Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

MUSTAFA ORDU; “CANDAN YÜCEER’İN ARKASINDAYIZ”

MUSTAFA ORDU; “CANDAN YÜCEER’İN ARKASINDAYIZ”
Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe eski Başkanı ve Çerkezköy siyasetinin renkli isimlerinden Mustafa Ordu, “Çerkezköy, Ergene, Çorlu ve Kapaklı dörtgenine tam teşekküllü bir kanser hastanesi de hizmete sokulmalıdır. Bunları gündeme getirecek ve yapılması için gündeme getirecek bilgi birikim Dr. Candan Yüceer’de olduğu için Çerkezköy’ün menfaati için kendisine Büyükşehir’i kazanması için elimizden gelen desteği de vereceğiz” dedi.

Çerkezköy siyasetinin renkli simalarından Mustafa Ordu, yaptığı açıklamada CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer’e tam destek vereceklerini ifade etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer’in Tekirdağ, Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve Ergene için de büyük şans olduğunu kaydeden Yüceer, “Kendisi siyaseti iyi biliyor ve dört dönem milletvekilliği yaptı. Bu bildiği siyaseti yerel idare ile bütünleştirdiği zaman bölgemizi de çok büyük hizmetler yapacağına inancım tamdır. Çerkezköy ve Kapaklının nüfusu 40 bin iken Çerkezköy’e Kapalı Spor Salonu getirdik. Nüfus 500 bine yaklaştı fakat o spor salonun üstüne bir iki tane ekleyemediler. Kısacası bizim dönemimizde getirdiğimiz iki yıllık üniversitenin üzerine Çerkezköy’de 30 yılda bir tane Diş Hekimliği Fakültesini bile getiremediler. İkitelli 2’nin Çerkezköy’e yapacağı yatırımlardan dolayı ekstra nüfusa en az 50 bin fazladan nüfus gelecektir. Nüfusun alt yapısını, yerleşim yerlerini ve ihtidamı da sağlayacaklardır. Çerkezköy’de ve bölgede sanayicilerin alt yapısı olan küçük sanayisi sitesi ilçemize hala yapılmamıştır. Çerkezköy’de yetişen esnafların ihtiyaçlarını karşılayacak olan küçük sanayi sitesi bir an evvel yapılmalıdır. Ayrıca Çerkezköy, Ergene, Çorlu ve Kapaklı dörtgenine tam teşekküllü bir kanser hastanesi de hizmete sokulmalıdır. Bunları gündeme getirecek ve yapılması için gündeme getirecek bilgi birikim Dr. Candan Yüceer’de olduğu için Çerkezköy’ün menfaati için kendisine Büyükşehir’i kazanması için elimizden gelen desteği de vereceğiz. Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve Çorlu halkının da Candan hanıma gereken desteği vermesini bekliyorum” dedi.

OLMAZSA OLMAZ EKSİKLERİNİ SIRALADI

Tekirdağ’da Organize Tarım Sanayi Bölgesinin Malkara’ya kurulmasının uygun olacağını da ifade eden Ordu, “Tekirdağ’da hayvancılık projelerinin de genişletilmesi gerekmektedir. 137 kilometre olan Tekirdağ sahilinin ancak 37 kilometresi turizm alanı olarak kullanılıyor. Geriye kalan 100 kilometrenin bir an evvel sahil turizminin kullanılması için hazır hale getirilmesi gerekiyor. Ayrıca Ahimehmet-Ergene bölgesine İstanbul’da bulunan Bahçeşehir gibi bir mahallenin kurulması gerekiyor. Sanayicilerimizin için bu projelerin yapılması gerekiyor. Tekirdağ’ın ilk etapta olmazsa olmaz eksiklikleri de bunlardır. Küçük beyinler sokağa çıkıp Candan Hanım Anadolu’dan geldiği için Trakyalılar oy vermez diye fitne konuşmaları yapılıyor. Bu gibi kişilerin Candan Hamının ailesinin ortak olduğu üç tane sağlık kurumunun faaliyette olduğunu, uzun yıllar bölgede yaşadığını bilmesi gerekiyor. Görüşü ne olursa olsun bu kişilerin hizmetlerinden ötürü Candan Yüceer’e saygı duyması gerekiyor. Trakya insanı samimidir. Trakya insanı herkesten daha iyi çevreyi gözetler. Trakya insanı böyle oyunlara gelmez. Tekirdağ’da ki buluşmaya gittiğim de alanı dolduranların yüzde 75’i ise Trakya yerlisidir. Bu açıklamam kimseye yalakalık diye algılanmasın. Bu açıklamayı ise Çerkezköy’ün menfaati için yapıyorum. Takdir de milletimizindir” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!