Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

YILMAZ: MAVİ LİSTE “BEN” DEĞİL, “BİZ” DİYENLERİN YERİDİR

YILMAZ: MAVİ LİSTE “BEN” DEĞİL, “BİZ” DİYENLERİN YERİDİR
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Mavi Liste Yönetim Kurulu Başkan Adayı Rahmi Yılmaz, “Mavi liste ‘ben’ değil, ‘biz’ diyenlerin yeridir. Bunun en büyük örneğini de seçim tarihi açıklanmadan 15 meslek gurubundaki bütün aday arkadaşlarımızı kamuoyu ile paylaşarak gösterdik. Ancak bizi taklit edenler, seçime 1 hafta kalmasına rağmen meclis üyesi adaylarını açıklayamadı. Sloganımızdaki gibi ‘Birlikte Yönetim’e sayılı günler kaldı.” dedi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri 12 Kasım Cumartesi günü Çerkezköy TSO Trakya Anadolu Lisesinde yapılacak. Seçime sayılı günler kalırken, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Mavi Liste Yönetim Kurulu Başkan Adayı Rahmi Yılmaz, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

“MAVİ LİSTE BİR BÜTÜNDÜR”

Seçime hazır olduklarını belirten Yılmaz, “Mavi liste, önceki seçimden altyapısını koruyan ve her geçen gün daha da güçlenen bir ekiptir. Biz gecikmeli bu seçimin hazırlıklarını çok önceden tamamlamıştık. Biz demokrasiye inanan, güçlü ve çok sesli bir meclis ile yönetim kurulu oluşturmak için yola çıktık. Mevcut yönetim seçim tarihini açıklamadan günler önce 15 gruptaki bütün meclis üyesi adaylarımızı istişarelerle belirledik ve düzenlediğimiz toplantı ile kamuoyuna duyurduk. Biz birlikte yönetim derken de tam da bundan bahsediyorduk. Mavi liste de ‘ben’ yok. Mavi listede ‘ben’ diyenlerin de yeri yok. Mavi liste bir bütündür ve her yerde ‘biz’ der.” ifadelerine yer verdi.

“BİZİ TAKLİT EDENLER ADAYLARINI AÇIKLAYAMADI”

Kimsenin devamı olmadıklarını belirten Yılmaz, “Biz kendi adaylarımızla yolumuza devam ediyoruz. Tepeden inme isimleri listemize eklemedik. Biz değişime inanıyoruz. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda da değişim gerekiyor ve bunu mavi liste olarak biz yapacağız. Biz diyoruz çünkü bizim kim olduğumuzu hangi grupta üyelerimizi kimin temsil edeceğini herkes biliyor. Ancak bizi her zaman taklit edenler seçime 1 hafta kalmasına rağmen sessizliğini koruyor. Meclis üyesi adaylarını bile açıklayamadılar. Sadece mevcut yönetimden bazıları ile fotoğraf veriyorlar. Bu gidişle üyelerimiz rakiplerimizin meclis üyesi adaylarını sandığa oy vermeye gittiklerinde görecekler. Üyelerimiz çağrım kendilerini ticaretleri ile tehdit edenlerden çekinmesinler. Sandık üyenin hür iradesidir. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın her bir ferdi onurludur, şereflidir ve gururludur. Baskılara, tehditlere, şantajlara, iş kaygısına boyun eğmez. Dik durur. Rızkın Allahtan geldiğine inanır. 12 Kasım günü üyelerimizin desteği ile değişimi birlikte başaracağız.” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!