Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KARAKOÇ: “BİZİM İKTİDARIMIZDA AÇ VATANDAŞIMIZ KALMAYACAK”

KARAKOÇ: “BİZİM İKTİDARIMIZDA AÇ VATANDAŞIMIZ KALMAYACAK”
Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç, “Çerkezköy’de halkımızla birlikte daha güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız. Bizim iktidarımızda aç vatandaşımız, esnafımız kalmayacak. Genel Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu önderliğinde mutlu bir Çerkezköy, mutlu bir Tekirdağ, mutlu bir Türkiye hayaliyle yola çıktık” dedi.

Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç, geçtiğimiz hafta içinde Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret ettiklerini ifade etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Karakoç; “Sayın genel başkanımız Ahmet Davutoğlu, sanayinin yoğun olarak yaşandığı ve sürekli göç alan Trakya Bölgesi’ne çok önem veriyor. İktidar yarışında emin adımlarla ilerleyen partimiz hiç kimseyi aç bırakmayacak” dedi.
BAŞARILAR DİLEDİ
Karakoç, geçtiğimiz hafta içinde Gelecek Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akçay ve Tekirdağ il başkanı Recep Nişancı ile birlikte Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret etti. Pandemi nedeniyle sosyal mesafe ve maske kuralına uygun olarak gerçekleştirilen ziyarette Davutoğlu, Karakoç’a görevine başarılar diledi. 
“GENEL BAŞKANIMIZ ÇERKEZKÖY’E AYRI ÖNEM VERİYOR”
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Karakoç; “Sayın genel başkanımız Ahmet Davutoğlu, Trakya Bölgesi’ne çok önem veriyor. Özellikle sanayinin gözbebeği olan kentimiz Çerkezköy’de ayrı önem verdiğini belirten Genel Başkanımız, yakın zamanda Çerkezköy’ü ziyaret etmek istediğini belirtti. İlçemizle, ilimizle alakalı istişarelerde bulunduk kendisiyle” ifadelerini kullandı.


“AHMET DAVUTOĞLU’NA GÖNÜL VEREN ÇOK FAZLA KESİM VAR”
Göreve gelmesinin ardından partiye talebin arttığına dikkat çeken Karakoç; “Partimize ilgi beklenenden çok fazla. Çerkezköy’de sayın genel başkanımız Ahmet Davutoğlu’na gönül veren çok fazla kesim var. Bizler de halkımıza en iyi hizmeti vereceğiz” diye konuştu.
“TALEPLERE EN HIZLI ŞEKİLDE CEVAP VERECEĞİZ”
Kısa süre içerisinde parti binasını açmayı planladıklarını belirten Karakoç; “Vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı ve onların taleplerine en hızlı şekilde cevap verecek bir teşkilat yapılanması içerisine gireceğiz. Yönetim kısa süre içerisinde oluşturulacak. Tüm vatandaşlarımızı partimize bekliyoruz. Partimizde görev almak isteyen vatandaşlarımız bizlere iletebilirler. Biz birlikte olursak çok daha güzel işleri başarabiliriz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!