Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KIZILPINARSPOR, YENİ YÖNETİMİ İLE İFTAR DÜZENLEDİ

KIZILPINARSPOR, YENİ YÖNETİMİ İLE İFTAR DÜZENLEDİ
Tekirdağ süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Kızılpınarspor’da yeni yönetim, birlik, beraberlik ve dayanışma iftarında bir araya geldi.

Kızılpınar Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına; DEVA Partisi Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, CHP Tekirdağ büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, DEM Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Gıyasettin Kara, İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yasemin Altın Erseçkin, DEVA Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yunus Kara, 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, siyasiler, STK temsilcileri, iş insanları, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

“GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Hep birlikte oruçların açılmasının ardından Kızılpınarspor Kulübü Başkanı Sebih Kaya programın açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Tüm katılımcılara teşekkür eden Sebih Kaya konuşmasında; “Bu anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Yarınımız olan gençlerimizin daha iyi bir şekilde çalışmalarını sürdürebilmesi için mücadelemiz devam edecek” dedi.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIM”

Sonrasında konuşma gerçekleştiren CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer; “Mübarek Ramazan Ayı’nda bereketin, kardeşliğin sofrasına bizleri davet ettiğiniz ve iftarınızı paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Her türlü sporun, sporcunun yanında olacağız. Her anlamda destek olacağız. Bizi gururlandıran sporcularımıza, spor kulüplerimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Bunun sözünü buradan vermiş olayım. Birlik, beraberliğimiz her daim devam etsin. Hepimizin eşit ve kardeş olduğu bu sofraları mübarek kılan budur. Allah nasip ederse başkanlığımızı da birlik, beraberlik ve kardeşçe yapacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“GELİŞMİŞ ÜLKELER SPORA ÖNEM VERİR”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar da; “Ramazan Ayı’nda yapılan ibadetleri yüce Allah dergahı izzetinde kabul eylesin. Bugün siyaset de kısa bir mola verdik. Biliyorsunuz iki gün sonra yerel seçimler var. Bütün adaylarımız gibi bizler de milletvekili olarak sahadayız. Çalışıyoruz, hepimizin ortak amacı var. Hem Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızın hem de Çerkezköy Belediye Başkan Adayımızın partileri farklı olsa da amacımız hem genelde hem de yerelde hizmettir. Dolayısıyla spor denilince bir takım için iftar yemeği düzenlendiği zaman hepimiz aynı sofrada buluşuyoruz. Spora da, futbola da kentimiz adına elimizden ne geliyorsa, ne yapabilirsek bunun için birlikte beraber konuşacağız. Değerli dostlar, gelişmiş ülkelerde, gelişmiş ekonomilerde spor, insanların hayatlarında farklı yerlerdedir. Mutlaka ve mutlaka küçük yaşta, bir spor dalına yönlendirilirler. Ve spor kulüpleri altyapılarına önem verir. Neden? Çünkü spor, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutar, hayat yolculuğunun şekillenmesinde, büyümesinde birçok olumlu yönde katkıda bulunur. Bu arkadaşlarımıza da gençlerimize sağlayacağı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu. Avşar, gençleri spora teşvik edecek tüm çalışmaların yanında olacağını ifade etti.

“ARKANIZDAYIZ”

Avşar’ın ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Erdal Zengin; “Kızılpınar Spor Kulübü’ne başarılar diliyorum. Her zaman yanınızda olacağız, rahat olun, arkanızdayız” diye konuştu. Sonrasında İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yasemin Altın Erseçkin, sporcu eşi olması sebebiyle sporla sürekli ilgili olduğunu ifade ederek sporun tüm branşlarında ellerinden gelen destek ve çabayı göstereceklerini kaydetti.

“MUTLU TOPLUMLARI KAÇIRIYORUZ”

Sonrasında konuşan DEM Partisi Çerkezköy Belediye Adayı Gıyasettin Kara; “Kızılpınarspor Kulübü’nü saygıyla selamlıyorum. Emeklerinden dolayı saygılarımı sunuyorum, başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi. DEVA Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yunus Kara da yapmış olduğu konuşmasında; “Çok kıymetli misafirlerimiz Kızılpınar’a hoş geldiniz. Bizler siyasetçiler yolları yapmaya, suları getirmeye tabiyiz. Burada iş insanlarımız inşaatlar yapmaya, konut üretmeye tabi. Bu yolda yarışıyoruz. Ama kaçırdığımız bir nokta var. Mutlu toplumları kaçırıyoruz. Bu binaların arasına sıkıştırdığımız gülüşleri, mutsuzluğa doğru iterken, dönüp onlara bakmadan rantın ve kazancın peşine düştüğümüz zaman, buna kazanç, katma değer diyemeyiz. Arkamıza dönüp baktığımızda bu gençlerimize de bir şey vermemiz lazım. Bu şehri daha yaşanabilir hale getirmemiz için gençlerimizim yanında, Kızılpınarspor’umuzun yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Hem şahsım hem de partim adına söz veriyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!