Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

YAŞAR KUŞ, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

YAŞAR KUŞ, ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Çerkezköy Şoförler Odası eski Başkanı Yaşar Kuş, 1911 Spor Kulübü’ne başkanlık için adaylığını açıkladı.

Çerkezköy’ün tanınmış isimlerinden olan Çerkezköy Şoförler Odası eski başkanı Yaşar Kuş, 1911 Çerkezköy Spor Kulübü’ne başkanlık için aday olduğunu açıkladı. Çerkezköy 1911’in asla sahipsiz kalmayacağını ifade eden Kuş, “Çerkezköy’de yaşadım, Çerkezköy’de kazandım, Çerkezköy için çalışmak istiyorum” dedi. İddialı açıklamalarda bulunan Kuş, takımı birinci lige çıkarmak için mücadelelerini sürdüreceklerini kaydetti.
“1911, SAHİPSİZ DEĞİLDİR”
Kuş, açıklamasında şunları ifade etti; “Şahsım olarak Çerkezköy’de doğmuş, Çerkezköy’de yaşamış, Çerkezköy’de kazanmış, Çerkezköy’de 18 yıl Şoförler odası başkanı olarak hizmet etmiş biri olarak kulübümüzün bu duruma düşmesine, kayyıma kalmasına gönlüm razı olmamıştır. Sayın valimiz, sayın kaymakamımız, sayın belediye başkanımız, Çerkezköy sanayicisi, Çerkezköy esnafı, arkadaşlarımız ve dostlarımızın da vereceği destekle ben bu göreve talibim. Çarşamba günü yapılacak olan olağan genel kurul toplantısında Çerkezköy 1911 Spor Kulübü’nün başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Tüm Çerkezköylü hemşerilerimizin desteğini bekliyorum. Nüfusu Çerkezköy’den daha az ve ekonomik olarak da Çerkezköy gibi yüzlerce fabrikası olmayan bölgelerin takımı süper ligde oynarken, Türkiye’de sanayide ön sırada yer alan organize sanayi bölgesine sahip Çerkezköy’ün neden 1. lig takımı olmasın. Amatör lig bize yakışmamaktadır. Belediye başkanımızın, kaymakamımızın, valimizin ve tüm Çerkezköy halkının da desteğiyle ben bu görevi aldığım zaman takımımızı 5 yıl içerisinde 1. Lige çıkartacağımın sözünü de bugün veriyorum. Yönetim kurulu listemizde de çok değerli insanlar olacaktır. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğimden hiç şüphem yoktur. İnşallah tüm Çerkezköy halkıyla birlikte nice şampiyonluklar yaşayacağız. Bu Dilek ve temennilerimle Çerkezköy 1911 Spor Kulübü başkanlığına adaylığımı açıklıyorum” dedi.
“YAŞAR KUŞ’UN ADAYLIĞINA TEPKİ GÖSTERENLER KAYYIM ATANMASINDAN UTANSINLAR”
Projelerinden bahseden Kuş, “Şu an Çerkezköy’ün bu durumda olmasında herkesin suçu var. Biz bunların hepsini değerlendirip masaya yatıracağız. Herkesin kapısına gireceğiz. Açıklamamızı, çalışmamızı yapacağız. Benim adaylığıma tepki veren olabilir. Hiçbirini umursamıyorum. Benim adaylığıma tepki göstereceklerine Çerkezköy’e kayyım atanacak olmasından utansınlar. Çerkezköy sahipsiz kalamaz. Herkese gideceğiz. En başta belediye başkanımıza, kaymakamımıza, Büyükşehir belediye başkanımıza gideceğiz. Çerkezköy’ün seviyorum diyenlerin ne kadar sevdiklerini burada göreceğiz. Kahve köşelerinde kimse dedikodu yapamayacak. Yaşar Kuş, nasıl bu cesareti gösterdiyse, onlar da gelecek sorunlarını bize söyleyecek. Çerkezköy’de bugüne kadar görev yapmış herkese teşekkür ediyorum. Hepsi ile değerlendirmeler yapacağız. Yanıbaşımızda İlçe olan Ergene’nin mahallesi Velimeşe profesyonel ligde. Biz ilçeyiz, 200 bin nüfuslu ilçeyiz. Hala aynı yerde tırmanıyoruz. Biz bunun matematiğini yaptık. Olmayacak bir şey değil. Herkesin tecrübelerine ihtiyacımız var. Neler yapabileceğimizi hep birlikte konuşacağız. Yeter ki düşünülsün, yeter ki bir adım atılsın. Çerkezköydeki tüm insanları ilçemizin takımına sahip çakmaya davet ediyoruz. Çerkezköyspor tüm Çerkezköy’ün takımıdır” dedi.
“1 YILLIK MAAŞIMI BAĞIŞLAYACAĞIM”
Çerkezköy’e zamanını, parasını harcayacağını ifade eden Kuş, Şoförler Odası Başkanı olması halinde de, 1 yıllık maaşını 1911’e bağışlayacağını söyledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!