Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AKAY TARİH VERDİ, “9 MART’TA BAŞLIYORUZ”

AKAY TARİH VERDİ, “9 MART’TA BAŞLIYORUZ”
Çerkezköy Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, Fevzipaşalı gençler ile bir araya geldi. Programda konuşan Akay, “Sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Biz yepyeni heyecanlarla yollardayız. Bizi yalnız bırakmayın. 9 Mart’ta başlıyoruz mahalle mahalle gezeceğiz. Yaptıklarımızı anlatacağız, yapamadıklarımızla yüzleşeceğiz” dedi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a programlarda, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Şahinkaya ve çok sayıda partili eşlik etti.

“ÇOK ÇALIŞKAN BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR”

Akay, Çerkezoğlu Kafe önünde Fevzipaşalı gençler tarafından meşalelerle karşılandı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programın açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, “Hepinizin bildiği gibi Pazar günü yeni 5 yılın projelerimizin yeni meclis üyesi adaylarımızın tanıtıldığı ço heyecanlı, bizi motive eden bir toplantı gerçekleştirdik. Geçen 10 yılda daha öncesinde Çerkezköy’ü bilenler olarak Cumhuriyet Halk Partisi bayrağının altında bir belediye başkanımız ve onun çalışma arkadaşları olarak nasıl bir 10 yıl geçirdik, Çerkezköy nereden nereye geldi hep birlikte yaşadık şahit olduk. Şimdi önümüzde yeni bir 5 yıl süreci var, yeni bir yola çıkıyoruz. Hep birlikte aramıza katılan yeni yol arkadaşlarıyla birlikte olduğumuz yol arkadaşlarıyla ve tabi ki Çerkezköylü hemşehrilerimizle çünkü sizlerin de desteği çok önemli. Hep söylüyorum bu akşam yine söylemekten gurur duyuyorum ve yine tekrar edeceğim; genç dinamik, dürüst ve gerçekten çok çalışkan bir belediye başkanımız var. Bizler Vahap Akay’ın yol arkadaşları olarak her daim onun yanında onun gücüne güç katarak yeni 5 yıllık sürece de umarım 1 Nisan sabahı yeniden başlayacağız. Biz buna yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“USTALIK DÖNEMİNE SIRA GELDİ”

İlçe Başkanı Ayfer Dönmez’in ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, “Aslında söylenmesi gereken en güzel şeyleri İlçe Başkanımız söyledi.  Artık çıraklık ve kalfalık bitti ustalık dönemine geldi sıra. Hanımefendiler evlerinden çıktı ‘yürü başkan, genç başkan senin yanındayız’ dedi. İki dönemdir mensubu olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nde genç başkanımızla Sayın Vahap Akay ile çalışmanın onoresini yaşadım. İnşallah Allah’ın izniyle sizlerin de vereceği oylarla tekrar 3’üncü dönem Çerkezköy’de daha güzel işler, projeler yapılacak ve bir çığır açılacak” diye konuştu.

“HİÇBİR AYRIM GÖZETMEDİM”

Daha sonra konuşan CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan Vahap Akay, “Bu güzel akşamda seçime yaklaşık 33 gün kaldı. 31 Mart 2024’e giden yolda biz yine ilk günkü heyecanla ilk günkü duygularımızla çıktığımız yolda yine yan yana kol kola omuz omuza verdiğimiz sizlerle beraber, 2019 yılında sokaklarda meydanlarda sizle buluştuğumuzda yine sizlerle beraberdik yine yanımızdaydınız. Aradan 10 yıl geçti şimdi 2024’ün 31 Mart’ına gittiğimiz bu yolda sizlerle bugün burada yan yana olmaktan, bu güzel birlikteliği yaşıyor ve paylaşıyor olmaktan duyduğum gurur ve mutlulukla tüm komşularımı sevgiyle selamlıyorum. Bu akşam bunlardan bir tanesi. Bitmeden 33 gün boyunca 10 yıl boyunca bu topraklara ne hizmet ettiysek onları bir kere daha paylaşacağız. Daha yağacak çok işimiz var. 2014’ten 2024’e giden bu süreçte 10 yıl evvel bu topraklarda bu sokaklarda gezerken tabelada 115 bin yazıyordu. 2019 yılı geldi yeniden seçime giderken tabelada 175 bin yazıyordu. Şimdi yeniden sokaklardayız yeniden buluşuyoruz. Büyüye büyüye geldiğimiz Çerkezköy’de tabelada 215 bin yazıyor. Birliğin beraberliğin, kardeşliğin kenti Çerkezköy, memleketimizin 7 coğrafyasından 81 ilinden gelen herkesle beraber bugün burada yan yana olmaktan beraber olmaktan ve Çerkezköy’e hizmet etmekten duyduğum mutlulukla yeni 5 yıla gidiyoruz. 8 Nisan 2014’te kapıları çaldık vatandaşlarımızdan oy istedik. ‘Bu topraklara hizmet etmek istiyoruz’ dedik ve 8 Nisan 2014’te göreve geldik mazbatayı ilk aldığımız gün belediyenin kapısından içeriye girerken ‘ben bu kapıdan içeriye gidiyorum, bu saatten sonra herkesin belediye başkanı olacağım’ dedim. O gün bugün hangi siyasi partiye mensup olursa olsun siyasete nereden bakarsa baksın bu topraklarda buluştuğum herkesin belediye başkanı olacağıma söz vermiştim. O gün bugün 10 yıldır hiçbir ayrım gözetmeksizin bu topraklarda yaşadığım tüm hemşehrilerim ile beraber el ele kol kola verdim, annelerimle ablalarımla komşularımla yan yana yürüdüm” şeklinde konuştu.

“SOKAK SOKAK ANLATACAĞIZ”

Fevzipaşa Mahallesi’yle ilgili projeleri hakkında bilgi veren Akay; “Şimdi yepyeni bir 5 yılın arifesindeyiz. Bir kere daha hizmet etmek için meydanlarda sokaklarda buluşacağız. 10 yıl yaptıklarımızı tabi ki anlatacağız ancak esas 2024’ten 2029’a giden Çerkezköy’de birliğin beraberliğin kardeşliğin kenti Çerkezköy’de çocuklarımız nasıl daha güzel bir Çerkezköy’de kadınlarımız nasıl daha mutlu bir Çerkezköy sokaklarında gezer gençlerimiz nasıl ihtiyaç duyduğu hizmetleri bu 5 yılda alırın mücadelesini vereceğiz. Şimdi önümüzdeki günlerden itibaren tüm hemşehrilerimizin kapısını çalacağız. 10 yıllık tecrübemizle 2024’ten 2029’a giden Çerkezköy’ü, Çerkezköy’deki hayallerimizi yapacaklarımızı anlatacağız. Bugün son 10 yılda son 5 yılda ortaya koyduğumuz mücadeleye Çerkezköy şahit. Son 10 yılda Çerkezköy’ün değişimine bu topraklarda yaşayan tüm şhemşehrilerimiz şahit. Hiçbir iş kolay olmadı. Her işin altında bir mücadele var. Sizler güvendiniz Allah bize güç kuvvet ver girdiğimiz her işin altından sizlerin de desteğiyle kalkabildik. Eksiklerimiz hatalarımız vardır. Ancak bilerek ya da isteyerek hiçbir işi olumsuz düşünerek yapmadık. Son 5 yılda neredeyse 3 yılı pandemiyle geçen bir dönem geçirdik. Zamanı doğru kullanamadığımız maalesef bu covıd19 süreci bu dönemki çalışma sürecimizi daralttı. Hiçbir bahanenin altına sığınmıyoruz. Biz yeni 5 yılın için yapacaklarımızı mahalle mahalle sokak sokak anlatacağız. Fevzipaşa Mahallesi başta olmak üzere Gazi Osman Paşa Mahallesi ardından gelmek üzere İstasyon Mahallesi ile devam etmek üzere Çerkezköy’ün içme suyu hatlarını çözeceğiz. Bu dönem Atatürk ve Öztrak Caddeleri ve onlara bağlı 26 sokakta altyapı işleri yaptık. Zor ve zahmetli işin içerisine girdik. Derdi biliyoruz bu dönem Fevzipaşa Mahallesi’nin altını ütüne getireceğimiz bir dönem olacak. Yeniden toz toprak ile buluşacağız. Büyüyen Çerkezköy’de altyapı yatırımına kararlılıkla devam etmekten başka çaremiz yok. Bu altyapı sorununu çözdükten hemen ardından Fevzipaşa Mahallesi’nin tüm sokaklarında, ana caddelerinde Atatürk ve Öztrak Caddeleri’nde yaptığımız işi yapacağız. Önümüzdeki 5 yılda Çerkezköy’ün temel ihtiyaçlarını esas alarak sokaklarda bu mücadeleyi vereceğiz” dedi.

“9 MART’TA BAŞLIYORUZ”

Çerkezköy Belediyesi’nin sadece altyapı ve üstyapı işine önem veren bir belediye olmadığını söyleyen Akay, “Biz vatandaşlarımızla her an buluşan sosyal demokrat belediyeciliği bu topraklardaki tüm hemşehrilerimizle paylaştık paylaşmaya devam edeceğiz. Durmayacağız 2024’ten 2029’a kararlılıkla yürüyeceğiz. Sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Biz yepyeni heyecanlarla yollardayız. Bizi yalnız bırakmayın. 9 Mart’ta başlıyoruz mahalle mahalle gezeceğiz. Yaptıklarımızı anlatacağız, yapamadıklarımızla yüzleşeceğiz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!