© Çerkezköy Ekspres

KARDEŞ HALİSDEMİR, AĞABEYİNİN İSMİNİN YAŞATILDIĞI OKULU ZİYARET ETTİ

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı’nı ele geçirmek isteyen cuntacı Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürerek darbe girişiminin seyrini değiştiren ve hainler tarafından şehit edilen Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in kardeşi Savaş Halisdemir, Çerkezköy'de ağabeyinin isminin yaşatıldığı Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti.

FETÖ’nun hain kanlı 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı’nı ele geçirmek isteyen darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'yi gözünü kırpmadan vuran ve ardından şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in kardeşi Savaş Halisdemir, Çerkezköy'de ağabeyinin isminin yaşatıldığı okulu ziyaret etti. Halisdemir, Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

“DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI”

Halisdemir, ağabeyi Ömer Halisdemir ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Halisdemir, daha sonra okul öğretmenleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Ziyarette okul öğretmenleri ve öğrenciler duygu dolu anlar yaşadı.
Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ile bir süre sohbet eden Savaş Halisdemir, ağabeyi Ömer Halisdemir'in vatanı için her zaman en iyisini ve en güzelini istediğini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER