Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

YÜCEL’DEN YÜCEER’E “MİLLETİN TOKADI İLE KENDİLERİNE GELECEKLER”

YÜCEL’DEN YÜCEER’E “MİLLETİN TOKADI İLE KENDİLERİNE GELECEKLER”
MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel; “Vekili olduğu milletin bağrında 57. Alayın ve binlerce şehidin ateşinin olduğunu unutanlar “bahane ettikleri sandıkta” milletin tokadı ile kendilerine geleceklerdir” dedi.
MUSTAFA ÇETİN

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, 6-7 Ekim 2014 yılında Kobani’de gerçekleşen olaylara ilişkin HDP'ye yapılan tutuklamalar nedeniyle sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’e tepki gösterdi.

“KOBANİ OLAYLARIYLA İLGİLİ TUTUKLAMALAR YAPILDI”

Yücel yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; “Kıymetli hemşerilerim, Geçtiğimiz günlerde yapılan operasyonlarda 6-7 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşen Kobani Olayları ile irtibatlı tutuklamalar yapıldı. Emirleri Kandilden alan ve terör örgütünün siyasi uzantısı olan mazbatalı teröristler ile Kars’ın Hdp’li belediye başkanı tutuklandı. 6-7 Ekim olaylarında İşidi bahane ederek ülkemizde iç karışıklığa neden olmak isteyen örgüt mensupları çeşitli gösteriler ve saldırılar düzenlemişlerdir. Yaşanan olaylarda 35 şehrimizde planlı bir isyan kalkışması olmuş gösteriler ve yürüyüşler düzenlenmiş, binalar ateşe verilmiş ve devlet kurumları yağmalanmıştır. Mazbata sahibi bölücülerde onlara destek olmaya çalışmışlardır. 2 polisimiz şehit olmuş, 31 kişi hayatını kaybetmiş, 221 vatandaşımız ve 139 polisimiz yaralanmıştır. Emirleri Kandil Dağından alan terör destekçileri o günlerde isyan kalkışması yapanlardan kahramanca söz etmişlerdir. Cumhur İttifakının kurulmasıyla gücüne güç katan devletimiz; Fetö ve diğer terör örgütleri ile mücadelesinin sürdüğü bu günlerde 6-7 Ekim olaylarına karışanlara yapmış olduğu operasyonlar ve tutuklamalara mazbatalı teröristlerin yerlerine kayyum atamaları ile devam etmektedir” dedi.

“MİLLETİN TOKADI İLE KENDİLERİNE GELECEK”

Operasyon ve tutuklamalara ilişkin üzüntüsünü dile getiren Yüceer’e tepki gösteren Yücel, açıklamalarına şu sözlerle devam etti; “Bu operasyonlar, tutuklamalar ve kayyum atamaları teröristleri üzdüğü kadar; destekçilerini, emir erlerini ve ittifak ortaklarını da üzmüştür. Geçmişte cezaevlerinde yasadışı sol terör örgütü militanlarını ziyaretleri ile ünlü olan milletin sözde vekili Candan Yüceer hanımefendi de bu üzüntüsünü sosyal medya paylaşımları ile dile getirmiştir. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden uzaklaşmış, ne milliyetçilik, ne devletçilik, ne cumhuriyetçilik ne de halkçılık ile bir bağı kalmamış olan CHP’nin vekili hanımefendinin görüşleri CHP’nin ve ittifak ortaklarının nasıl bir tutum ve davranış ile faaliyet gösterdiklerinin belirtisidir. 6-7 Ekim olaylarında şehit ve gazi olan güvenlik güçlerimiz için bu kadar üzülmeyen ve tepki göstermeyenler sıra terörist ve terör destekçilerine gelince vakit kaybetmeden görüşlerini ortaya koymuşlardır. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri Nutuk’tan tarihe ve geleceğe ışık tutan şu öğüdünü bir kez daha hatırlatmak isteriz; “Efendiler, sırası gelmişken aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanında ki, vicdanında ki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden biran geri kalmasın”. Vekili olduğu milletin bağrında 57. Alayın ve binlerce şehidin ateşinin olduğunu unutanlar “bahane ettikleri sandıkta” milletin tokadı ile kendilerine geleceklerdir” dedi.

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yapmıştı;

 

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!