Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

YENİDEN REFAH PARTİSİ TEKİRDAĞ KONGRESİNDE BÜYÜK COŞKU

YENİDEN REFAH PARTİSİ TEKİRDAĞ KONGRESİNDE BÜYÜK COŞKU
Yeniden Refah Partisi (YRP) Tekirdağ 2. Olağan İl Kongresi yoğun ilgi ve katılım ile Süleymanpaşa Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde gerçekleşti. Mali ve Faaliyet Raporunun ibraz edilmesi ile başlayan program Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Çakı’nın coşkulu konuşması ile devam etti. Programın başında Minik Mücahidler grubundaki çocukların okudukları Milli Görüş şiiri ise geceye neşe kattı. İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan Divan Başkanı olarak selamlama konuşması yaparken, kongrenin ana konuşmacısı Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı oldu.
MUSTAFA ÇETİN

Parti temsilcileri, STK ve Dernek Başkanlarının protokolde yer aldığı etkinlik istiklal marşının ardından delegelerin oylarını kullanması ile son buldu. 

"YOĞUN İLGİ VE KATILIM"

Katılımcıları ile dikkat çeken kongreye; YRP Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı, Saadet Partisi İl Başkanı Halil İbrahim Kart, Gelecek Partisi İl Başkanı Recep Nişancı, YRP İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan, YRP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Hüdapar Partisi İl Başkanı, Deva Partisi İl Başkanı Hasan Berkçebi, Enerji İşçileri Sendikası Genel Başkanı Mahmut Altunsoy, CHP İl Başkan Vekili Hasan Aydık, YRP MKYK Üyesi Yunus Emre Taşçı, YRP Gençlik Politikaları Başkanı Selçuk Efe katılım sağladı.

"ERBAKAN HOCANIN YOLUNDAN DÖNENLERDEN HAYIR GELMEZ"

Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı, konuşmasında Prof. Dr. Necmettin Erbakan döneminde uygulanan rekor işçi, emekli, memur maaş zamlarını vatandaşların unutmadığını, aynı politikaları bugün Yeniden Refah Partisinin uygulayacağından bahsetti. Erkan İlyas Helvacı, “Erbakan Hocam döneminde gelen zamlar sebebi ile tüm halkımız refah içerisindeydi. Bugün herkesin hayır duasını alan Erbakan Hocamın yolundan dönenlerden bu millete hayır gelmeyeceği anlaşıldı. Biz yine aynı çizgiyi, aynı anlayışı temsil ediyoruz” dedi. Erkan İlyas Helvacı ayrıca, denk bütçe ve havuz sistemini gerçekleştireceklerinden ve hem yerel yönetim bazında hem de devlet idaresinde binalara,“ Rüşvet alan da veren de melundur” Hadisini yazacaklarını dile getirdi. 

"YARGITAYIN RESMİ VERİLERİNDE ÜYE KAYDETME BİRİNCİSİYİZ"

Sinevizyonların izlenmesiyle salonda oluşan coşku, “Başkan Erbakan” sloganları ile zirveye çıktı. Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Çakı Konuşmalarında, Davanın ne kadar kutsal olduğundan ve mücadelenin kıyamete kadar süreceğine değinirken, “Genel Başkanımız Fatih Erbakan’a karşı halkımız tarafından oluşan büyük teveccühün farkındayız. Yargıtayın resmi verilerine göre üst üste üye kaydetme birincisi çıkıyoruz. Hiç şüphe etmiyorum çok kısa bir süre içerisinde Milli Görüşün son temsilcisi Yeniden Refah Partisi, seçimlerden 1. parti olarak ayrılacaktır” şeklinde konuştu. 

Yeniden Refah Partisi İstanbul İL Başkanı Mustafa Doğan, Kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi. Mustafa Doğan kongre ardından gençler ile fotoğraf çektirdi. 

"AYNI MÜCADELEYİ FATİH ERBAKAN VERİYOR"

Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras ise, “Kürsülerde bana ne Amerika’dan demeye Erbakan Hoca gibi kimsenin cesaret edemeyeceğini görmüş olduk. Bugün Dünya üzerindeki sömürü sistemine karşı aynı mücadeleyi Fatih Erbakan veriyor.” şeklinde konuştu. 

"İL YÖNETİMİNE ÜSTÜN HİZMET BELGESİ"

Parti il yönetim kurulu üyelerine Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı tarafından üstün hizmet belgesi takdim edildi. Belgeyi alanlar arasında, Tekirdağ Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Sönmez, İl Başkan Yardımcıları Filtekin Şen, Sabri Mandev, Dağıstan Yıldırım, Burak Çapkın ve İlçe Başkanları Yasin Öktem, Kenan Akgül, Ömer Girit vardı. 

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!