Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“KIZILPINAR’IN MAKUS TALİHİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”


“KIZILPINAR’IN MAKUS TALİHİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”
Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe; “Maalesef Kızılpınarımız yolu, kaldırımı, suyu ve altyapısından dolayı kaderine terk edilmiş durumda. İnşallah biz büyükşehir belediye başkan adayımızla birlikte Kızılpınar’ın makus talihini değiştireceğiz. Çok güzel projelerimiz var. Kızıpınar hak ettiği hizmete Cumhur İttifakı belediyeciliğiyle kavuşacak” dedi.

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Kızılpınar Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen iftar programına Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber, ilçe yönetimleri, belediye meclis üyeleri ve adayları katıldı. Yoğun katılımın olduğu iftar programında konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay; “Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cüneyt Yüksel ve Çerkezköy Belediye Başkan Adayımız Abdullah Öğe’yi sizlere emanet ediyorum” diyerek Kızılpınarlılardan destek istedi.

“HAK ETTİĞİNİZ HİZMETE KAVUŞTURACAĞIZ”

Sonrasında kürsüye gelen belediye başkan adayı Abdullah Öğe; “Seçim süreci başladığından beri Kızılpınar Mahallemizi adım adım, sokak sokak, kapı kapı geziyoruz. Şu anda içerisinde bulunduğumuz Kapalı Pazar Yeri’ni bile Çerkezköy’deki Pazar yerinin saclarıyla yaptılar, şu anda buradayız. Ve bu Pazar yerini de kapalı pazar yeri yaptık diye övünen bir belediye var. Şimdi Çerkezköy’de tüm mahallelerimizde olduğu gibi Kızılpınar’da da su sorunu var. Bunun da çilesini en çok evdeki kadınlarımız çekiyor. Maalesef Kızılpınarımız yolu, kaldırımı, suyu ve altyapısından dolayı kaderine terk edilmiş durumda. İnşallah biz büyükşehir belediye başkan adayımızla birlikte Kızılpınar’ın makus talihini değiştireceğiz. Çok güzel projelerimiz var. Kızıpınar hak ettiği hizmete Cumhur İttifakı belediyeciliğiyle kavuşacak. Değerli hemşerilerim siz hizmetin en iyisine layıksınız. Bizler de inşallah mahcup olmadan bu hizmeti sizlere getirmek için büyükşehir belediye başkan adayımız Cüneyt Yüksel’le hak ettiğiniz hizmete kavuşturacağız diyoruz. İnşallah bayramda hep birlikte olacağız. 31 Mart’ta bir bayram daha yapacağız. Cumhur İttifakı bayrağını Çerkezköy Belediyesi’ne dikeceğiz hep birlikte. Sizleri saygı ve hürmetle selamlıyorum” diye konuştu.

“ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel de; “Biz Tekirdağ’ın 11 ilçesinde, Çerkezköy’ümüzde, Kızılpınar’ımızda 1 milyon 200 bin hemşerimizin gönlünü kazanmak için yola çıktık. Sizlere en iyi hizmeti vermek için söz verdik. Allah nasip ederse 1 Nisan’dan itibaren 2. Kata, 3. Kata su çıkmayan binalar kalmayacak. Bu şehirde çamur akan musluklar kalmayacak. İnşallah elektrik faturalarını geçen su faturalarını artık görmeyeceksiniz. Benim Kızılpınarlı hemşerilerim Türkiye’nin en pahalı su faturasını ödüyor, 2. Katlarına su çıkmıyor. Önümüzde ki 3 yıl içerisinde Tekirdağ’ın kuzey kanadında Çerkezköy, Kapaklı, Saray, Çorlu’nun büyük bir bölümü, büyük bir susuzlukla karşı karşıya kalmak üzere. Bizim sularımızda maalesef demir ve metan gazı karışıyor. Abdest almak için avucunuza suyu aldığınızda ki koku metan gazının kokusu. Bizim şehrimize bizim insanlarımıza maalesef bu hizmeti reva görenler var. Ne olur Allah rızası için 31 Mart günü Abdullah kardeşim ve bana bir şans verin. Söz veriyoruz. Bu şehirde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Çocuklarımız gençlerimiz yaşadığı şehirde gelecek kaygısı gütmeden Çerkezköy’de Kızılpınar’da yaşayacaklar söz veriyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!