Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AKAY; “UMUDUM, ARZUM BİR 5 YIL DAHA ÇERKEZKÖY’E HİZMET ETMEK”

AKAY; “UMUDUM, ARZUM BİR 5 YIL DAHA ÇERKEZKÖY’E HİZMET ETMEK”
Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay; “10 yıl sonra yeniden karşınızdayım. Eksiklerimizle, artılarımızla yeniden karşınızdayız. Beni bilen biliyor, bugünden sonra talebim şu; umudum arzum, bir 5 yıl daha Çerkezköy’e hizmet etmek, umudum arzum; yine Çerkezköy’ün gençlerine, kadınlarına, yaşlılarına hizmet etmek. Allah izin verirse 31 Mart günü meydanlarda buluşuruz” dedi.

Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, Çerkezköy Samsunlular Derneği’ni ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Akay, 10 yıllık çalışmalarını anlattı ve destek istedi. Gerçekleşen ziyaret için Belediye Başkanı Vahap Akay ve meclis üyesi adaylarına teşekkür eden Dernek Başkanı Kenan Topçu; “Yine bir seçim süreci yaşıyoruz. Bu akşam da ziyaretçimiz mevcut belediye başkanımız ve CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı sayın Vahap Akay, kendisine ‘Hoş geldin’ diyoruz. Seçimin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Seçim süreçlerinde iyi bir dernek binamız vardı. Pandemi sonrası altından kalkamadığımız için devretmek zorunda kaldık. Sayın başkanımız bize yardımcı oldu, burayı bize tahsis etti. Biz hiçbir zaman derneğimizi siyasi bir malzeme haline getirmedik. Herkese eşit davrandık. Hemşerilerimizin siyasette yer alması bize gurur veriyor. Aynı şekilde Enver başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“YAPTIKLARI, YAPACAKLARININ TEMİNATIDIR”

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram da Samsunlu hemşerilerinden Akay’a destek isteyerek; “Başkanımız güzel cümleler kurdu. Belediye başkanımız aynı zamanda adayımız yaptıklarını, yapacaklarını anlatacaktır. 2014’te bir yola çıktık, sizlerin desteğiyle, Allah’ın izniyle bir şeyler yapmaya çalıştık. 2014’te Vahap Akay dedik, 2019’da yine Vahap Akay dedik, 2024’te yine yeniden Vahap Akay dicez inşallah. Yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. Bunu en yakından gören benim, biliyorum. Uzun yıllardır bir araya geliyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum, ayaklarınıza sağlık” diye konuştu.

“HİÇBİR ANI UNUTMAMAYA ÇALIŞTIK”

Sonrasında konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı ve Adayı Vahap Akay; “Bu güzel karşılama için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. 2014’te bir yola çıktık. Yine aynı şekilde Samsunlular Derneği’ni ziyarete gelmiştik, 2019’da da aynı şekilde derneğe geldim. Derneğe ziyaretlerim bana uğurlu gelmişti. İnşallah bu gelişim de uğurlu gelir. Burada samimi dostluklar kurduğum abilerim var. Bugüne kadar 10 yıl beraber yürüdüğüm yol arkadaşlarım var. Her defasında yanyana yürümekten mutluluk duyduğum arkadaşlarım, abilerim var. Dolayısıyla 2014’ten 2024’e geldiğimiz Çerkezköy’de tabiki altyapı ve üstyapıda yaptığımız birçok önemli iş var. Eksikler de mutlaka vardır. Ancak bu işi burada bulunan dostlarımın, arkadaşlarımın, abilerimin destekleriyle, onlardan aldığım cesaretle yaptım. Şimdi 2014’ten 2024’e gelen Çerkezköy’de, 2024’ten 2029’a gittiğimiz bir seçimin arefesindeyiz. Umuyoruz ki seçim günü Çerkezköy adına hayırlı olacak. 2024’ten 2029’a gidecek Çerkezköy’de yeni hedeflere yeni hayallere hazırlanıyoruz. Tabi ki hizmet etme sevdamız 2014’te kurduğumuz cümle ile başladı. ‘Bir Çerkezköy sevdası’ diyerek yola çıktık. Öyle bir kentte yaşıyoruz ki büyümesi devam eden bir Çerkezköy’de her yeni günde yeni yatırım yapmak zorundayız. Biz 10 yılda Çerkezköy’ün altyapısına, üstyapısına, çocuklarına, kadınlarına, gençlerine hizmet etme anlayışıyla yola çıktık, bugünlere kadar geldik. 10 yıl evvel su baskınlarıyla anılan Çerkezköy’de bunları artık bir kenara bırakan, altyapı sorunlarını konuşan, zapt edilmiş parklarını konuşmayan, yaşam alanlarını konuşan, yeni meydanlarını konuşan, 3 yeni düğün salonunu, spor alanlarını, yeni meydanları konuşabilen, vatandaşlarıyla iç içe sosyal belediyeciliği konuşan bir belediye olduk. Hiçbir anı unutmamaya çalıştık, atladıklarımız olmuştur. Ama bu memleketin 81 ilinden 7 coğrafyasından bir araya gelmiş Çerkezköy’de milli bayramları coşkuyla kutlayan, sportif faaliyetleriyle daha sosyal belediye olan, enflasyonun zor şartlarında halk ekmekle vatandaşların yanında olan bir Çerkezköy’le bugünlere kadar geldik. Dünden bugüne olan değişimi burada yaşayan hemşerilerime yapacaklarımız var. Bugüne kadar getirdiğimiz çıtayı daha yukarı çıkarıcaz. Geçen dönem cesaretle altyapı işleri yaptık. Çamur olacak, toz toprak olacak diye korkmadık, vatandaş eleştirecek diye çekinmedik. Sizlerden aldığımız güçle o zor günlerin üstesinden geldik. Şimdi yeni dönemde yeniden kazacağız. Fevzipaşa, Gaziosmanpaşa, İstasyon, Yıldırım Beyazıt, Kızılpınar Mahallesi’nde yeniden kazacağız. Üstyapıyla ilgili bugüne kadar yaptığımız yatırımları artırarak devam ettireceğiz. Yeni düğün salonlarının olduğu bir dönem yaşayacağız” dedi.

“AMFİ TİYATRO YIKILACAK”

Amfi Tiyatro’nun kaldırılacağını ve yeni yapının Çerkezköy halkının hizmetine sunacağını belirten Akay; “Bu şartlar size de yakışmıyor, bize de yakışmıyor. Geçen dönem yapacaktık, yetiştiremedik. Son 5 yıllık dönem süresinin 1 buçuk yılını pandemiyle, felaketle geçirdiğimiz dönemdi. İşe gidemedik, sokakta buluşamadık, belediyeye gidemedik. Bu felaketten etkilendik. 3 buçuk yıllık dönemimizde yapamadığımız çalışmalar var. Çerkezköy’ün merkezinde yeni otopark yatırımlarımız olacak. Bu oturduğumuz alan en az 120 araçlık otopark haline gelecek. Daha sonra burada yapı inşa edilecek. Bu yapı da hemşeri derneklerinin buluşma noktası olacak. Her hemşeri derneğimize alan tahsisi için protokoller yapacağız. Ortak kullanım alanlarının olacağı yeni yapıyı burada kuracağız. Burada bir kent lokantası, nikah salonu da yapacağız. Buradan hem Samsunlular derneğimizi hem de diğer derneklerimizi kurtararak Çerkezköy’e yakışan bir yapı haline getireceğiz” ifadelerine yer verdi.

“10 YIL SONRA YENİDEN KARŞINIZDAYIM”

Samsunlu vatandaşlardan destek isteyen Akay; “Ulaşım sorunuyla ilgili yapacağımız çalışmalar var. Ulaşım sorunu silbaştan ele alınacak. Halk ekmekle başlayan sosyal belediyecilik anlayışını halk sütle destekleyeceğiz. Çocuklarımıza süt dağıtan bir belediye haline geleceğiz. Halk etle yerli üreticiyle işbirliği yaprak, vatandaşımıza ucuz ve sağlıklı etle buluşturacağız. Sosyal anlamda belediye vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edecek. Büyüyen, gelişen Çerkezköy’ün büyümesine katkı sağlayacağız. Öğrencilerin yanında bir belediye olduk. Kütüphanemiz, etüd salonlarımız var. Biz öğrenci sayımızı yeni dönemde de 5 kat artıracağız. 2 olan kreş sayımızı 5’e çıkaracağız. Daha sosyal bir belediye, vatandaşın daha yanında bir belediye azmi kararlılığıyla yeniden karşınızdayız. 10 yıldır bitmek tükenmek bilmeyen kararlılığımızla sadece tek cümle ettik. ‘Çerkezköy bir Türkiye mozaiği’ memleketimin 7 coğrafyasından 81 ilinden vatandaşlarımızla buluştuğumuz bu güzel topraklarda birlik, beraberlik, kardeşliğimizi güçlendirecek, bu büyümeyi daha da güçlendirecek bir belediyecilik anlayışımızı 2024’ten 2029’a taşımak istiyoruz. 10 yıl sonra yeniden karşınızdayım. Eksiklerimizle, artılarımızla yeniden karşınızdayız. Beni bilen biliyor, bugünden sonra talebim şu; umudum arzum, bir 5 yıl daha Çerkezköy’e hizmet etmek, umudum arzum; yine Çerkezköy’ün gençlerine, kadınlarına, yaşlılarına hizmet etmek. Allah izin verirse 31 Mart günü meydanlarda buluşuruz” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!