Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

"MEHMET ÇAKI, PARTİYE ZARAR VERİYOR"


"MEHMET ÇAKI, PARTİYE ZARAR VERİYOR"
Yeniden Refah Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Mehmet Sungur, yapmış olduğu açıklamada Çerkezköy Belediye Başkan Adayı ve il başkanı Mehmet Çakı’ya ateş püskürdü.

Sungur açıklamasında Çakı ile ilgili şu ifadelere yer verdi; “İl Başkanı Mehmet Çakı, partiye iktidar partisinden daha çok zarar veriyor. Bugüne kadar 5 yıldır il başkanı olarak görev almasına rağmen Tekirdağ’ın 5 ilçesinde teşkilatlanmayı tamamlamaması, yanında liyakatsiz kişileri toplayarak kendisini çevresinde kabul ettirmeye çalışmaktadır. Seçim sürecinde hiçbir ilçeyi ziyaret yapmamış olması birçok ilçede kağıt üzerinde aday gösterilmektedir. Genel merkeze yanlış bilgiler vermektedir. Bugüne kadar yaptığı hiçbir çalışmanın olmaması, parti il yönetimini aday göstererek durumu kurtarmaya çalışmaktadır. Sadece genel merkeze giderek yanlış bilgiler vermektedir ve Fatih Beyi yanlış yönlendirmektedir. Son dakika aramaları, plansız ve vizyonsuz işleri başarısızlığın zirvesini yakalayan, yaptığı tek başarılı iş yanındakileri öne sürerek insan kullanmasıdır. Bir il başkanı düşünün düğünde yok, cenaze de yok, toplumun kabul gördüğü hiçbir etkinlikler de yok. Maddi ve manevi 5 yıllık il döneminde hiçbir yerde yok. Sokakta hiçbir ilçede seni kimse tanımıyor. İl başkanı diyoruz, büyükşehir başkan adayı olmuyor! Biraz yüz bulsa nerede ise Çerkezköy’e ilçe belediye adayı 20 yaşında genç bir kardeşimizi çıkartarak kendisini 1.sıra meclis üyesi yazdırmayı düşünüyor. Neymiş arkasında güçlü duracakmış! Bir il başkanının bu kadar sorumsuz olması düşünülemez. Genel seçimlerde 1.sıra milletvekili adayı olup çalışmayan biri şaka gibi. İktidar partisini eleştiriyoruz, iktidar partisinden aday olmayan bir kişiyi aday yapıyoruz. Milli görüşle uzaktan yakından ilişkileri olmayanları partiye alarak FETÖ’cü bir zihniyet ile çalışmaktadır. 1 Nisan 2024‘de Mehmet Çakı’nın partiden ayrılması ile Yeniden Refah Partisi Milli Görüş çizgisinden kaldığı yerden daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir” dedi.

İL BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

Yeniden Refah Partisi İl başkanlığı da konuyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada; "Bu kişinin partimizle bir ilişiği yoktur. 1. Sıra meclis üyeliği istemesi sebebiyle bu talihsiz açıklamayı yapmıştır. Şahsiyeti adına üzüldük. Bu açıklama kendisine yakışmıyor. Egolar, siyaset üzerine tatmin edilecek yer değildir. İftira bir müslümana yakışmaz. Delili varsa söylesin, yoksa yalan beyan esastır" denildi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Mehmet Sungur
    10-03-2024 15:53

    Bu Açıklamalarımda hiçbir yalan yoktur Hala Yeniden Refah Üyeliği ve İl Yönetim Görevim Devam Etmektedir. Bunu Tüm Kamuoyu Artık Bilmesi Gerekmektedir.

  • yorum avatar
    Mehmet Sungur
    10-03-2024 15:50

    Bu açıklamalarımda hiçbir şekilde iftira yoktur gerçeğin ta kendisidir. Bunu herkes çok iyi bilmektedir. Hala Yeniden Refah partisi Üyesi ve İl Yönetim Görevim Devam Etmektedir. Seçmenin ve tüm kamuoyunun bunu artık bilmesi gerekmektedir.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!