Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

YILMAZ, BAŞARININ SIRRINI PAYLAŞTI

YILMAZ, BAŞARININ SIRRINI PAYLAŞTI
Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz, Çerkezköy adına sportif alanlarda art arda gelen başarının sırrını anlattı. İşini severek yaptığını ve her anlamda Çerkezköy’ün adını dünyaya duyurmak hedeflerinin olduğunu belirten Yılmaz, desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Vahap Akay, sporcu antrenörleri ve oyunculara tek tek teşekkür etti.

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz, Çerkezköy adına sportif anlamda art arda gelen başarının sırrını Ekspres Gazetesi okuyucularıyla paylaştı. Yılmaz, başarının en önemli sırrının ‘Yaptığı işi sevmek’ olduğunu belirterek; “Belediye başkanımız, antrenörlerimiz, oyuncularımız, hepimiz bir bütün halindeyiz. Çalışmalarımızı ona göre şekillendiriyoruz, Çerkezköy adına güzel işler yapmak istiyoruz, Çerkezköy’ün adını dünyaya duyurmak istiyoruz” diye konuştu.

“VERİLEN HER GÖREV BİZİM İÇİN KUTSALDIR”

Sportif alanlarda art arda gelen başarılar Çerkezköy’ü gururlandırmaya devam ediyor. Güreş, voleybol, basketbol ve daha birçok branşta Çerkezköy Belediyesi art arda başarılar elde ederken, Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz, başarının sırrını paylaştı. Yılmaz, yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bizde verilen her görev bizim için kutsaldır. Başarının sırrı tamamen yaptığınız işi sevmek, inanmak ve sadece teoride değil uygulamada da başarabilmektir. Biz gençlerimizi nasıl kötü alışkanlıklardan koruyup, sosyal faaliyetlere nasıl katabilirizin derdindeyiz. Kişisel anlamda bir prensibim var. Hangi işte olursa olsun bunu en güzel şekilde yapmayı hedeflerim, çabalarım, yapamıyorsam bırakırım. Maddi olarak Belediye Başkanımız sayın Vahap Akay’ın büyük destekleri var. Spora çok önem veriyor, tabiki onun destekleriyle bizde bu başarıları elde ediyoruz. Daha da yüksek hedeflerimiz var” diye konuştu.

“ÇERKEZKÖY’ÜN ADINI DÜNYAYA DUYURMAK İSTİYORUZ”

“Tüm spor branşlarımızda yüksek derecede başarıyı hedefliyoruz” diyen Yılmaz; “Basketbolda takımımızı 1. Lig’e çıkartmak istiyoruz. Bu bağlamda göreve geldiğimizde belirtmiştim ‘Sadece farkındalık anlamında değil, engelli sporcu arkadaşlarımızı da büyük organizasyonlarda görmek bizi mutlu ederdi’ bu bağlamda gerek Sağır ve Dilsizler Spor Kulübü ve Sakatlar Derneği ile fikir alışverişi yaptık. Neticede Sağırlar ve Dilsizler Derneği’nde bulunan futbol ve voleybol takımlarını da bünyemize aldık. İçinde bulunduğumuz maddi krizden dolayı, yapmayı hedeflediğimiz birçok şeyi yapamıyoruz. Çerkezköy’ün ismini dünyaya duyurmak istiyoruz. Çerkezköy adına güzel şeyler yapmak istiyoruz. Başarının sırrı kulüp yönetimi, oyuncular, Belediye Başkanımız, hepimiz bir bütün halindeyiz. Hocalarıma da çok teşekkür ediyorum. Onlar işini severek yapıyorlar, ailelerinden evlerinden uzakta başarı için uğraşıyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“HEPİMİZİN DESTEK OLMASI LAZIM”

Sağırlar ve Dilsizler Gençlik Spor Kulübü’nü geçtiğimiz hafta belediye bünyesine kattıklarını ve engelliler adına farkındalık oluşturmak istediklerini sözlerine ekleyen Yılmaz; “Halihazırda bir takım vardı. Hem onlara destek olmak hem de Çerkezköy Belediyesi adına engelli arkadaşlarımız için farkındalık yaratmak amacıyla böyle bir girişimde bulunduk. Başka spor branşları da eklemeyi hedefliyoruz. Görevde olduğumuz sürece sürekli başarı hedeflediğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bir anlamda da spora herkesin destek olması lazım. Hepsi pırıl pırıl gençler. Bunlara hepimizin destek olması lazım. Onların gözündeki umut ışığını gördükçe bizler de mutlu oluyoruz” ifadelerine yer verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!