Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

YÜCEL’DEN YÜCEER’E: “TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE VEKİL OLMUŞ AMA”

YÜCEL’DEN YÜCEER’E: “TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE VEKİL OLMUŞ AMA”
MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel; “15 gün önce bir cenaze merasiminde tokalaşıp şehit merasiminde elini sıkmadıysa elbette bu iki tavrın manasını siz bilmezsiniz ve anlayamazsınız ama yüce Türk milleti görür ve anlar” dedi.

MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun elini sıkmamasının ardından bunu sosyal medya hesabından paylaşarak tepki gösteren CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’e cevap verdi. Yücel, yaptığı yazılı basın açıklamasında Yüceer’i ve CHP’yi eleştirdi.

TEPKİ GÖSTERDİ

Yücel, yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “Türkiye Cumhuriyeti'ne vekil olmuş ama Türk Milleti'ne candan olmamışlara. Siyasi sicilleri teröristleri dağda bulsa dağda, hapiste bulsa hapiste, sokakta bulsa sokakta ziyaret eden hatta o teröristleri meclise alarak onlara destek olmaktan ibaret, Türkiye Cumhuriyeti devletini katil Esat’ın muhatabı olarak görmek isteyen ve kendilerini Suriye’nin muhalefet partisi, yancısı ve kuklası olarak konumlandıranlar; liderimizin Kılıçdaroğlu'nun elini sıkmaması ile alakalı sözler sarf etmişler. Geçmişte ektikleri nifak tohumlarının meyvelerini toplamak için KCK’lı teröristleri cezaevlerinde ziyaret etmekte beis görmeyip birbirleri ile yarışanlar; şimdi kalkmışlar siyasi kriz, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmekten bahsetmektedirler. Ülkemiz varlık ve yokluk mücadelesi verirken; bir kez olsun milli itirazını seslendirmemiş olanlar; millilik ve vatan savunması konusunda yüce Türk milleti ile bir araya gelemeyip şehitlerimiz üzerinden siyasi rant ve istismara heveslenmektedirler. 15 gün önce bir cenaze merasiminde tokalaşıp şehit merasiminde elini sıkmadıysa elbette bu iki tavrın manasını siz bilmezsiniz ve anlayamazsınız ama yüce Türk milleti görür ve anlar. Şühedaya vefa Eset zihniyeti ile baasçı zihniyet ile hele hele teröristleri nerede bulsa orada ziyaret etmekten çekinmeyenlerin zihniyeti ile olmaz. Geçmişten biliyor ve günümüzde de görüyoruz ki ağzınızda sürekli bir terör seviciliği, o temiz diye bahsettiğiniz ellerinizde ise yüce Türk milletinin kanı vardır. Emin olun ki ne ektiğiniz nifak tohumlarına, ne baasçılığınıza, ne esatçılığınıza ne de terör seviciliğinize bu ülkeyi kurban etmeyeceğiz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!