Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

MUSTAFA ÇETİN: “DURMAK YOK, KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM”

MUSTAFA ÇETİN: “DURMAK YOK, KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM”
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, mazbatasını almasının ardından yaptığı açıklamada; “Çok duygusal anlar yaşadım. Üzüldüğüm, kırıldığımız anlar oldu ama mutluluklarımız daha fazla olmuştur. Halkımız bize güvendi ve inandı. Biz de ‘Durmak yok, kaldığımız yerden devam’ diyoruz” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde en yakın rakibi CHP Adayı İrfan Mandalı’ya yaklaşık bin oy fark atarak ikinci kez Belediye Başkanlığına seçilen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, meclis üyeleriyle birlikte Çerkezköy Adliyesi’ne gelerek mazbatasını aldı. Mazbata töreninde Çetin’i, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Mesut Dinç, belediye meclis üyeleri ve partililer de yalnız bırakmadı.

“HALKIMIZ BİZE GÜVENDİ, İNANDI”

Mazbatasını aldıktan sonra Çerkezköy Adliyesi önünde partililer ile birlikte basın açıklaması yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek; “2024 yerel seçimlerini kazasız ve belasız bir şekilde atlattık. Bu konuda sağduyulu olan bütün seçmenlerimize, Kapaklı halkımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yerel seçimlerde Kapaklı halkımız bana yeniden teveccüh gösterdi. Onlara layık olduğumu ve görevi doğru yaptığımı düşünüyorum. Gelecek dönemde de 5 yıl boyunca ötekileştirmeden, siyasi görüşüne bakmadan, memleket ayrımı yapmadan hizmet etmeye devam edeceğiz. Kapaklı yeni bir olması nedeniyle ihtiyaçları oldukça fazladır. İnşallah yeni dönemde, yeni kadrolarımızla beraber, belediye personelimizle, cumhur ittifakımızla, il başkanlarıyla ve milletvekillerimizle Kapaklı’nın ihtiyaçlarını karşılayacağız. Bugün yeni bir dönem başlıyor. Siyaset bitti, hizmet başlayacak. Bizlere oy vererek teveccüh gösteren, destek veren, dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Her yerde bizleri kucakladılar. Çok duygusal anlar yaşadım. Üzüldüğüm, kırıldığımız anlar oldu ama mutluluklarımız daha fazla olmuştur. Halkımız bize güvendi ve inandı. Biz de ‘Durmak yok, kaldığımız yerden devam’ diyoruz” diye konuştu.

“ŞAHA KALDIRACAĞIZ”

Çetin’in ardından konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş,  “Sayın Mustafa Çetin, görev yaptığı bu 5 yıllık süreçte Kapaklı’ya birçok hizmetler kazandırırken, Kapaklı’da genel idare yönüyle de hükümetimiz çok önemli hizmetlerde bulundu. Bu dönem de Tekirdağ’da bir yeni belediyemiz Ergene ve yine göreve devam eden Kapaklı’da Mustafa Çetin’le beraber inşallah buraları tekrar şaha kaldıracağız. Seçmenlerimize, cumhur ittifakı teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

"KAPAKLI’YA BAYRAM YAŞATMIŞ OLDUK”

Ardından konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş; “Bayrama kavuşmadan Kapaklımıza bir bayram yaşatmış olduk. Bütün Kapaklı halkına teşekkür ediyoruz. Seçim ülkemizin genelinde olduğu gibi Kapaklımızda da bir demokrasi şenliği niteliğinde geçti. Seçimi bitirdik, şimdi önümüze bakıyoruz. Mustafa Çetin başkanımız güzel bir beş yıl geçirdi. Çeşitli ekonomik krizlerin yaşandığı süreçte başkanımız kendi bünyesinde de güzel kaynaklar yaratarak Kapaklı’ya hizmet vermeye çalıştı. Hükümetimizin de büyük destekleri oldu. Yeni dönem Kapaklımız için bu hizmetlerin daha da taçlandırılacağı, Kapaklı’nın şahlandırılacağı bir dönem olacak.Kendisinin büyükşehirden olan ihtiyaçlarıyla da milletvekilleri olarak ilgileneceğiz. Arada bir köprü vazifesi görmüş olacağız. Kapaklı’mıza hayırlı olsun, şehrimize hayırlı olsun. Birlik beraberliğimiz daim olsun” dedi.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!