Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÖĞE; “YAPMADIKLARINDAN UTANMALILAR”

ÖĞE; “YAPMADIKLARINDAN UTANMALILAR”
Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe; “Çerkezköy halkı olarak tüm hizmetleri eşit alma hakkımız var. Bize bu hakkı vermeyenler 2024 yılında bize suyu, kaldırımı, kanalizasyonu konuşturanlar, bu hizmetleri yerine getirmeyenler yapmadıklarından utanmalıdırlar” dedi.

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinleri ile düzenlenen programda bir araya geldi. Öğe, burada yaptığı konuşmasında Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a yüklendi. Öğe; “Çerkezköy’ün birçok mahallesinde alt yapı, su, yol ve kaldırımın yoğunlukta olduğu sorunlarımız var. Yıldırım Beyazıt Mahallemizde son beş yılda kaderine terk edildi. Hala mahallelerimizde su kesintilerini konuşmaktayız. Bu mahallede doğdum ve Fevzipaşa Mahallesinde oturuyorum. 2024 yılında bize su getiremeyenler, yolumuzu kaldırımımızı yapamayanlar, hala çıkmışlar 3 dönemden beri kataloglarında kalan projeleri anlatıyorlar. Hangi mahallede, hangi vatandaşımız vatandaşlık görevini yerine getirmedi ki bizler bu hizmetlerden mahrum olalım. Artık bir değişimin zamanı gelmiştir” dedi.

“BİR TANE KATLI OTOPARK GÖRDÜNÜZ MÜ?”

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın verdiği vaatleri yerine getirmediğini belirten Öğe, “Belediyecilik hizmetlerini yerine getiremeyenler, Tekirdağ’ın birçok yerinde altyapı sorunlarını gideremeyenler maalesef bu sorunların sonucunu bize fatura ediyorlar. O yüzden su faturalarımız çok yüksek, o yüzden kaldırımlarımız yollarımız maalesef bakımsız. Bahçeli Camii’nin yanında siz hemşerilerimizin istediği bir üst geçidi dahi yapamadılar. 10 yıldır sadece laf üretip durup bahanenin arkasında kaldılar. Kısacası bu süreçte hizmet üretmediler. Her seferinde bahanelerin arkasına sığınarak ‘yok büyükşehirin sınırıydı’, ‘yok TESKİ’nin sorumluluğuydu’ diyerek ilçemizi, Yıldırım Beyazıt Mahallemiz gibi tüm mahallelerimizi kaderine terk ettiler. Çerkezköy halkı olarak tüm hizmetleri eşit alma hakkımız var. Bize bu hakkı vermeyenler 2024 yılında bize suyu, kaldırımı, kanalizasyonu konuşturanlar, bu hizmetleri yerine getirmeyenler yapmadıklarından utanmalıdırlar. Çerkezköy son beş yıldır altyapı sorunları ile karşı karşıyadır. Bugün çıkıp üçüncü dönem için projelerden bahsediyorlar. Projeye koydukları iki dönem ise yapamadıklarının ispatıdır. Alt yapı ile birlikte ilçemizde trafik sorunumuzda vardır. Bugün projelerinin arasına koydukları katlı otoparklardan 2014’te veya 2019’da tamamlanan bir tane katlı otopark gördünüz mü? Bugün yine projelerine koymuşlar. Çerkezköy’de trafik sorunundan dolayı esnafımız da mağdur oldu vatandaşımız da mağdur oldu. Yıldırım Beyazıt Mahallemizde derenin temizliği yapılmadıkları, kanalizasyon sularını kolektör hatlarıyla arıtmaya bağlamadıkları için maalesef Yıldırım Beyazıt Mahallemizde bazen yağmurda kokudan girilmiyor. Bunların meşhur olduğu 3 tane konu var, çöp, çukur, çamur. Başka da bir konuda bir numara değiller. Bizler ise gönül belediyeciliği yapıyoruz. Sizlere tepeden bakmaya değil, hizmetkar olmaya geliyoruz. İnşallah bizim kadrolarımızla da beraber Çerkezköy’e hizmet etme vaktimiz de gelmiştir” dedi.

“DAHA YAŞANABİLİR BİR ÇERKEZKÖY OLACAK”

Çerkezköy’ü daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini aktaran Öğe; “Yerel seçimlere iki hafta süremiz kaldı. Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde mahalle sakinlerimizin daha rahat etmesi için kapalı Pazar yeri projelerimiz var. Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinleri artık aşağıda bulunan pazara gitmek zorunda kalmayacaklar. Maalesef iş yapmayanlar siyaseti başka yollara çekmeye çalışıyorlar. Bize Çerkezköy’de ne yaptıklarını ne yapamadıklarını anlatmadan olayı başka yerlere çekiyorlar. Çünkü son 5 yıl özellikle bu mahallemiz gibi Çerkezköy’ün birçok mahallesi de kaderine terk edildi. Ama bizler böyle yapmıyoruz. İnşallah güzel projeleri sizlerle buluşturacağız. Biz tüm Çerkezköy’ün dertleriyle dertleniyoruz. Siyaseti de başka yerlerde yapmak istemiyoruz. Bu yüzden ‘ Sadece Çerkezköy’ diyoruz. Bizim derdimiz de sadece Çerkezköy’dür. Vaktimizi de başka bir yerde aday olmaya harcamadık. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için projeler oluşturduk. Türkiye’nin birçok yerinde klimalı, ısıtıcılı emekçi duraklarından bahsedilirken, Çerkezköy’de kapalı işçi duraklarımız dahi yok. ‘Emeğin kenti’ demek yetmiyor. Emekçinin de yanında olmak gerekiyor. ‘Sevdamız Çerkezköy’ diyenlerin sevdasının aslında Çerkezköy olmadığını son 5 yılda gördük. Biz ‘Sadece Çerkezköy’ dedim. Emekçimizin de, kadınlarımızın da, çocuklarımızın da yanındayız. İnşallah projelerimizle Çerkezköy daha yaşanabilir bir Çerkezköy olacak” dedi.

“SİZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKSINIZ”

“AK Parti seçilirse belediye işçileri işten çıkaracak” şeklindeki söylentilerle ilgili de açıklama yapan Abdullah Öğe, “Biz ahlaklı siyaset yapıyoruz. İftira siyaseti yapmıyoruz. Bu söylentiyi çıkaranlar, bu iftirayı atanlar 31 Mart’ta görecekler. 31 Mart’tan sonra bu kardeşinizin ve kadrolarımızın nasıl sizin yanınızda olduğunu, emekçilerinin nasıl yanında olduğunu, Yıldırım Beyazıt Mahallemizin nasıl yanında olduğunu, nasıl hizmetler olduğunu görecekler. Kimsenin işinde, evinde, emeğinde kimsenin gözü yok. İşçinin, emekçinin her zaman yanındayız. İşçinin, emekçinin işiyle, ekmeğiyle oynayanın da karşısındayız. Çerkezköy’e daha iyi hizmet etmek için yola çıktık. Biz neler yapacağımızı, hizmetlerimizi ve projelerimizi anlatıyoruz. Allah’a şükür yapamadıklarımızı da tekrar kataloglarda resimlerle anlatmıyoruz. Amfi Tiyatro harabe durumdadır. Oraya daha önce kapalı katlı otopark yapacağız diye projelerine ilave etmişlerdi. Hala duruyor. 3 dönem oldu. Geçen hafta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Amfi tiyatro etrafında emekçi arkadaşlarımızla buluştuğumuzda maalesef ıslanmamak için karpuzcuların kullanmadıkları çadırların altına sığınan işçi arkadaşlarımızı gördük. Dükkanların önünde saçakların altında duran emekçi arkadaşlarımızı gördük. Gerçekten çok üzüldük. Hani emeğin kentiydi? Emekçi arkadaşlara bunu mu reva gördünüz? Bizler inşallah Çerkezköy’de ısıtıcılı, klimalı, modern işçi durakları yapacağız. Bırakın kimsenin ekmeğiyle oynamayı, kimsenin sizin ekmeğinizle oynamasına asla müsaade etmeyeceğiz. Daha güzel işlerde, daha güzel mevkilerde çalışmanız için elimizden geleni yapacağız. Çünkü biz sizlere hizmet etmeye geliyoruz, sizlerin hizmetkarı olmaya geliyoruz. Tüm mahallelerimizi Çerkezköy’ün en güzel mahallesi yapmak için geliyoruz. Çünkü siz, her şeyin en iyisine layıksınız” dedi.

“SİZE HİZMETKAR OLMAYA GELECEĞİZ”

Bazı vatandaşların işlerini kaybetmekle tehdit edildiklerini ve buna karşı olduklarını dile getiren Öğe, “Bazı vatandaşlarımızı işleri ile tehdit etmeye başladılar. Bazı söylentiler çıkarmışlar, bazı vatandaşlarımızı işlerinden edeceklermiş. Arkadaşlar biz ahlaklı siyaset yapıyoruz, iftira siyaseti yapmıyoruz. Bu söylentileri çıkaranlar, bu iftirayı atanlar 31 Martta görecekler. 31 Marttan sonra bu kardeşinizin ve kadrolarımızın, sizlerin ve emekçilerimizin nasıl yanında olduğunu hep birlikte görecekler. Biz hizmetlerimizi, neler yapabileceğimizi anlatıyoruz. Allah’a şükür yapamayacaklarımızı kataloglarla, resimlerle anlatmıyoruz. Kimsenin işinde, emeğinde gözümüz yok. İşçinin emekçinin her zaman yanındayız ve bunu yapanlarında karşısındayız. Burada emek veriyorsunuz. Verginizi ödüyorsunuz, bütün vatandaşlık görevinizi yerine getiriyorsunuz ama bu hizmetlerden maalesef yeterince faydalanamıyorsunuz. Bahanelerin arkasında kalanların boş laflarına artık karnımız tok. İnşallah hep birlikte 31 Mart’ta yıldırım Beyazıt Mahallemiz için, tüm Çerkezköy’ümüz için bizlere destek olmaya hazır mısınız? Biz de söz veriyoruz. Tüm ekip arkadaşlarımla birlikte yıldırım Beyazıt Mahallemize, tüm Çerkezköylü hemşehrilerimize hizmetkar olmaya geleceğiz. Sizlere hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacağız” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!