŞTİ

Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi'nin yaptığı ankette vatandaşlara, "Yaşadığınız ilin büyükşehir belediye başkanlığı seçimi yenilenecek olsa mevcut başkana oy verir misiniz?  Belediye başkanınızın yaptığı icraatları beğeniyor musunuz?" gibi sorular yöneltildi. Tekirdağ genelinde ankete katılan vatandaşların yüzde 59,1'i Başkan Kadir Albayrak'tan memnun olduklarını ifade ettiler.

İL GENELİNDE ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATAN BAŞKAN ALBAYRAK YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ

Tekirdağ'ın büyükşehir statüsüne geçmesiyle birlikte kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı sıfatıyla göreve başlayan Başkan Kadir Albayrak, yaklaşık 6 yıllık süreçte altyapıdan üstyapıya, il genelinde birçok alanda önemli projeleri hayata geçirdi. Asli belediye görevlerini aksatmadan yerine getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında da örnek hizmetlere imza attı. Özellikle COVİD-19 döneminde halk sağlığını korumak adına il genelinde önemli çalışmalar gerçekleştirdi.

BAŞKAN ALBAYRAK: "TEKİRDAĞ'IMIZI TÜRKİYE’NİN PARLAYAN YILDIZI HALİNE GETİRMEYİ HEDEFLİYORUZ"

Yapılan tüm çalışmalarda vatandaş memnuniyetini herşeyin önünde tuttuklarının altını çizen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Halkımıza kaliteli hizmet vermek amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin ekibimle birlikte gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi tarafından yapılan ankette COVİD-19 dönemindeki faaliyetlerin de göz önünde bulundurulması bizleri oldukça memnun etti. Salgın sürecinde 11 ilçemizde de halk sağlığını gözeterek periyodik aralıklarla dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Ayrıca Tekirdağ genelinde vatandaşlarımıza ücretsiz olarak yaklaşık 2 milyon adet maske dağıttık.

Tarım-hayvancılık ve sanayide Türkiye'nin önde gelen şehirleri arasında yer alıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak, kentimizin bu potansiyelini değerlendirerek Tekirdağ'ımızı Türkiye’nin parlayan yıldızı haline getirmeyi hedefliyoruz. Yaptığımız yatırım ve hizmetlerin halkımız tarafından takdir edildiğini görmek, hedefe ulaşma yolunda bizi daha da motive ediyor. Vatandaşlarımız bize güvenmeye ve inanmaya devam etsin. Yapacağımız yatırımlar, hayata geçireceğimiz projeler ile onların güvenini boşa çıkarmayacağız. Gece gündüz Tekirdağ için, Tekirdağ’ı geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”  dedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Avrasya Araştırma Merkezi’nin Eylül ayı içerisinde yaptığı vatandaş memnuniyeti anketinde, 30 büyükşehir belediye başkanı arasında 5. Sırada yer almıştı. 

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Turgay Çiçek
    21-10-2020 11:57

    Allah seni başımızdan eksik etmesin başkanım

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!