Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“KAZANMAK İÇİN MİLYONLAR HARCAYAN, KAZANINCA TRİLYON SAHİBİ OLACAK KİŞİLERDİR”


“KAZANMAK İÇİN MİLYONLAR HARCAYAN, KAZANINCA TRİLYON SAHİBİ OLACAK KİŞİLERDİR”
Yeniden Refah Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakı; “Kazanmak için milyonları harcayanlar, kazanınca trilyonlara sahip olacak kişilerdir. Onlarca eğrinin içinde bir doğruyu seçmek zordur. Doğru ve dürüst yaşamanın bedeli ağırdır. Ama biz doğruluktan yana olacağız. Doğru konuşacağız, doğruya doğru, yanlışa yanlış diyeceğiz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakı, Çerkezköy Ekspres Gazetesi’ni ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Çakı, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

“YAŞANABİLİR BİR İLÇE İÇİN REFAH’I SEÇİN”

Vatandaşlara yerel seçim çağrısında bulunan Çakı; “Saygıdeğer Çerkezköy halkı, yerel seçimlere doğru ilerliyoruz. Bugüne kadar seçtiğimiz seçmenler 5 yılda olduğu gibi kapımızı çaldılar ve oy istiyorlar. Daha iyi olacağını iddia ediyorlar. Ama vatandaş nezdinde daha iyiye gitmedi. Ama birilerinin hayatları değişti, o tatlı yalanları söyleyenlerin yatları, katları, arabaları değişti. Seçilen kişi yanlışsa seçen kişinin tercihi de yanlıştır. Bu konuda değerli seçmenlerimizden hassas olmalarını istiyorum. Bu seçimler 2028’in belirleyicisi olacaktır. Millet için çalışacak bir parti istiyorsak bu seçimlerden sinyali vermeliyiz. Bugün seçim bütçelerinin milyonlar olduğunu görüyoruz. Belediye başkanının maaşı 50-60 bin lira, meclis üyesinin huzur hakkı 4-5 bin lira iken bu paralar nasıl harcanıyor? Biz burayı para kazanma yeri değil, hizmet etme yeri olarak görüyoruz. Belediyeyi kazandığımızda kapısına ‘Rüşvet alan da veren de melundur’ yazısını asacağız, kapıyı söküp atacağız ve vatandaşlarımızla buluşacağız. İsrafa son vereceğiz, milletimizin sorunlarını dinleyeceğiz, milletimizin kaynağını milletimizle buluşturacağız. 94’lü yıllarda olduğu gibi Çerkezköy’ü de parmakla gösterilen bir belediye haline getireceğiz. Geleceğimiz ve evlatlarımıza daha yaşanabilir bir ilçe bırakmak için Yeniden Refah’ı seçin. Bizim rakiplerimiz taç çizgisinden 100 metre ileride, Mercedeslerle giderlerken biz Hacı Murat’la ilerliyoruz. Biz çalışacağız ve gerçek anlamda bu alışılagelmiş partilere tokatı vuracağız ve hepsine 1 Nisan şakası yapacağız. Var mısınız? Varım diyorsanız Yeniden Refah Partisi bayrağını belediyeye dikeceğiz. Hep birlikte çalışacağız, kazanacağız” dedi.

“DOĞRUYA DOĞRU, YANLIŞA YANLIŞ DİYECEĞİZ”

Çakı, açıklamasının devamında; “Arkadaşlar bizde otobüs, branda, imkan, para yok. Bizde siyasal partilerdeki güç yok. Ama gelmiş olduğumuz noktada bizde yolsuzluk da yok, israf da yok, ahlaktan uzaklaşmak da yok. Milli görüşçü bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Buy israfa dur diyelim. Alışılagelmişe değil, şehrimize hizmet edecek olanları seçelim. Ve O’na versem bu kazanır, buna versem o kazanır demeden bize oy verin. Biz kazanalım, siz kazanın millet kazansın. Güçlünün haklı değil, haklının güçlü olduğu, daha yaşanabilir bir Türkiye kuracağız. Biz halkın içerisinden gelen, halkla aynı yaşayan, aynı kasaptan, aynı manavdan, aynı pazardan alışveriş yapan insanlarız. Parası ve cakası olan partilerden değil, milletin derdini bilen, milletin derdiyle dertlenen milli görüşçü kardeşiniziz. Kazanmak için milyonları harcayanlar, kazanınca trilyonlara sahip olacak kişilerdir. Onlarca eğrinin içinde bir doğruyu seçmek zordur. Doğru ve dürüst yaşamanın bedeli ağırdır. Ama biz doğruluktan yana olacağız. Doğru konuşacağız, doğruya doğru, yanlışa yanlış diyeceğiz” diye konuştu.

“DEDELERİMİZ TORUNLARINA HARÇLIK VEREMİYOR”

2024 yerel seçimlerinin 2028 genel seçimlerinin belirleyicisi olacağını ifade eden Çakı; “Bugün 2024 yerel seçimlerini önemsiyoruz. Çünkü 2024 yerel seçimleri 2028 genel seçimlerinin belirleyicisi olacaktır. Yeniden Refah Partisi’nin taban tuttuğunu, milletimizin milli görüşe ihtiyacı olduğunun en büyük göstergesi bu yerel seçimlerdir. Milletimizin bize bu seçimlerde destek vermesi gerekmektedir. Bizim yerel seçimlerde sıkıntımız olduğu gibi genel seçimde de sıkıntılarımız var. Bunla ilgili Merhum başbakanımız Necmettin Erbakan şunu söylemişti; “Eğer milli görüşle yönetilmezseniz, borca esir olursunuz” demişti. Evet herkesin kredi kartı borçları, kredi borçları var. ‘İşsiz kalırsınız’ demişti. Her yerde işsiz ordusu var, atanamayan öğretmenlerimiz var. ‘Aç kalırsınız’ demişti. Enflasyonun bu derece yüksek olduğu dönemde, yoksulluk sınırının 50 bin lira olduğu bu dönemde emeklilerimiz 10 bin lira alıyor ve diyorlar ki ‘Erbakan hocamız olmasaydı, onu da alamayacaktık’ dedelerimiz torunlarına harçlık veremiyor. Açlık içerisinde yaşıyoruz. 30 yıl önceki yaşandımızda düğünlerde etli yemekler verilirdi, inanın bu insanların maddiyatları yoktu ama birlik, beraberlik vardı. Ve o günler bu fünlerden daha iyiydi. Aç kaldık arkadaşlar, aç. Evet, bir diğer vecisesinde de ‘Dinden uzaklaşırsınız’ demişti. Gençlerimiz imkansızlıktan internet üzerinden kumar bağımlılığına tutuldular. Uyuşturucu kullanımı ilkokula sıçramış. Misyonerlik faaliyetleri LGBTİ faaliyetleri artıyor. 15 yıl önce bunları yaşasaydık ‘Mislüman mahallesinde salyangoz satılmaz’ denirdi. Ama şimdi yaşıyoruz. Bu ülkenin düzelebilmesi için gerçekten liyakatli yöneticilere, milli görüşçü arkadaşlara ihtiyaç var. Bu gençliğin bir şekilde bu ülkeyi düzeltmesi lazım” dedi.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!