Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

İYİ PARTİ’DE BAŞVURULAR BAŞLADI

İYİ PARTİ’DE BAŞVURULAR BAŞLADI
İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yerel seçimler için aday adaylığı başvurularının başladığını söyledi.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yerel seçim startının talimatını Genel Başkan Meral Akşener’den aldıklarını belirterek, “İYİ Parti Çerkezköy’de teşkilatının tüm fertleriyle seçime hazır. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in dün verdiği talimatla seçim startını vermiş bulunuyoruz. Biz bugüne kadar hep sahadaydık. Bundan sonra her gün sahada olacağız. Çerkezköy Belediyesi’ni ‘İYİ’ belediye yapmak için gün sayıyoruz” dedi.

“ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ ‘İYİ’ BELEDİYE OLACAK”

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili değerlendirmede bulunarak, “Bugüne kadar İYİ Parti, ittifak nedeniyle gerçek gücünü seçimlere yansıtamadı. İttifak artık yok. Genel Merkezizimiz bu konuda kesin bir tavır içerisinde. Önümüzdeki ilk seçimde, ki, bu da Mart 2024 yerel seçimleri olacak. Çerkezköy’de Belediyeyi ‘İYİ’ belediye yaparak, gerçek gücümüzü göstereceğiz. Halkımızın İYİ Parti’ye teveccühü, özellikle Çerkezköy’de sandığa yansımadı. Çünkü, önümüzde bir ittifak vardı. Bu seçimde, bağımsız hareket etmemiz, gücümüzü de maksimize etmemize neden olacak. Halkımızın beklentisi bu yönde. Çerkezköy Belediyesi’nin ‘İYİ’ belediye olmasını bekleyen sadece İYİ Parti teşkilatları değil, Çerkezköy halkıda İYİ Parti’yi bekliyor” ifadelerine yer verdi

“İYİ PARTİ TEŞKİLATLARI YEREL SEÇİME HAZIR”

Halkın gündeminin geçim sıkıntısı ve her gün yağmur gibi gelen zamlar olduğunu dile getiren İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “Biz hep sahadayız. İYİ Parti Çerkezköy Teşkilatı, tüm fertleriyle sokakta, çarşıda, caddede vatandaşlarımızla birlikte. Halk gelen zamlardan şikayetçi. Ancak, üç dört ay önce genel seçim geçirdik. Artık genel seçim bitmiştir. Bundan sonra yerel seçime bakacağız. Halkımız zamlarla boğuşurken, biz İYİ Parti İlçe Yönetimi olarak teşkilatımızın her bir üyesiyle birlikte, yerel seçimi düşünüyoruz. Bizim gündemimizde, Mart 2024 seçimleri var. Halkımızın İYİ Parti’den beklentileri büyük, biliyoruz. Ancak, bizim halkımızı bu zamcı iktidardan kurtarmak için ilk önce yerel seçimlerde, gerçek gücümüzü göstermemiz lazım. İşte bu yüzden, bir taraftan fahiş zamlar altında ezilen vatandaşımızın dertlerine ortak olmaya çalışırken, diğer yandan soluk soluğa seçime hazırlanıyoruz. Biz seçime hazırız. Genel Başkanımız Meral Akşener, talimatı verdi. Belediye başkan aday adaylarının müracaatlarını İYİ Parti almaya başlamıştır. Çerkezköy halkına ve milletimize hayırlı uğurlu olsun inşallah” diye konuştu

“TEŞKİLATIMIZA BEKLİYORUZ”

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, açıklamasının sonunda, Çerkezköylüler’e seslenerek partisine davet etti. Erseçkin, “Tüm Çerkezköylü hemşerilerimizden bize katılmalarını talep ediyoruz. Hep birlikte önce Çerkezköy’ü ve Tekirdağ’ı daha sonra da Türkiye’yi, bu zam hastası hükümetten kurtarmamız ve ‘İYİ’ etmemiz lazım. Biz, teşkilatımızın tüm fertleriyle birlikte azimle bu yolda çalışıyoruz. Sizlerde bizlere katılın ki, ‘İYİ’ler kervanı muhkemleştirerek, seçime gidelim. Kapımız tüm Çerkezköy vatandaşlarımıza açık. Herkesi İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na bekliyoruz. Bizi kırmaz, bir çayımızı içmeye gelirseniz, başımızın üstünde yeriniz var” diye çağrıda bulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!