Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

"KİRACIDAN KARUN OLUR MU? ASIL KARUN SİZSİNİZ"

"KİRACIDAN KARUN OLUR MU? ASIL KARUN SİZSİNİZ"
Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay; “Çıkmışsın ‘bu toprakları peşkeş çektin, karun oldun’ diyorsun. Arkadaşım sen daha geçen hafta bana demedin mi ‘Sen burada kiracısın’ diye? Kiracı adamdan karun olur mu? Nasıl bir matematik sizinki anlamadım ben. Karun sizsiniz siz. Bütün etrafınız karunlarla sarılmış” dedi.

Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen mitingde vatandaşlarla buluştu. Geçtiğimiz günlerde kendisine yönelik; “Bu toprakların kaynaklarını, yandaşlarına peşkeş çekti. Hem yandaşlarını zengin etti hem de kendini. Öyle böyle miktarlar değil. Çerkezköy’ün karunu oldun karunu” diyen Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe’ye de buradan cevap verdi.

“PANDEMİ BİLE BİZİ ENGELLEYEMEDİ”

Çerkezköy’de 10 yıl boyunca yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek konuşmasına başlayan Akay; “10 yıl boyunca, 2014’ten 2024’e, Çerkezköy’ün tüm sokaklarında, Çerkezköy’ü kapı kapı, sokak sokak arşınlayarak bir memleket sevdası, bir Çerkezköy sevdası diyerek çıktığımız yolda o günden bugüne 10 yıl geçti. 10 yıl boyunca Çerkezköy’ün çocuklarına, gençlerine, annelerimize, ablalarımıza birlik ve beraberliğimizi her geçen gün güçlendirmek için başlattığımız o mücadele 10’uncu yılına vardı. 10 yıl boyunca hiç durmadan, duraksamadan, Çerkezköy’ün her sokağına, her mahallesine hizmet etme azim ve kararlığı içerisinde bir dönem geçirdik. Ve bugün, bu kıymetli mücadelenin, birlik ve beraberlik içerisinde memleketimin 7 coğrafyasından, 81 ilinden gelen herkesle beraber vermiş olduğumuz bu onurlu mücadelenin 10 yıl sonra meydanları bu soğuk havada, hınca hınç dolduran tüm hemşerilerimle beraber bu dayanışmayı nasıl ilmek ilmek ördüğümüzü, bu birlikteliği nasıl yanyana verdiğimiz, nasıl omuz omuza verdiğimizi bana gösteren siz değerli hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. 10 yıl boyunca Çerkezköy’ümüze yeni Pazar yerlerimizi, viyadüklerini, bağlantı yollarını, yeni mesire alanlarını, kent ormanlarını Çerkezköy’ün 12 mahallesinde 150’nin üzerinde park alanıyla buluşturmak için mücadele verdik. 10 yıllık mücadelede dere taşkınlarıyla, su baskınlarıyla anılan Çerkezköy’ü, yeni altyapı yatırımlarıyla buluşturduk. Bu mücadele sonunda Çerkezköy’de altyapı sorunlarının konuşulmadığı bir dönem yaşıyoruz. Tabiki sadece altyapıya çalışmadık. Çerkezköy’ü, yeni caddeleriyle, yeni meydanlarıyla buluşturduk. Yeni yaşam alanlarını, yeni düğün salonlarını, yeni spor alanlarını oluşturduk. Yeni belediye ek hizmet binalarıyla 10 yılda ilmek ilmek ördüğümüz Çerkezköy’de gençlerimiz için eğitim alanlarıyla, etüd salonlarıyla, kadınlarımızı dayanışma içerisinde bir araya getirdiğimiz mahalle evlerimizle, kreşlerimizle, yaz spor okullarımızla, kış spor okullarımızla Çerkezköy’ü buluşturduk. Son 10 yılda 29 Ekimlerde, 30 Ağustoslarda, 19 Mayıslarda, 23 Nisanlarda ay yıldızlı Türk bayrağı altında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde bir belediye olduk. Pandemi bile bizi engelleyemedi, TIR’ın tepesinde yine kutladık, yine kutlayacağız” dedi.

“AÇILIŞINI DA İNŞALLAH BİZ YAPACAĞIZ”

Kent Ormanı ve gölet projesinin mayıs ayında açılacağı duyurusunu yapan Akay; “Tiyatrolarıyla, festivalleriyle, yaşam alanlarıyla bir yeni Çerkezköy mücadelesi verdik. Yalnız yaşayan yaşlısını unutmayan, her sabah sıcak yemek servisi yapan, 10 yıldır iftar sofrası geleneğini başlatan, milletle vatandaşını her sene hatırlayan, unutmayan, dünyada hayat durduğunda mahalle evlerindeki kadınlarıyla maske üreten ve bu ürettiği maskeleri kapı kapı dağıtan bir belediye olduk. Kentine yeni taşınana ‘Hoş geldin’e giden, bir bebek dünyaya geldiğinde hoşgeldine giden, sınav günü öğrencileri kapıda karşılayan, okulun girişine hazırlayan, öğretmenler gününde öğretmenleri unutmayan, herkesi kucaklayan, hatırlayan, herkesin yanında bir 10 yıl geçirdik. Ve yeniden meydanlarda, yeniden yanyanayız. Cumhuriyet Mahallesi’nde bu dönem 40 sokakta üstyapı çalışmaları, son 10 yılda 60 sokakta asfalt beton, yol çalışması yaptık. Melisa Sokak’la, Çağlayan Sokağı birbirine kavuşturduk. Geçen dönem bu arka alana vatandaşlarımızın giremediği, terk edilmiş alanı tüm mahallelerimizdeki hemşerilerimizle buluşturduk. Ve geçen dönem verdiğimiz bir söz, 7 yıllık mücadeleden sonra hemen arkamızda 580 dönüm kent ormanını mayıs haziran ayında inşallah açacağız. İnşallah kısmet olacak açılışını da biz yapacağız. Ve 750 dönümlük bir kent ormanına kavuşacağız. Otopark alanlarını 4 ayrı girişten yapacağımız, hiçbir sıkıntıya sokmayacağımız, ilavesiyle birlikte 7 kilometre yürüyüş parkuruna kavuşacağız. 6 kilometrelik bisiklet parkuruna, 17 spor alanına, 2 bin metrekarelik gölete ve 26 bin metrekarelik bir rekreasyon alanına kavuşarak hem Cumhuriyet Mahallesi’ndeki vatandaşlarımızla, hem de Çerkezköy’deki tüm vatandaşlarımızla buluşacağız” dedi.

“SEN ÇERKEZKÖY’DEN GİTMEK İÇİN BAHANE ARIYORSUN”

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe’nin “Çerkezköy’de gidecek alan bulamıyoruz, pikniğe gidelim dediğimizde Çerkezköy’ü terk ediyoruz” sözlerini de sert bir dille eleştiren Akay; “Birileri çıkmış ‘Ben piknik alanına gitmek için Çerkezköy’ü terk ediyorum’ demiş. Yav kardeşim terk etmeye bahane arıyorsun, 750 dönümlük kent ormanı yaptık sana, gel de 2 yürüyüş yapalım. Biz bu dönem içerisinde Çerkezköy’deki çocuklarımızı, kadınlarımızı önemseyen çocuk akademisinde kadınlarımıza destek olan, çalışmak zorunda olan annelerimizi önceleyen bir alan oluşturduk. Birinci şubemiz burada, ikinci şubemiz Veliköy’de açıldı ve Çerkezköy’ün tüm mahallerine yayılacak ve Çerkezköy’ün tüm çocuklarına kucak açacağız. Uzun yıllar beklentiydi, birilerinin yarım bıraktığı, eksik bıraktığı işti. Ve en çok Cumhuriyet Mahallesi’ndeki komşularımızın kapaklı istikametine gidişte ve Kapaklı istikametinden de Cumhuriyet Mahallesi’ne dönüşte yaşadığı trafik sorunlarını anlatmak üzere biz 10 defa karayollarına ziyarete gittik. Karayollarını her ziyaret edişimizde kapıyı duvar yaptılar. Biz belediye başkanlığı yaparken bu arkadaş da ilçe başkanıydı. İktidar partisinin ilçe başkanıydı. Karayollarının geçmişte eksik bıraktığı işi görmezden geldiler. Çerkezköy için yola çıkıyoruz diyenler elini taşın altına koymadan bu işleri görmezden geldiler. Biz ne yaptık? O alanı büyükşehir belediyemizle birlikte Çerkezköylü hemşerilerimize kazandırdık ve bir trafik sorununu da hem Cumhuriyet Mahallesi’nden hem de Çerkezköy’ümüzden kurtarmış olduk. Bu dönem dönem başında bir kanalizasyon inşaatımız oldu. Bu dönem buradaki kanalizasyonun yüzde 80’ini kollektöre gönderdiğimiz bir süreç yaşıyoruz. İnşallah kalan yüzde 20’lik kısmı da Kuşbahçe tarafındaki alanlarla beraber yeni açtığımız Melisa Çağlayan Sokağın altından açılacak ve altyapı sorununu bu mahalleden kaldırmış olacağız” şeklinde konuştu.

“HER KESİME HİZMET EDEN BELEDİYE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Cumhuriyet Mahallesi’nde açık hava sahnesi oluşturacaklarını kaydeden Akay; “Bu dönem 3 düğün salonumuz var. Dönem sonunda inşallah 7 düğün salonuna çıkacağız. Temelleri atma mücadelesi vereceğiz. Ambardere’de yeni düğün salonumuzun yeri ve projesi hazır, hemen inşaatına başlayacağız. Yeni modern hayvan rehabilitasyon merkezimizi İstasyon Mahallesi’nden kaldırıyoruz ve Pınarça’nın olduğu bölgeye gönderiyoruz. Yine bu alanda yapmış olduğumuz göletin yanına Kır Lokantası ilave edilerek vatandaşlarımızla buluşturacağız. Amfi Tiyatro’yu yıkıyoruz ve yeni açık hava sahnemizi Cumhuriyet Mahallesi’ne konumlandıracağız. Yarı olimpik yüzme havuzunun hemen karşısında bir kültürel tesis inşa edeceğiz. İçinde sanat galerisi olan, kent restoranı olan, sessiz çalışma alanı olan, kitap kafesi olan, etüd salonu olan bir yeni alanı inşa edeceğiz. Bu dönem yaptığımız en kıymetli işlerden birisi Halk Ekmek oldu. 10 bin ekmek kapasitesi ile başlayan serüvene 40 bin ekmekle devam ediyor. İnşallah halk sütle vatandaşlarımıza süt dağıtacak, halk etle vatandaşlarımızı ucuz ve kaliteli etle buluşturacağız. Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi’nde bir yaşam merkezi ortaya koyacağız. Yaşam merkezimizde özel çocuklarımıza bir yeni yaşam alanı, kadınlarımıza destek merkezi ve yaşlı destek merkezi ile Çerkezköy’ümüzün her kesimine hizmet eden bir belediye olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“BİR DEĞİL, 3 BATIK BELEDİYE TESLİM ALDIK”

Çerkezköy Belediyesi’nde ilk göreve geldiklerinde 3 tane borçlu belediye devrakldıklarını hatırlatan Akay; “30 Mart 2014 yılında göreve geldiğimde tabela 115 bindi. Sene 2024 Çerkezköy’ün tabelasında 215 bin yazıyor. 5 bin nüfuslu Cumhuriyet Mahallesi nüfusunu 3 katına ulaştırarak 13 bine ulaştı. Çerkezköy’ün en gelişen, hızlı gelişen mahallelerinden birinde yaşıyoruz. Yeni taşınan, yeni gelen hemşerilerimizin hafızalarını tazelemek zorundayım. Nasıl bir belediyeydik? Nasıl bir belediye haline geldik? Bunları konuşmak zorundayız. Konuşunca, tarihi hatırlatınca arkadaşlar rahatsız oluyorlar. Milletten koptukları, vatandaştan koptukları dönemleri hatırlatınca, bu arkadaşlar rahatsız oluyorlar. Varsın, olsunlar. Şimdi nasıl bir miras teslim edildiğini bilmeyenler ‘Öyle yapıcaz, böyle yapıcaz’ diye anlatıyor. Altyapıda sorun varmış, suyun üstünden zıplıyormuş’ yav bu milleti su baskınları içerisinde boğdunuz be kardeşim. Memleketi zodiac botlarla Ambardere’ye gönderdiniz. Şimdi kalkmışsın, diyorsun ki 2 tane su gördüm altyapı sorunu var. Sorunsuz bıraktığınız bir iş var mı? Spor kompleksi yaptığınız yer hayvan bartınağıydı, Atatürk Viyadüğü’nden geçecek yer yoktu, Pınarça Deresi’ni çamur içerisinde bıraktınız. Dokunduğunuz, el attığınız her şeyi kuruttunuz, dokunmadığınıza zaten hiç bakmadınız. Bakın 2014 31 Mart’ta göreve geldiğimizde 1 belediye değil, 3 belediye teslim aldık. Bir Çerkezköy Belediyesi, bir Kızılpınar Belediyesi, bir Veliköy Belediyesi teslim aldık. 3 belediyeyi de batık teslim aldık. Şimdi bütçesinin yüzde 150’si borçlu bir belediye teslim aldık. Bugün Çerkezköy Belediyesi’nin bütçesinin yüzde 150’si 2 milyar TL. Yani bugünkü parayla Çerkezköy Belediyesi’ni 2 milyar TL ile borçlu teslim ettiniz. Şimdi çıkmışsın ‘Belediyenin parsellerini satıyor, yandaşlarına peşkeş çekiyor’ demişsin. Yav kardeşim, sattığımız parseller bıraktığın borcun 10’da biri etmiyor. Ne miras bıraktın da ne konuşuyorsun. Bugün ben çıkmışım büyükşehirin yaptıklarını da Çerkezköy’ün yaptıklarını da anlatıyorum, konuşuyorum. Eğitime verdiğimiz desteği, okullara verdiğimiz desteği, Çerkezköy’ün 29 camisine verdiğimiz desteği konuşabiliyorum. Verdiğim desteği, mücadeleyi, içinden geçtiğim sıkıntıları anlatıyorum, paylaşıyorum. Okula alanları açtık, okul alanlarına yer verdik. Hayırseverler bulduk, aracı olduk. Okulların yapılmasına vesile olduk. Çocuklarımız 60 kişilik sınıflarda okumasın 25 kişilik sınıflarda okusun mücadelesi verdik. Ben bunları anlatıyorum. Ben 10 yıl belediye başkanıydım, sen de 5 yıl ilçe başkanıydın. Bir çıkıp anlatabilir misin ne yaptın? Ne yaptığını çık Allah aşkına anlat, merak ediyorum. Bu millet de öğrensin. Bilmeyen varsa bilmeyen de öğrensin” ifadelerine yer verdi.

“KURU KURU ZİYARET”

Bakanlıklardan Çerkezköy için bütçe ayrılmadığını ifade eden Akay; “Bakanların biri geliyor biri gidiyor. Gelmeye gitmeye doyamadılar. Geldin gittin arkadaş da bu bakanlıkların bütçesinden Çerkezköy’e 10 yılda ne kazandırdınız, bunu bir çıkıp anlatır mısınız? Spor Bakanlığı’nın yatırım bütçesi var, Kültür Bakanlığı’nın yatırım bütçesi var. Her bakanlığın bütçesi var. Geleni karşılıyorsun, gideni uğurluyorsun. Gelene hoş geldin, gidene güle güle diyorsun da ne yaptın arkadaş bunu anlatır mısın? Cevap var mı? Yok. Maşallah kuru kuru ziyaret. Ben millet bahçesi yapacağım dedin de biz destek mi olmadık, yardımcı mı olmadık? Ya da elini tutan mı vardı? Karayollarına Tepe Bağlantı Kavşağı’nı dahi yaptıramadın. Bu kavşağı Karayolları’na yaptırsaydın, biz de bu bedelle başka bir yatırımı bu topraklara kazandırsaydık. Biz ne yaptık, kapıyı zorladık. Biz bunu Büyükşehir’e yaptırdık. Kızılpınar’da 2014 yılında yapılan içme suyu tesisatı var. 2014 yılında Kızılpınar’da her tarafı çamur teslim aldık. İçme suyu tesisatını yapmışlardı, biz ardından kanalizasyon tesisatını yaptık. 2020’de içme suyu tesisatı çöktü, katlara su çıkmıyor. 5 yıl sonra yaptığınız iş iflas etmiş, çıkmışsın Kızılpınar’da bizi hemşehrilerimizeşikayet etmeye çalışıyorsun. Neresinden başlayayım, nasıl laf edeyim. Eksik yaptığınız işin, beceriksizliğinizin faturasını Kızılpınar’da bana çıkarmaya çalışıyorsun. Yemezler kardeşim. Ağzımız laf yapıyor, kapı kapı anlatacağım sizi. 5 yıllık mücadeleyi, 10 yıllık mücadeleyi anlatacağım, Kızılpınar’ı kazdınız, çamur içinde bıraktınız. 180 sokak, 17 ana caddeyi yaptık, teslim ettik. Yaptığımız yolları bize kazdıracaksınız ben de bunu bu millete anlatacağım” diye konuştu.

“SENİ 5 YILDIR GÖREN VAR MI?”

Doğrudan teminler ve sendika baskısı iddialarına da değinen Akay; “Çıkmış arkadaşımız diyor ki doğrudan teminle parçalara bölünmüş, bilmem ne olmuş. Almış eline 2 tane kağıt. Bir rapor almış. Olmuştur, ancak kamu zararı var mı, bir eksiklik var mı bunu anlat. Laf ediyorsun yok peşkeş çekildi diye büyük büyük laflar konuşuyorsun. Kamu zararı var mı? Yok. Doğrudan temin limiti bütçenin yüzde 10’unu geçemez diyor. Siz bıraktığınızda yüzde 40’tı, biz bunu yasal sınıra çektik. Sanki bu işleri hiç yapmamış gibi oradan atıp tutuyorsun. Demiş ki vatandaşa randevu vermiyormuşum. Benim vatandaşlarımla, hemşehrilerimle, annelerimle, ablalarımla buluşmadığım hiçbir an yok. Yolda görüşürüm, kahvede denk gelir görüşürüm. Bisikletle görüşürüm. Piknik alanında görüşürüm. Parkta görüşürüm. Bahçede görüşürüm. Her hafta halk günü yaparım, vatandaşlarımla her Perşembe halk gününde buluşurum. Yetmez çadır kurarım, mahalle mahalle halk günleri yapar yine buluşurum. Ben her dakika görüşürüm de seni 5 yıldır gören var mı, sen bana onu anlatır mısın? Kayboldun gittin buralardan. Gelmişsin şimdi buralara, bize laf anlatmaya çalışıyorsun. Bunlar etrafında baskıcı, tehditkar sendika temsilcilerini toplamışlar bir ekip olmuşlar. Bu termikçi arkadaşım, termikçi diyorum daha cevap vermedi. Bir cevap ver de duyalım termik santral hakkında ne düşünüyorsun? Bu termikçi aday arkadaşımın baskıcı sendika temsilcilerinden kurduğu ekipleri var. Bu termikçi gölge başkan arkadaşım şimdiden kontrolü bu baskıcı sendika temsilcilerine teslim etmiş durumda. İşçinin özgür iradesine baskı kurarak oy alacağını zanneden bu arkadaşlar organize bir şekilde bir taarruza geçtiler. Muhtemelen şu anda canlı yayında organize bir şekilde yazıyorlar. Yazın kardeşim yazın. Elinizi korkak alıştırmayın. Bak ben meydandayım, meydana buyurun. Baskı kurup tehdit edenler, baskıyla tehditle işçiyi sindirmeye çalışanlar aynı taktikle bana baskıcıymışım demeye çalışıyorlar. Termikçi aday arkadaşım da seyrediyor. Ne sandınız? Meydanı boş mu sandınız? İşçiye, emekçiye yaptığınız baskıları görmezden geleceğiz falan mı zannettiniz? Kimse kusura bakmasın gelmeyeceğiz. Şimdi termikçi aday arkadaşım çıkmış ‘emekçiler bizim yanımızda’ diyor. Senin yanındakiler emekçilerin oyunu kendi hakkı zannedenler. Dön bir etrafına bak. Senin yanında işçinin, emekçinin özgür iradesine ipotek koymaya çalışanlar var be kardeşim. Dön bak etrafına. Görüşme odalarına çağırırsın, işçiyi emekçiyi tehdit ederek oyun oynamaya çalışırsın. Bunları görmezden gelmeyeceğiz. Konuşmaya, haykırmaya devam edeceğiz. Heykelci dedi bize. Geçen gün sordum, hangi heykelden bahsediyorsun? Yaptığımız 4-5 tane heykel var. Sordum, ‘Bülent Ecevit’ten mi rahatsızsın, Alparslan Türkeş’ten mi rahatsızsın, Ömer Halisdemir’den mi rahatsızsın, yoksa heybetiyle orada duran Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten mi rahatsızsın?’ dedim. Cevap ver cevap, sesini duyalım. Evelemeden gevelemeden bu millete cevap ver. Gazeteci sormuş, ‘yok ben o”rayı demedim, burayı demedim’ Nereyi dedin kardeşim, yaptığımız 4 tane heykel var zaten” diye konuştu.

“BÜTÜN ETRADINIZ KARUNLARLA ÇEVRİLMİŞ”

Eleştirilerini sürdüren Akay, “Her lafımda, her cümlemde birlik, beraberlik, kardeşlik diyorum. Memleketimin 7 coğrafyasından, 81 ilinden gelen herkesle beraber yan yana geldiğimiz, kol kola verdiğimiz, omuz omuza verdiğimiz bu güzel topraklar diyorum. Buradan bile bir ayrımcılık hissiyatı çıkararak, bir ayrıştırma hissiyatı çıkararak, bir kutuplaştırma çıkararak siyaset elde etme mücadelesi içerisindesiniz. ‘Bu topraklara sahip çıkmak için, bu topraklarda buluşan tüm hemşehrilerimize sahip çıkmak için herkese eşit hizmet eden, herkesi kucaklayan bir siyaset anlayışıyla, herkesi kucaklayan bir belediye, herkesle kucaklaşan bir belediye’ diyorum. Çıkmışsın ‘bu toprakları peşkeş çektin, karun oldun’ diyorsun. Arkadaşım sen daha geçen hafta bana demedin mi ‘Sen burada kiracısın’ diye? Kiracı adamdan karun olur mu? Nasıl bir matematik sizinki anlamadım ben. Karun sizsiniz siz. Bütün etrafınız karunlarla sarılmış. Ben bu toprakların hakkını, hukukunu korurken, sen ve senin gibi karunlar, gözü doymazlar Çerkezköy’e termik santral yapacaklardı. Sen milletin hakkını savunacağına gittin o karunların peşine takıldın termik santral yapma mücadelesi verdin. Siz bu milleti düşünmezsiniz. Onlar bir avuç zenginler kulübünü nasıl daha fazla zengin edeceğinin hesabını yapıyorlar. Biz halk ekmekle, halk sütle, halk etle bu milletin derdine nasıl çare oluruz, yoksulluğa nasıl mahkum etmeyiz bunun mücadelesini verdik, bunu düşündük. Siyasi parti ayrımı gözetmeksiniz AK Parti’ye gönül veren, Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül veren, İYİ Parti’ye gönül veren, MHP’ye gönül veren, DEM Parti’ye gönül veren, Büyük Birlik Partisi’ne gönül veren, her partiye gönül veren herkesle beraber kurduk. Kim kiminle ne ittifakı yapmış ben bilmem. Kim kimi destekliyor ben bilmem. Kim kimi bölmeye çalışıyor, ayrıştırmaya çalışıyor, kim ne matematiği yapar ben anlamam. İçerideki dışarıdaki, bu birlikteliği bölerek siyaset üretmeye çalışarak bizi kaybettirmeyi düşünüyorsanız millet burada, hodri meydan. Herkesin bir hesabı varsa, bu milletin de hesabı var. Bu oyunu kuranlar, bu milletin bu oyunları bozacağını asla unutmasın” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!