© Çerkezköy Ekspres

HASAN HATİPOĞLU, “ÖĞRETMENLERİMİZ AYDINLIK YARINLARIMIZIN MİMARLARIDIR”

Anahtar Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Hatipoğlu da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, öğretmenlerin toplumun geleceğini şekillendirmedeki kritik rolüne vurgu yaptı. Hatipoğlu, öğretmenliğin sadece bir meslek değil, büyük bir fedakârlık ve adanmışlık gerektiren ulvi bir görev olduğunu belirtti.

“ÖĞRETMENLER AYDINLIK YARINLARIMIZIN MİMARIDIR”

“Türkiye’nin aydınlık geleceğine yön veren, bilgi ve sevgiyle nesilleri yetiştiren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyorum” diyen Hatipoğlu, öğretmenlerin eğitimin teminatı olduğunu ifade etti. Öğretmenlerin öğrencilerine yalnızca bilgi değil; erdem, vatan sevgisi ve insani değerler aşıladığını söyleyen Hatipoğlu, toplumsal yapının en güçlü temelinin öğretmenlerin emeğiyle yükseldiğini belirtti.

Son yıllarda yaşanan zorlu süreçlere de değinen Hatipoğlu, “Öğretmenlerimiz küresel zorluklara rağmen eğitim meşalesini hiç söndürmemiş, teknolojiyi ve yenilikçi yöntemleri en etkili şekilde kullanarak öğrencilerinin yanında olmaya devam etmiştir.” dedi.

Hatipoğlu, “Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenleri rahmet ve minnetle anıyor, emekli öğretmenlere sağlıklı ve huzurlu bir yaşam; görev başındaki eğitimciler için ise başarı ve kolaylık diliyorum.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER