Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

İRFAN MANDALI’NIN “YAZIKLAR OLSUN” PAYLAŞIMINA AÇIKLAMA GELDİ

İRFAN MANDALI’NIN “YAZIKLAR OLSUN” PAYLAŞIMINA AÇIKLAMA GELDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı’nın Kapaklı Belediyesi iştirak şirketlerinden olan Kapaklı Kent Tarımsal Üretim Anonim Şirketi’ne gelerek video çekip “Yazıklar olsun! AKP'li Mustafa Çetin Kapaklı Belediyesi’ni arpalığa çevirmiş” şeklinde paylaşımına belediyeden açıklama yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı 27 Şubat tarihinde Kapaklı Kent Tarımsal Üretim Anonim Şirketi’nin faaliyet kolu olan Kentaş Reklam Ajansını ziyaret ederek, video çekimi yapıp, Kapaklı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin’in reklamlarının ücretsiz basıldığı iddiasında bulunmuştu. Mandalı’nın paylaşımının ardından Kapaklı Belediyesi’nden konuyla ilgili açıklama yapıldı.

“ÜCRETSİZ BASILDIĞI İDDİASI GERÇEK DIŞIDIR”

Açıklamada “Videoda geçen ‘çalışanların belediye personeli olduğu ve makinenin belediyeye ait olduğu’ gerçeği yansıtmamaktadır. Çalışan personeller Kapaklı Kent Tarımsal Ürünler Üretim Anonim Şirketi personellerimizdir. Baskı makinesi Kapaklı Kent Tarımsal Ürünler Üretim Anonim Şirketimize ait demirbaştır. Kapaklı Belediye Başkanımızın “para vermeden afişlerini bastırdığı” cümleleri gerçek dışıdır. Tüm hizmetlerimiz ücreti karşılığında parti, kişi ve kurum gözetmeden yapılmaktadır. İrfan Mandalı 26.02.2024 tarihinde şirketimize gelerek personele baskı ve şirket hakkında hakaretvari konuşmalarda bulunmuştur. Yaklaşık bir ay önce siyasi partilerin meclis üyelerine ücreti karşılığında reklam ajansımıza iş yaptırabilecekleri tarafımızca bildirilmiştir. Tek bir parti tarafından geri dönüş sağlandı, geri dönüş yapan parti ile sözleşme yapılmıştır. Ajansımızdan bugüne kadar birçok meclis üyesi aday adayı, meclis üyesi adayı ve spor kulübü ücreti karşılığında pankart, afiş, araç giydirme gibi hizmetler almıştır. Bu hizmetlerin karşılığı olan tutar şirketimizin resmi banka hesabına yatırılmaktadır. Belediye başkan adayları, meclis üyesi adayları, muhtar adayları, işletme sahipleri ücreti karşılığı hizmet almaktadır ve bundan sonrada hizmet almaları için reklam ajansımızla çalışmaya davet ediyoruz. Verdiğimiz hizmet kişi, parti, kurum gözetmeksizin yapılmaktadır. Kent AŞ. özel bir iştirak şirketidir. Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı’nın sosyal medyada paylaştığı videoda bahsedilen belediye başkanımızın kendi özel afişleri ücretsiz bastırdığı gerçek dışıdır.Video açıklamasında “Kent A.Ş.’nin soygun yeri olduğunu” yazarak şirketimizin karalandığı bu tür suçlamaları kabul etmiyor ve iftira olarak nitelendiriyoruz. Şirket çalışanlarımızın videoya alınmasını Kişisel Verileri Koruma Kanunu’na aykırı olduğunu ve şirketimiz hakkında iftira atılmasının ticari itibarı zedeliyici ifadelerinden dolayı her türlü yasal haklarımızın saklı olduğunu belirtiyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.  

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!