Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

YOZGATLILAR’DAN 5 YILDIZLI ARABAŞI GECESİ

YOZGATLILAR’DAN 5 YILDIZLI ARABAŞI GECESİ
Çerkezköy Yozgatlılar Derneği tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Arabaşı Gecesi’nin bu yıl dördüncüsü düzenledi. Veliköy Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programda Yozgat yöresine ait yiyecekler tanıtıldı, yerel halk sanatçıları, davetlilere unutamayacağı bir gece yaşattı.

9 Şubat Pazar günü 19:00’da gerçekleştirilen programa Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve Yönetimi, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetimi, İYİ Parti Çerkezköy ilçe yönetimi, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün ve yönetimi, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kemal Yazar, Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emrullah Ataçay, Çerkezköy Sakatlar Derneği Başkanı Gülnur Kocaçınar, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Aday Adayları Fatma Kaya ve Serdar Barkın, Tekirdağ Yozgatlılar Dernek başkanı İbrahim Taşkınoğlu ve yönetimi, İstanbul Akdağmadenliler Dernek yönetimi, İstanbul Kırşehirliler Dernek Başkanı Cemil Ceylan ve yönetimi, Çanakkale Yozgatlılar Dernek Başkanı Hayrettin Başol ve yönetimi, Çerkezköy Aksaraylılar Dernek Başkanı Evliya Yalman ve yönetimi, Çerkezköy Tokatlılar Dernek Başkanı Bünyamin Demir ve yönetimi, Çerkezköy Vezirköprülüler Dernek Başkanı Turgut Fiş ve yönetimi, Çerkezköy Gümüşhaneliler Dernek Başkanımız Gürbüz Şeker ve yönetimi, Samsun Boyacılı Köyü Dernek Başkanı Mahmut Yavuz ve yönetimi, Petrol-İş Sendika Başkanı, Ahmet Baranlı ve çok sayıda davetli katıldı.

KİM DARA DÜŞSE ONUN YANINDA OLDUK

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Yozgatlılar Dernek Başkanı Emin Sungur, Türk Halk Ozanı Ozan Arif’in ‘Selamın Aleyküm’ şiiri ile katılımcıları selamladı. Sonrasında katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını sürdüren Sungur; “Her devletin ve milletin başı dara düştüğü zaman ‘Vatan Sağolsun’ nidalarının yükseldiği yer, yiğitlerin harman olduğu yer Yozgatlıların yiğit evlatları gecemize hoş geldiniz. Bizler, Yozgatlılar Derneği olarak hemşericilik olarak faaliyetlerimizi sürdürmedik. Erzurum’un dadaşı, Elazığ’ın Gakkoşu olduk. Her zaman kim dara düşse onun yanında olduk. Dernek faaliyetlerimizi de bu şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Sonrasında bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Belediye Başkanı Vahap Akay’ın selamlarını getirdim” diyerek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Sayın başkanımız Vahap Akay her zaman derneklerin yanında olmuştur. Sizler de onun yanında oldunuz. Teşekkür ediyor, gecenizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

FAHRİ ÜYELİK VERİLDİ

Bayram’ın konuşmasının ardından fahri üyelik belgeleri takdim edildi. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Yozgatlılar Derneği’ne büyük katkılar sağlayan, sosyal yardımlarıyla tanınan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Aday Adayı Fatma Kaya ve Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Gülnur Kocaçına’a fahri üyelik belgeleri takdim edildi. Canlı müzik eşliğinde devam eden gecede katılımcılara Yozgat yöresine ait Arabaşı yemeği tanıtıldı.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!