© Çerkezköy Ekspres

Kapaklı’da Cumhuriyet Kupası heyecanı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kick Boks Turnuvası’nda 294 sporcu mücadele etti. Organizasyona 13 sporcu ile katılan Kapaklı Belediyesi Kick Boks Takımı, 9 madalya kazanarak önemli bir başarı elde etti.

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Tekirdağ Kick Boks İl Temsilciliği iş birliğiyle 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Kick Boks Turnuvası düzenlendi. ÇOSB Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyon, Marmara Bölgesi’nden çok sayıda kulübü bir araya getirdi.

294 sporcu ringe çıktı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan turnuvada sporcular, Point Fighting ve Kick Light branşlarında mücadele etti. Kapaklı’nın yanı sıra Tekirdağ, Edirne ve İstanbul’dan kulüplerin katıldığı organizasyonda gün boyunca heyecanlı karşılaşmalar yaşandı.

Kapaklı ekibinden 9 madalya

Turnuvada 13 sporcu ile mücadele eden Kapaklı Belediyesi Kick Boks Takımı, 2 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak organizasyonu toplam 9 madalya ile tamamladı. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

Turnuvada görev alan 20 hakeme de plaket takdim edildi. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, sporcuları tebrik ederek sporun ve genç sporcuların desteklenmesine yönelik çalışmaların süreceğini belirtti. Organizasyon, Cumhuriyet Bayramı coşkusunun sporun birleştirici gücüyle buluştuğu müsabakaların ardından sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER