Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

MANGAL VE SEMAVER SEZONU AÇILDI

MANGAL VE SEMAVER SEZONU AÇILDI
Çerkezköylü soba satıcıları yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşların piknik alanlarına olan ilgisinin artması dolayısıyla mangal ve semaver satışlarına başladıklarını belirttiler.

Çerkezköy Kadir Sobaları sahibi Tayfun Kabaklar konu ile ilgili şu bilgileri verdi; “Bu yıl dengesiz giden hava koşulları nedeniyle bahar aylarında başlayan mangal ve semaver satışlarımız maalesef bahar aylarında olmadı. Havaların Haziran ayı ile birlikte ısınmaya başlaması ile birlikte vatandaşların piknik alanlarına akın etmesi ile mangal, semaver ve kömür satışları başladı. Bizler her yıl piknikçilerin taleplerini karşılamak için onların istediği şekilde mangal ve semaver üretimi yaparak satışa sunuyoruz. İlçemiz ve bölgemizde doğal gazın yaygın alması dolayısıyla soba satışlarımız eski yıllara göre yok denecek kadar az. Tüm beklentilerimiz yaz aylarında piknikçilere mangal ve semaverin yanı sıra kömür satışı yaparak beklentilerimizi karşılamaya çalışıyoruz. İşlerimizin ve yaşamımızı devam ettirmemiz için işyeri olarak vatandaşlarımıza yaz aylarında da mangal, semaver ihtiyaçlarını karşılamak için özen gösteriyoruz. Temennimiz bu kısa yaz süresinde mangal ve semaver satışlarımız beklentilerimiz doğrultusunda gerçekleşmesi. Biz de bu sayede bir nefes alırız diye düşünüyoruz” dedi.

“HER BÜTÇEYE UYGUN”

Tayfun Kabaklar şöyle devam etti, “Bilindiği gibi döviz fiyatlarının atış göstermesi nedeniyle bizlerin de maliyetleri bir hayli yükseldi. Buna rağmen ayakta durabilmek ve yaşamımızı sürdürebilmek için bizler az bir karla ürettiğimiz soba, mangal ve semaver gibi ürünlerin satışını yapıyoruz. Şu anda yaz sezonu ile birlikte ağırlıklı olarak mangal ve semaver satışlarımız var. Bunun yanında mangal kömürü satışı da yapıyoruz. Bu yıl inanılmaz şekilde artan malzeme ve diğer girdi fiyatlarına inat bizler bu artışlar karşısında direnmeye çalışıyoruz. Şu an satışını yaptığımız mangal fiyatları kalitesine göre 100 TL ile 6 bin 500 TL arasında değişiyor. Ayrıca kaliteli mangal kömürü kilogramı ise 25 TL’den satışı yapılıyor. Semaverler de yine kalitesine göre 200 TL ile 2 bin 500 TL arasında bol seçenekli her bütçeye göre çeşitlerimizin satışı var. Piknikçiler gönül rahatlığı ile işyerimizden istediği ürünü alabilirler. İşyerimiz Pazar günleri de hizmet veriyor” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!