Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
30 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇERKEZKÖY’ÜN CAZİBE MERKEZİ TAMAMLANIYOR

ÇERKEZKÖY’ÜN CAZİBE MERKEZİ TAMAMLANIYOR
Çerkezköy merkezinde yer alan, şehrin yeni cazibe merkezlerinden olacak olan Çetintaş Ticaret Merkezi inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Ticari ve sosyal merkez olarak tasarlanan proje, çok yakında tamamlanarak açılışı yapılacak. İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten yüklenici firma, Talha İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Tarhan ve Apaydın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Apaydın, ‘Çerkezköy’e armağan’ olarak sundukları projenin detayları hakkında da bilgi verdi.

Çerkezköy’de hem ticaretin hem de sosyal faaliyetlerin merkezi halini alacak projenin, kısa sürede tamamlanarak halka açılacağını ifade eden yüklenici firma, Talha İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Tarhan; “Çerkezköy’de ticari ve sosyal bir merkez olarak, kent kültürü ile yaşantısına yeni bir mekan oluşturup çevrenin yaşam kalitesini yükseltmek amacı ile programladığımız, Çetintaş Ticaret Merkezi olarak adlandırılan projemiz dört ana bloktan oluşmaktadır. Ticaret merkezimizde, büyüklüğünü ve konumunu ihtiyacınıza göre seçebileceğiniz 80 adet bağımsız bölümümüz mevcuttur. Bağımsız bölümlerimizin her biri iki kattan oluşmaktadır. Ayrıca belirli bölümlerimizin de çatı kullanımları vardır” dedi. Ayrıca sürekli artan şehir nüfusuna bağlı otopark ihtiyacının da merkezde sorun olmaktan çıkacağını dile getiren Tarhan; “Çevresinde açık otopark problemi olmayan projemizde; ayrıca her bir bağımsız bölüme ait üç araçlık kapalı otopark bulunmaktadır. Hem dükkan sahibi esnaflarımız, hem de merkeze gelen vatandaşlarımız otopark sıkıntısı yaşamayacaklar” dedi.

“ÇERKEZKÖY’E ARMAĞANIMIZ”

Çerkezköy’ün şehir merkezinde ve kamu kurumlarına yakınlığından dolayı tercih sebebi olduğunu belirten Apaydın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Apaydın da ‘Çerkezköy’e armağan’ olarak sundukları projenin çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Apaydın; “Kaymakamlık binasına altı dakika, Belediyeye on dakika yürüyüş mesafesinde olup; halk pazarı ve kent parkın hemen yanı başında bulunan projemiz, ana ulaşım hattı ile bütün semtlere kolay ulaşılabilir bir konumdadır. Projede yer almak isteyen değerli iş ortaklarımız 0552 715 6637 numaradan Ömer Kartal ve 0505 270 2293 nolu telefondan satış danışmanımız Emine Kurt’a ulaşıp bilgi alabilirler. Uygun fiyata dükkan sahibi olmak isteyen iş ortaklarımız bizlere ulaşabilirler” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!